تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 451 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

این عکسی ک بالا گذاشتی اصلا برای من باز نمیشه مثل اینکه مشکل داره .
    این splayer تنها تفاوتی ک من نسبت به kmplayer متوجهش شدم اونم اینه که با splayer وقتی 1 فایلی را باز کردم از 1-2 درصد سی پی یو استفاده میکرد و حدود 60 مگ رم . ولی توی kmplayer همون فیلم 3-4 درصد از سی پی یو و تقریبا 70 مگ رم را مصرف کرده بود.
    در ضمن تمام تنظیماتی هم ک گفتی انجام دادم یعنی فایل های با کیفیت را با GPU Accel + EVR پخش میکنه.

اینم نرم افزار BatteryBar 3.4.4 با کرک کامل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والله این دنیای کدک پک ها و پلیرهای خیلی قروقاتی شده و تا سیستمت رو از نزدیک نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم.

فیلم که احیانا SD نبوده ؟ با اون درصد البته شاید HD باشه ولی قطعی نیست. بعد تازه h.264 باید باشه نه هر چیزی.
    اون عکس هم باز میشه ها!! ولی خب این هم لینکشه:
    کد:
    کیفیت باید فرق داشته باشه. نمیشه دیکدرهای مختلف همشون یه کیفیت بدهند. به هر حال سیستم رو نبینم نمیفهمم قضیه چیه.اما عکس بالا کاملا کیفیت رو نشون میده. من هم دستی هیچ افکتی به تصویر ندادم. خودش همونجوری نشون میده.
    تو بخش زیر نویس و کار با اکولایزرهای صوتی فکر نمیکنم نرم افزاری در حد و اندازه ی Potplayer باشه. یا همون KMPlayer معروف. البته GOMPlayer هم حرف هایی واسه گفتن داره.

این نرم افزار خود ایسوس چه طوره ؟ کسی ندیدم در مورد نظری داده باشه ؟؟؟؟

2. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

والله این دنیای کدک پک ها و پلیرهای خیلی قروقاتی شده و تا سیستمت رو از نزدیک نبینم نمیتونم نظر قطعی بدم.

فیلم که احیانا SD نبوده ؟ با اون درصد البته شاید HD باشه ولی قطعی نیست. بعد تازه h.264 باید باشه نه هر چیزی.
    اون عکس هم باز میشه ها!! ولی خب این هم لینکشه:
    کد:
    کیفیت باید فرق داشته باشه. نمیشه دیکدرهای مختلف همشون یه کیفیت بدهند. به هر حال سیستم رو نبینم نمیفهمم قضیه چیه.اما عکس بالا کاملا کیفیت رو نشون میده. من هم دستی هیچ افکتی به تصویر ندادم. خودش همونجوری نشون میده.
    تو بخش زیر نویس و کار با اکولایزرهای صوتی فکر نمیکنم نرم افزاری در حد و اندازه ی Potplayer باشه. یا همون KMPlayer معروف. البته GOMPlayer هم حرف هایی واسه گفتن داره.

این نرم افزار خود ایسوس چه طوره ؟ کسی ندیدم در مورد نظری داده باشه ؟؟؟؟

قربون اون شکل ماهت برم از این عکس ها نذار ما اینترنتمون هندلیه توش موند 1 دو ساعتی. به همه قشر جامعه توجه کن

sd نمیدونم چیه ولی فیلمه HD بود.حرف شما صحیح ولی کیفیت تقریبا یکی بود اما تو بعضی فایل های دیگه کیفیت خیلی فرق داشت و خیلی خوب نشون میداد. ( این h.264 هم نمیدونم چجور فرمتی حساب میشه )
    اره توی زیرنویس من kmplayer را خیلی قبول دارم اما زیاد سروکاری با اکولایزر نداشتم و ندارم ک ببینم چجوریه.
    کدوم نرم افزار ایسوس ؟ من ک پلیری ک مال شرکت ایسوس بوده باشه رو لپ تاپم نداشتم

4. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

قربون اون شکل ماهت برم از این عکس ها نذار ما اینترنتمون هندلیه توش موند 1 دو ساعتی. به همه قشر جامعه توجه کن

sd نمیدونم چیه ولی فیلمه HD بود.حرف شما صحیح ولی کیفیت تقریبا یکی بود اما تو بعضی فایل های دیگه کیفیت خیلی فرق داشت و خیلی خوب نشون میداد. ( این h.264 هم نمیدونم چجور فرمتی حساب میشه )
    اره توی زیرنویس من kmplayer را خیلی قبول دارم اما زیاد سروکاری با اکولایزر نداشتم و ندارم ک ببینم چجوریه.
    کدوم نرم افزار ایسوس ؟ من ک پلیری ک مال شرکت ایسوس بوده باشه رو لپ تاپم نداشتم
    خب آخه فشرده میکردم که مشخص نمیشد کیفیت دو تا پلیر چه جوریاست !

آره همیشه و تو همه صحنه ها تفاوت حس نمیشه. h.264 فرمت نیست، کدک فشرده سازی ویدیو هستش. فشرده که میشه بخواد باز بشه یا سی پی یو باز میکنه یا کارت گرافیک دیکد میکنه. نرم افزار ایسوس هم منظورم چیز بود ... همون که کلا کیفیت رنگ رو بهتر میکنه. با دکمه ی Fn+C چیز میشه ... چهار حالت رنگ داره. کسی تا به حال ندیدم در موردش چیزی بگه .... اصلا فکر کنم سرکاریه. چیز خاصی نداره ... شایدم من خبر ندارم.

6. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خب آخه فشرده میکردم که مشخص نمیشد کیفیت دو تا پلیر چه جوریاست !

آره همیشه و تو همه صحنه ها تفاوت حس نمیشه. h.264 فرمت نیست، کدک فشرده سازی ویدیو هستش. فشرده که میشه بخواد باز بشه یا سی پی یو باز میکنه یا کارت گرافیک دیکد میکنه. نرم افزار ایسوس هم منظورم چیز بود ... همون که کلا کیفیت رنگ رو بهتر میکنه. با دکمه ی Fn+C چیز میشه ... چهار حالت رنگ داره. کسی تا به حال ندیدم در موردش چیزی بگه .... اصلا فکر کنم سرکاریه. چیز خاصی نداره ... شایدم من خبر ندارم.

دمت گرم مرسی از توضیح ها و ...

من کلید Fn + C را میزنم هیچ اتفاقی نمیافته برنامه خاصی را اجرا میکنه ؟ اخه من بیشتر نرم افزار های ایسوس را ک به درد نمیخوردن پاک کردم . حالا ممنونت میشم راهنماییم کنی.

8. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

دمت گرم مرسی از توضیح ها و ...

من کلید Fn + C را میزنم هیچ اتفاقی نمیافته برنامه خاصی را اجرا میکنه ؟ اخه من بیشتر نرم افزار های ایسوس را ک به درد نمیخوردن پاک کردم . حالا ممنونت میشم راهنماییم کنی.
    رو دی وی دیش بود نصب کردم. اسم پوشش اینه:
    Splendid(N61Ja_N61Jq)

یعنی یه طوری نوشته که فکر کنم فقط واسه jq و ja هست و نه مدلای دیگه مثل jv. این کارش هیچی که نیست، نوز صفحه رو تغییر میده و شدت رنگ رو کم و زیاد میکنه. حالت مثلا Vivid یا درخشان داره و در ماقبلش حالت Theater یا محیط تاریک شبیه تئاتر هم داره. منظورم از این که بیخوده این بود که کیفیت رو تغییر نمیده فقط رنگ و نور صفحه رو تغییر میده.

تازه یک نکته .... فکر کنم این به طور غیر مستقیم همون تنظیمات Catalyst Center رو داره عوش میکنه، اونجا هم کلی تنظیم رنگ و نور هست. تا حالا بهش دقت نکرده بودم ... ولی فکر کنم دقیقا همون ها رو به صورت 4 5 تا پروفایل در آورده و با کیبورد بین اونا سوییج میشه.

10. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

اهان اره همچین برنامه ای بود اما من نمیدونستم کارش چیه و به چه درد میخوره پاکش کردم.

درایور کارت گرافیک نسخه ی ماه اول 2011 یعنی 11.1 که WHQL هم هست و بنده در حال دانلود بیدم. فکر میکنم در بخش Tesselation برای سری 5700 هم بهینه تر شده باشه ولی تا دانلود نکردم و تست نکردم نمیتونم نظری بدم. در مورد سری 6800 و 6900 تو بازی کار آف دیوتی تا 20 درصد سرعت رو میبره بالاتر و در بازی lleft for dead هم 6 درصد بهتر عمل کرده ولی در مورد سری 5700 تو سایتها چیزی ندیدم.

کد:
    کد:
    راستی ورژن جدید برنامه ati catalyst را که چند صفحه قبل (توی نقل قولی ک بالا گذاشتم )معرفی کرده بودی نصب کنیم ؟ اخه بعدش امدی گفتی زیاد تاثیری نداشته روی این سری ؟
    Last edited by You Were Mine; 09-02-2011 at 01:49.

12. این کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام دوستان این باز بودن اطراف کیبرد مگه مال تهویه نیست شما چرا روش محافظ گذاشتین موقع یه

کارسنگین که واقعا گرم میشه این دستگاه دستتونو با یه خورده فاصله بذارین رو کیبرد متوجه میشین

به نظر خودم هیچ وقت اون قسمتو نپپپپپپپوشششششوووووو ننننننیییینننننن

14. 4 کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان این باز بودن اطراف کیبرد مگه مال تهویه نیست شما چرا روش محافظ گذاشتین موقع یه

کارسنگین که واقعا گرم میشه این دستگاه دستتونو با یه خورده فاصله بذارین رو کیبرد متوجه میشین

به نظر خودم هیچ وقت اون قسمتو نپپپپپپپوشششششوووووو ننننننیییینننننن

سلام
    من حواسم هست اگه يه موقع كارسنگين بخوام انجام بدم و فن لپتاپ با سرعت بالا شروع به كار كنه اونو ورميرارم
    ولي اگه فن لپ تاپ بيكار باشه يعني خيلي كم هوا ميده بيرون در نميارم!!!

ضمنا دوستان به اين پست هم يه نگاهي بندازين ممنون ميشم
    کد:

16. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اهان اره همچین برنامه ای بود اما من نمیدونستم کارش چیه و به چه درد میخوره پاکش کردم.

راستی ورژن جدید برنامه ati catalyst را که چند صفحه قبل (توی نقل قولی ک بالا گذاشتم )معرفی کرده بودی نصب کنیم ؟ اخه بعدش امدی گفتی زیاد تاثیری نداشته روی این سری ؟
    من کلا درایور سه تا چیز رو همیشه به روز میکنم حالا چه خوب تر بشه و چه حتی بدتر بشه، چیپ ست و کارت گرافیک و کارت صدا.

این چیزی هم که گذاشتم تو تست ها نشون داده تاثیر چندانی نداره. اصلا نه این مورد خاص بلکه اکثر ورژنهای درایورها تغییراتش کمه مگر روی مدلهای جدید کارت گرافیک که باید سریع بهینه کنند، گاهی هم امکانات جدید توش اضافه میشه. مثلا این نسخه که مال ماه اول 2011 هست از نظر ظاهری کلا تغییر کرده و بهتر شده ولی تمام گزینه هایی که توش هست همش قبلا وجود داشته منتها جاهاشون رو عوض کردن و این ور اون ور شده.

کلا چیز واجبی نیست ... بزار یکی دو ماه دیگه آپدیت کن.

18. 6 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام سلام به همگی

دلم واسه همتون تنگ شده بود مخصوصا داش علیرضا و علی گلمون.

بچه ها این قسمت Antena که سمت راست دستگاه هست , فقط جاشه یا اینکه یه سیستم Wireless هست !؟

=====================================
    بچه ها دوباره مشکل N82JQ داره سر باز میکنه !! دیروز دوباره 2 نفر به من از این مشکل شکایت کردن

دوستان اگه چیزی دیدن حتما به من خبر بدن .
    Last edited by SamGun; 11-02-2011 at 12:02.

20. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •