ویرایش - مشکل حل شد
ممنون آقا اسماعیل مشکل حل شد.
مثل اینکه نقشه ی قم و کرج برای ovi اومده چطور میشه اونها رو اضافه کرد..
ویرایش - مشکل حل شد
ممنون آقا اسماعیل مشکل حل شد.
مثل اینکه نقشه ی قم و کرج برای ovi اومده چطور میشه اونها رو اضافه کرد..
Last edited by zimka_14162; 18-03-2011 at 11:44.
دوستان یه سوال:
الان ویواز اصل ساخت چه کشوری هست؟!
چون اونی که من قیمت کردم ساخت چین()بود
یک سوال:
نیم بوز رو باز میکنم. و حساب کاربری جدید رو میزنم اما یه چیزی میاد که نوع اتصال رو سوال میکنه و زیرش نوشته جستجوی شبکه وای فای.
اما نمیدونم چرا به gprs وصل نمیشه. جی پی آر اس رو گرفتم و تنظیماتش رو ذخیره کردم حتی از مرورگر خود گوشی هم وارد اینترنت میشم.
میشه راهنمایی بکنید که چه کار کنم با gprs متصل بشه. همین مشکل رو توی ovi maps هم دارم اونحا هم آنلاین رو میزنم ولی آنلاین نمیشه
Last edited by zimka_14162; 18-03-2011 at 12:13.
ب نقشه هاشو دانلود کن
و بریز تو همن پوشه cities
البته نقشه های قم و کرج اگر جدا از بقیه نقشه های قبلی هستند پوشه ها را همشو کپی کن داخل Diskcache
نه اگه نقشه تمام شهراها+جاده ها را یه جا دانلود میکنی، مثل قبلیها فقط پوشه Diskcache را کپی کن داخل پوشه Cities در مموری کارت
اگه نقشه ها را نیافتی خودت هم میتونی با برنامه نوکیا مپ لودر دانلودشون کنی
الان تو بازار همشون ساخت چین هستند
نترس درجه 1 هستند
از اون بیکیفیتها نیستند
منم همچین مشکلی رو دارم ممنون می شم اگه راهنمایی کنین
فکر کردم من فقط بدشانسم این مشکلات رو دارم به هر حال
با کمک های اقا اسماعیل تونستم بر این مشکل اعصاب خورد کن غلبه کنم
از تنظیمات conectivity رو انتخاب کنید
destination
access point
pocketdate avilable
حالا یه اسمی مثلا ایرانسل رو بنویسیدirancell
انتخابش کن ایرانسل رو
حالا دکمه ی قرمز (قطع تماس رو بزن برو صفحه اول
با اینکه من این کارها رو کردم بازم همین مشکل رو داشتم.
-
دوباره به همون قسمت destination رفتم و از آپشن دیفالت کانکشن رو گذاشتم روی اینترنت(یه تیک داره)
برای محکم کاری من همونجا اینترنت رو زدم و هر چی کانکشن غیر از ایرانسل بود رو حذف کردم.
----
اما لعنتی بازم همون مشکل رو داشت
------
یک خاموش روشن کردم همه چیز درست شد![]()
از همه دوستان ممنونم که من را راهنمایی کردند
من آخر نفهمیدم کار کردن IC توی یک مدار الکترونیکی اون هم با چسب!نه لحیم یعنی چی!
اگه یک نفر خودش توی این ویواز را دیده لطفا اینجا بنویسه حقیقت داره یا نه، من با شنیدن این حرف خیلی تعجب کردم.
ولی چون خودم خیلی کارهای تعمیراتی انجام دادم و موارد زیادی دیدم که دستگاه های با کیفیت خیلی عالی به خاطر نبود خدمات یا قطعات بی مصرف ماندن یکمی با احتیاط عمل کردم و Nokia X6 خریدم
با اینکه از نوکیا و سیستم عامل تکراریش خسته شدم ولی دیگه این کار را کردم تا دفعه بعد که این رفت توی سطل برم سراغ اپل یا یه چیزی توی اون مایه با یه سیستم عامل خوب
در آخر از همه دوستان که اینجا با راهنمایی های مفیدشون به دیگران خدمت می کنند سپاسگذارم و پیشاپیش امیدوارم سال 90 براشون سالی خوش و خرم ، همراه با نابودی مشکلات زندگی شون باشه![]()
Last edited by isfahaneshop; 18-03-2011 at 22:33.
به هر حال باید در نظر گرفت که گوشی هست و یه چیز حساس
هر گوشی که بخری حساسیت داره تا یه حدی
x6 هم مبارکت باشه
1100 بخرید باهاش میخ به دیوار بکوبید مشکلی پیش اومد با من![]()
دوستان من هم از یه تعمیر کار موبایل آشنا شنیدم که بعضی گوشی های سونی اریککسون آی سی هاش یا بعضی آی سی هاش با چسب ، چسبیده و اگه بر اثر ضربه کنده بشن دیگه قابل تعمیر نیست یا سخته !!!
در ضمن کسی می دونه این ویواز دو دیگه چیه؟!!!!!!!! یه سایت روسی تو بررسیش نوشته بود ویواز 2!!
Первый взгляд на Sony Ericsson MT15i (Halon/Vivaz 2)
گویا یه مدل اکسپریاست ولی کدوم من نمی دونم!!! دیگه ببخشید گوشی شناسیم ضعیفه !!!!!!!ولی چرا ویواز دو؟!!!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/moosa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/moosa/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)