من قبل این سرویس هم صبا داشتم و هم شاتل باهم
من قبل این سرویس هم صبا داشتم و هم شاتل باهم
سلام.
پس سرعت شبانه ما تو قزوین از همه پایین تره که شبی 500 مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد: (سرعت نصف روزانه)
دلیلش هم شرکت ... که زیاده خواهیهای بیجا و انحصار طلبیش تو ارائه اینترنت همه ما رو به اینجا رسونده.
امتحان کردید چند تا فایل رو همزمان بذارید سرعت چطوری میشه؟
چند سالی هست دارم ولی همیشه همین طوری بوده
هم روزانه و هم شبانه همینجوریه
الان پست های صفحه قبل رو میخوندم دوستان الان که سرعت شبانشون کم شده 1 گیگ دانلود کردن.
من با این سرعت بهترین حالت شبی 700 مگ بیشتر نمی تونم بگیرم
امیدی هست ما هم بتونیم شبی 2 گیگ دانلود کنیم
دان استریم رو 2 مگابایته، منتها اکانت ها رو به 256 کلوبیت/ثانیه محدود کردن؛ فقط یک راهحل وجود داره؛ اون هم اینکه از چند سیستم عامل به طور همزمان روی یک PC استفاده بشه؛ که از حیث اتلاف انرژی اصلاً مقرون به صرفه نیست.
![]()
مگه چند تا سیستم عامل نصب بشه رو سرعت نتیجه ای داره؟!![]()
مشخصه دیگه؛ با این سرعت، برای پوشش 2Mb باید حداقل 6 تا کانکشن داشته باشید؛ به عبارتی 6 تا ماشین مجازی.
قصد قضاوت ندارم با کمی تامل متاسف میشید که چرا باید یک همچین شرایطی به وجود بیاد که اصلاً بخواید چنین کاری رو برای افزایش سرعت انجام بدید...
اگر چند ساله که همین شرایط رو دارید پس بعید می دونم سرعت از اینی که الان دارید بالاتر بره ، شاید منطقه مخابراتی شما شلوغ هست ، چون تا حالا این موردی که شما می گید رو کسی نداشته اگر هم این مشکل بوده مقطعی بوده و بعد از یه مدت سرعت به حالت قبل برگشته
لینک های مدیافایر با تغییر آی پی Expire میشن ، چون شبانه صبانت هر 1 ساعت دیسکانکت میشه ، آی پی عوض میشه به همین خاطر ادامه دانلود از لینک مدیافایر انجام نمیشه و باید لینک رو مجددا دریافت و جایگزین لینک قبلی کنید که بتونید دانلود رو ادامه بدین ولی آپلود باز این مشکل رو نداره و با تغییرآی پی لینک Expire نمیشه نمی دونم مشکل شما از کجاست بهتره یه بار دانلودمنیجرتون رو Unistall کنید و آخرین ورژنش رو نصب کنید چون موردی که می گید بعیده به خاطر صبانت باشه
سلام من یه مشکل عجیب دارم دیشب گذاشتم دانلود کنه تو DUMETER حجم دانلود شده رو 2.9 گیگ زده اما IDM کلا رو هم 1.2 گیگ دانلود کردهDU METER قاطی داره یا IDM ?
دقیقا تو هر 1 ساعت 750-800 دانلود کرده !
Last edited by isbn; 03-08-2011 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)