ببخشید به این مشکلبرخوردم تو قسمت کلاس زیر[UnrealEd.EditorEngine] کد را وارد کنم یا این متن را +EditPackages=اسم پوشه ببخشید مشکلات من را کمی گیج شدم نه که عموم تو شرکت capcom کار می کرد![]()
ببخشید به این مشکلبرخوردم تو قسمت کلاس زیر[UnrealEd.EditorEngine] کد را وارد کنم یا این متن را +EditPackages=اسم پوشه ببخشید مشکلات من را کمی گیج شدم نه که عموم تو شرکت capcom کار می کرد![]()
مثل همون خط بالاییش همینو نوشته....ببخشید به این مشکلبرخوردم تو قسمت کلاس زیر[UnrealEd.EditorEngine] کد را وارد کنم یا این متن را +EditPackages=اسم پوشه ببخشید مشکلات من را کمی گیج شدم نه که عموم تو شرکت capcom کار می کرد
یعنی چی؟؟من متوجه نشدم![]()
سلام دوستان
عزیز راستش به این خاطر که مدتهاست این قسمت بازی سازی خیلی به هم ریخته شده و مدیریت هم متاسفانه بیش از یک سال و نیمه که کاری براش انجام نمی ده، تاپیک جدید نمی زنم براش. همین جا پست می دم. فوقش می شه آخر کار لینک پستاشو یه جا جمع کرد.
لطف داری وحید جان. راستش فقط وقت کم دارم براش که اونم فکر نکنم بتونی کاریش کنی.
اشتباه نشه، قرار نیست من بیام آنریل اسکریپت آموزش بدم، تنها قولی که دادم اینه که یه سری منابع با یه متد آموزشی معرفی کنم و تمام. اگه نه آموزش آنریل اسکریپت که حداقل 2 ماه وقت آزاد می خواد که فعلا مدتیه 2 روزشم ندارم.
مطالبشم همینجا پست می دم. اونقدرا حجیم نمی شه که فایل نیاز داشته باشه.
شما لطف داری. ولی در کل خیلی خوبه که تاپیکو خوندی، جلوتر خودت متوجه می شی چقدر کار یادگیریتو ساده کرده. با این همه سعی کن آموزش های اصلی رو هم به ترتیب ببینی.
-------
در ضمن، خطاب به دوستانی که در مورد دوربین سوم شخص، کاراکتر های جدید و یا کنترل ماشین و امثالهم سوال می کنن: یه نگاه به تاپیک بندازید، همون طور که تو تاپیک بار ها گفته شده، این موارد همگی مستقیما مربوطه به گیم پلی. و گیم پلی بازی هم با آنریل اسکریپت نوشته می شه، پس اکیدا توصیه می کنم سعی نکنید با کیسمت، Matinee یا کد آماده به جواب برسید، دلایلشم قبلا مفصلا گفتم.
-------
خب از اونجا که قبلا قولشو داده بودم، تو همین 24 ساعت آینده، یه پست می دم برا آموزش آنریل اسکریپت. اگه رسیدم که کامل، اگه نه حداقل مرحله ی اول آموزشو فول توضیح می دم که دوستانی که می خوان بتونن شروع کنن. So be tuned for next post.
پس فعلا.![]()
Last edited by tovamohammad; 11-08-2011 at 04:51.
سلام
منظور از متن می تونه همین کدی که مال سوم شخص کردن باشه:
![]()
سلام!
یک سوال داشتم چطوری دشمن بسازیم البته من با UDK 2010 ساختم ولی با UDK201 نمی تونم و یعنی توقسمت K که با رنگ سبز هست کلمه ای به اسم Levelstartup لطفا راهنمایی کنید
level startup مشکل داره؟وقتی یه مشکلی داری کامل توضیح بده مشکلت چیه....سلام!
یک سوال داشتم چطوری دشمن بسازیم البته من با UDK 2010 ساختم ولی با UDK201 نمی تونم و یعنی توقسمت K که با رنگ سبز هست کلمه ای به اسم Levelstartup لطفا راهنمایی کنید
وقتی با 2010 ساخت تو 2011 که مشکلی نداری...
تو اگه بخوای همینطوری پیش بری هیچی یاد نمیگیری ..... اول برو فیلمای آموزشی 3dbuzz رو ببین تمام این مشکلاتت حل میشه......
من مشکل سر ایجاد دشمن دارم اگر میتونی فیلم بزار
راستی از این فروشگاه 3dbuzz را بخرم خوبه مشکلی نیست اگر نه خودتون معرفی کنید به جز دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 2lombe; 11-08-2011 at 19:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)