برو سایت ubi.com برا خودت یه اکانت ایجاد کن![]()
برو سایت ubi.com برا خودت یه اکانت ایجاد کن![]()
اکانت ساختم وارد شدم اما وارد بازی نمی شه ! Activison Code می خواد !
من شماره ی 1 این بازی رو رو ویندوز سون 64 بیتی ریختم اجرا شد. فکر کنم دوستم دومیش رو رو ویندوز سون 64 بیتی ریخته اجرا شده.
بازی جدیدیه، نباید مشکلی داشته باشه...
حالا اقا، ما همین وستمون یه جاش گیر کرده، نمی دونه چی کار کنه. از این جا به بعد تا سه نقطه از زبون اون حرف می زنم:
من این بازی رو ریختم و اجرا شد. به جز این که یه مشکل کوچولو داشت،( وسط یه درایوی ریخته بود، بعد من رفتم جمعش کردم تو یه فولدر دیدم کار نکرد، دوباره پهنش کردم وسز همون پارتیشنه. باز هم کار نکرد، ریپر رو تو اینستالر بازی زدم کار کرد.) مشکلی نداشتم. تا این که رسید به سکانس چهار از مموری هاش.
الان گیر کردم بد.
تو قسمت novella's secret گیر کردم. بعد از این که از اون یارو ها استراق سمع می کنی، مارکر رو نقشه برداشته نمی شه. و بعد که می ری تو اتاقه که تابوت یکی از اساسینز قدیمی ها هست، نمی شه کاری کرد. یعنی نمی تونی شیفت رو بزنی که در تابوت رو باز کنه.
چی کارش کنم؟ هر کاری می شد انجام دادم. امکان دار این مشکل باگ باشه؟ حالا یا باگ برنامه، یا باگ کرک بازی؟
لطفا بگیر چی کار کنم دارم دیوانه می شم...
...
حالا بازی چه جوریا هست؟ خوبه؟ بگیرم بازی کنم؟ این دوستم که خیلی تعریف می کنه.
پ.ن. titanium_zarin خان خوبی؟ حالت خوبه؟ ماشالله چه قدر عوض شدی! اون موقع که من یادمه 500 تا پست داشتی، اواتارت هم یه بچه بود. چه قدر اواتارت بزرگ شده! چه دپ شده...:ی
میشه یکی فایل هایی که به نام server در محل نصب بازی هستو واسه من آپلود کنه ؟حجمش 500 کیلوبایتم نیست
بازش کنید
اولین فایل رو نصب کنید.
دومی رو توی محل نصب بازی بریزید.
Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft
سوی هم باید توی پوشه ی لانچر بازی ریخته بشه.
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
چهارمی هم دوباره توی محل نصب بریزید :
Program Files\Assassin's Creed II\Ubisoft
فایل host رو هم باید اینجا بریزیدش :
C:\Windows\System32\drivers\etc
حالا لانچر جدید رو اجرا کنید باید بازی اجرا بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Maggy_P; 15-08-2010 at 19:04.
خیلی ممنون
دست گلت درد نکنه
اجرا شد ... ولی همون اول بازی اونجایی که پسره دراز میکشه روی تخت که بره تو اون زمان، صفحه سفید میشه و هیچ اتفاقی نمیفته...
Last edited by aliugd; 15-08-2010 at 21:21.
خوب من به کمک فایل های server هم نتونستم بازیم رو درستش کنم و مثل اینکه فقط یه راه مونده اونم اینکه برم بازی رو بخرم
یه سوال
اگه من برم بازی رو بخرم و اینی که الان دارم و خراب شده رو به کلی پا کنم آیا سیو هاام میپره ؟کرک 700 کیلوبایتی اسکیدرو استفاده میکردم--چی کار کنم سیو هاام نپره ؟
Last edited by ali_disslove; 15-08-2010 at 23:48.
دوستان برای من باز دوباره خراب شد بازیم
چی کنم؟
یه کمکی بکنی
از اسکیندورو هم نمی تونم استفاده کنم چون آبدیت نمیشه
از اون کارهایی که صفحه اول نوشته بود استفاده کردم ولی نشد
این پیامو میده با پند تا سرور هم امتحان کردم
An internet connection is required to play this game
کمک کمک کمک
بهترین کار دانلود کرک skidrow در صفحه اول (700 کیلوباتی ) و ریختن اون در درایو c در یوبیسافت گیم لانچر هست
با این کار 1000% درست میشه
بله دوست عزیز درسته
ول برای من آبدیت نمیشه
هر کاری میکنم نمیشه
اونو دانلود کردم ولی وقتی به 1.01آبدیت نمیشه چی کنم؟
کمک کمک کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)