تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 449 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض CESM

سلام

Comodo Endpoint Security Manager

اول باید عرض کنم که این محصول برای کاربران خانگی طراحی نشده و کاربردی براشون نداره. در واقع CESM ابزاریه برای کمک به مدیران شبکه های بزرگ LAN مثل ادارت و شرکتها و .....

در واقع مدیر شبکه میتونه با این محصول روی شبکه خودش نظارت و مدیریت داشته باشه. و همچنین نظارت و اعمال تنظیمات دلخواه و مورد نیاز بر روی نرم افزارهای کمودوی نصب شده روی شبکه مثل

Comodo Internet Security (CFW/CAV)-COMODO Disk Encrypyion-Comodo Secure Email

و همچنین میتونه در صورت مشاهده هر گونه تهدید روی شبکه به سرعت اقدامات مقتضی را اعمال بکنه. در واقع ابزاریه جهت نظارت و مدیریت و اعمال قوانین دلخواه یک مدیر. و همینطور که گفتم برای کاربران خانگی طراحی نشده.

حالا دقیقا چه ابزار و امکانی را در اختیار یک ادمین میزاره را باید تست کرد و بررسی کرد. مثلا مدیر شبکه میتونه کلاینتها را به گروهای مختلف بر مبنای کارکرد و وظایفشون در CESM تقسیم بندی بکنه و برای گروههای مختلف قوانین مورد نظر را وضع بکنه. یا مثلا میتونه آپدیتهای نرم افزار کمودو اینترنت سکیوریتی را از سایت کمودو دریافت بکنه و اونو روی سرور خودش قرار بده و بعد باقی کلاینتها آپدیتها را از سرور شبکه دریافت بکنند. کلا CESM قابلیتهایی از این دست را برای ادمینها فراهم میکنه. و به درد شبکه هایی میخوره که از محصولات کمودو استفاده میکنند.CESM هم ابزار مدیر اون شبکه است.

در ورژن جدید CIS هم این امکان اضافه شده است:

2. 13 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

جالب این جاست که خود کمودو تو user guide که به همراه آخرین نسخه cis منتشر کرده گفته که برای این که کمودو حداکثر امنیت و پایداری رو داشته باشه (و کمترین میزان سوال ) فایروال رو روی safe mode و میزان حساسیتش رو روی low قرار بدید. برای defense هم گفته که درجش رو روی safe mode قرار بدید.

4. 2 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

جالب این جاست که خود کمودو تو user guide که به همراه آخرین نسخه cis منتشر کرده گفته که برای این که کمودو حداکثر امنیت و پایداری رو داشته باشه (و کمترین میزان سوال ) فایروال رو روی safe mode و میزان حساسیتش رو روی low قرار بدید. برای defense هم گفته که درجش رو روی safe mode قرار بدید.
    سلام

البته من آخرین user guide را نخوندم و احتمالا هم نمیخونم! معمولا این کتابچه های راهنما برای عموم استفاده کنندگان نوشته میشه که در واقع طیف وسیعی از کاربران کمودو که قطعا درصد بالایی از آن را کاربران متوسط به پایین را تشکیل میده رو در بر میگیره. بنابراین در این کتابچه ها سعی میشه موارد استاندارد و بهینه توصیه بشه. تا کاربران متوسط به پایین در استفاده از محصول دچار مشکل نشوند.

همینطور هم که خودتون فرمودید کمودو بعد از گفتن حداکثر امنیت و پایداری (کمترین میزان سوال) را هم آورده. یعنی میشه جمله را برعکس خوند اینجوری میشه===> کمترین سوال با حداکثر امنیت. یعنی اگر میخواهید کمترین میزان سوال با بیشترین امنیت را با هم داشته باشید این تنظیمات را انجام بدید. ولی اگر میخواهید سوالات بیشتری را از جانب کمودو دریافت کنید داستان فرق میکنه و اینبار حداکثر امنیت فقط به اندازه یکی دو درصد افزایش پیدا میکنه...

هر چند که من خودم با اون تنظیماتی که فرمودید مخالف نیستم و با یک نگاه جامع میتونیم بفهمیم که با اون تنظیمات در واقع امنیت خیلی خوبی را هم داریم. یه کوچولو مرور کنیم و کمی توضیح:

فایروال رو روی safe mode

این تنظیم خللی در امنیت ایجاد نمیکنه. و سوالات را هم کم میکنه. چون فایروال برای ارتباط یک فایل که در لیست سفید کمودو قرار داره سوالی نمیپرسه و اجازه برقرارای ارتباط با نت را میده...... ولی برای ما شاید مشکل ساز بشه ==> برنامه ای که با یک سریال رجیستر کردیم از کار میافته! درسته برنامه به سرورش وصل شد و سریال چک شد و نرم افزار از رجیستر خارج شد.... یکی از دلایلی که ما فایروال را میزاریم روی Custom Policy همینه.

حساسیتش رو روی low

اگر سیستم آلوده نباشه و ما هم برای برنامه ها در فایروال (موقع نشون دادن پیغام فایروال) رول خوبی را انتخاب بکنیم این مورد هم خللی ایجاد نمیکنه. بنابراین سعی کنید برای مرورگرها رول Web Browser و باقی برنامه رول Outgoing Only را انتخاب بکنید.

defense روی safe mode

من که خودم دیفنسم روی سیف مد است. پس مشکلی نداره..... البته Paranoid Mode یک کوچولو قویتر میکنه ولی عذاب آور میشه

6. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

Comodo Internet Security Pro 2012 این ورژن free نداره ؟؟؟

سی روز کار میکنه

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    برای من همیشه در مورد امتیاز comodo leak test مشکل وجود داشته و هیچوقت امتیاز کامل رو نگرفتم
    من دیشب ویندوز سیستمم رو عوض کردم و یک ویندوز جدید با اخرین ابدیتها روش نصب کردم بعد از نصب ویندوز اولین کار نصب کومودو بود بعد یک تست گرفتم اما اتیاز فاجعه بار 160رو گرفتم خوب دوستان می تونن دلایل این امتیاز و یا روشهای بالا بردن این امتیاز رو بگن و یا اینکه چرا این امتیاز ات در سیستم های مختلف با کومود اینقدر تفاوت داره ؟

با تشکر

9. 2 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    این comodo leak test کارش چی هست؟ و ایا تو CIS هست؟

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای من همیشه در مورد امتیاز comodo leak test مشکل وجود داشته و هیچوقت امتیاز کامل رو نگرفتم
    من دیشب ویندوز سیستمم رو عوض کردم و یک ویندوز جدید با اخرین ابدیتها روش نصب کردم بعد از نصب ویندوز اولین کار نصب کومودو بود بعد یک تست گرفتم اما اتیاز فاجعه بار 160رو گرفتم خوب دوستان می تونن دلایل این امتیاز و یا روشهای بالا بردن این امتیاز رو بگن و یا اینکه چرا این امتیاز ات در سیستم های مختلف با کومود اینقدر تفاوت داره ؟
    تنظیماتتون رو مطابق با پست بهترین تنظیمات اعمال کنید ( میتونید SandBox رو خاموش کنید ، نتیجه بهتره ) ، Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید ، تست بگیرید .

سلام این comodo leak test کارش چی هست؟ و ایا تو CIS هست؟
    یه برنامه برا تست ( دور زدن فایروال ) که متوجه بشید نقاط ضعف کجاست و برطرفش کنید و به صورت جدا ارائه میشه .

12. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    تنظیماتتون رو مطابق با پست بهترین تنظیمات اعمال کنید ( میتونید SandBox رو خاموش کنید ، نتیجه بهتره ) ، Cache اینترنت اکسپلورر رو خالی کنید ، تست بگیرید .
    من با تمامی این تنظیمات تست گرفتم ولی نتیجه ای نداشته و بعدش هم توی سیستمی که تست کردم اثلا با اینترنت اکسپلورر هنوز یک سایت رو هم نرفتم ( الان روی یک سیستم با سند بوکس خاموش هم تست کردم نتیجه همون 160 هست )
    یک نکته : چرا کومودو بعد از اجرا این برنامه اونو میفرسته توی سند بوکس ؟ ایا این برنامه توی لیست سفید خودش نیست مگه ؟
    با تشکر

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با SandBox خاموش و بلوک کردن تمام پیغام ها امتحان کنید ، فقط اجازه اجرا بدید بهش ...

SandBox میشه تا برخی حملات توسط SandBox دفاع بشه درواقع فقط تست فایروال نیست .

15. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

میشه لینک دانلودش comodo leak test رو بدید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •