تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 472 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

780 کیلومتر کارکرده

روی هر دو حالت گاز و بنزین اینجوری استارت می زنه (تا دو روز پیش با یه تک استارت کوچیک روشن می شد و کاری به گاز و بنزین نداشت! اما حالا خیلی داغون شده)

به شمع ها و روغن و فیلتر ها هم هیچ دستی نزدم و همه چی همون چیزای کارخونه ست!

ممنون

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
    درود

یک سوال وقتی که ماشین گرمه باز هم بد روشن می شه؟

و اینکه یک تحقیق کردم به احتمال خیلی زیاد باید این سه مورد بررسی بشه -- سنسور اکسیژن- سنسور فشار گاز- استپر

پ.ن: من فکر کردم کیلومتر خودروتون باید بالا باشه، حدس نمی زدم تو روزای اول تحویل ماشین مورد داشته باشه، متاسفانه ناراحت شدم ، من تجربه این مورد رو نداشتم ولی سریعتر به نمایندگی مراجعه کنید، مشکل حل شد به ما هم یک خبر بده

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

درود

یک سوال وقتی که ماشین گرمه باز هم بد روشن می شه؟

و اینکه یک تحقیق کردم به احتمال خیلی زیاد باید این سه مورد بررسی بشه -- سنسور اکسیژن- سنسور فشار گاز- استپر

پ.ن: من فکر کردم کیلومتر خودروتون باید بالا باشه، حدس نمی زدم تو روزای اول تحویل ماشین مورد داشته باشه، متاسفانه ناراحت شدم ، من تجربه این مورد رو نداشتم ولی سریعتر به نمایندگی مراجعه کنید، مشکل حل شد به ما هم یک خبر بده
    خیلی ممنون از پی گیریتون

بله اتفاقا وقتی سرده راحت تر روشن میشه! امروز رفته بودم جایی وقتی خواستم برگردم حدود یه ربع طول کشید تا روشن شد...

در ضمن بین دنده یک به دو و همچنین دو به سه افت فشار محسوسی داره

به نظرتون به خاطر شمع هاش نیست؟

البته خیلی خوب استارت می خوره ها ولی روشن نمی شه
    Last edited by mahkar72.mk; 22-01-2015 at 18:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خیلی ممنون از پی گیریتون

بله اتفاقا وقتی سرده راحت تر روشن میشه! امروز رفته بودم جایی وقتی خواستم برگردم حدود یه ربع طول کشید تا روشن شد...

در ضمن بین دنده یک به دو و همچنین دو به سه افت فشار محسوسی داره

به نظرتون به خاطر شمع هاش نیست؟

البته خیلی خوب استارت می خوره ها ولی روشن نمی شه

نه نه اصلا فکر نمی کنم شمع باشه، به نظرم یک قسمت از موتور شما یا اصلا کار نمی کنه، یا ناقص کار می کنه،
    فردا حتما تو شرایطی قرارش بده که روشن نشه، بعد به امداد خودرو زنگ بزن اگه کارت طلائی داری ( که فکر کنم 95 درصد داریش و خدماتش هم که رایگانه) جزء خدمات ماشینت هست پس حتما زنگ بزن شاید کاری نکنه ولی بالاخره شاید تاثیری داشت، مثلا حمل تا نمایندگی یا رفع ایراد در محل یا یک راهکار دیگه، معرفیت می کنه به نمایندگی اینطوری راحتر می تونی مشکل رو مدیریت کنی
    باز هم می گم احتمال اینکه ایراد از یکی از سه قسمت پست قبلیم باشه هست

5. 3 کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بهترین کلاس سمند موتور ملی پایه گاز سوز مولتی پلاکس چه کلاسی هست و آیا داشپورت جدید دارد

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هرچی میخرید بخرید فقط موتورشEF7 نباشه!
    بهترین موتور ایرانخودرو همون tu5 هست شک نکنید!

8. 3 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

بهترین کلاس سمند موتور ملی پایه گاز سوز مولتی پلاکس چه کلاسی هست و آیا داشپورت جدید دارد
    سمند ال ايكس EF7 پايه گازسوز مالتي پلكس با كيسه هواي راننده و سرنشين و رينگ فولادي و يورو4 کلاس 29110 داشبوردش هم مثل سمندهای قبلی هست با تغییرات جزئی در طرح چوب و ... .

10. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

هرچی میخرید بخرید فقط موتورشEF7 نباشه!
    بهترین موتور ایرانخودرو همون tu5 هست شک نکنید!
    درود
    در مورد ef7 باهاتون موافقم
    من tu5 تجربه ای نداشتم، شما در سال 93 خودروئی داشتین با موتور tu5?

من الان 7 ماه هست که موتور ef7 رو دارم تجربه می کنم، خیلی کیفیت ساختش پائین هستش، همه کسانی که مدل های 4 تا 5 سال پیش رو دارن ازش راضی هستن ولی در حال حاضر خیلی تعداد کمی از دوستان هستن که ازش راضی هستن، من سال 85 یک ماشین از ایران فرغون گرفتم، تا همین امسال که فروختمش، این ماشین از هیچ جای موتورش نشت روغن نداشت، اما این موتور تعطیلات هستش، من کیلومتر ماشینم 2400 شده موتور اول ماشین سوخت، این یکی هم حدود 700 کیلومتر کارکرده، نشت روغن داره
    چی بگم
    در کنار افت کیفیت موتور اضافه کنید کیفیت پایین مونتاژ و اتاق خودرو، روی هم دیگه ببینید چی بشه

پ.ن:
    من گاهی اوقات از ماشین بوی بدی رو احساس می کنم، توی یکی از سایتها دیدم کسانی دیگه ای هم این مشکل رو داشتن، علت این بوی بد هم داستان خودش رو داره، ذکر شده بود که یا سنسور اکسیژن مشکل داره یا عملکرد ecu مختل شده، کسی از دوستان هست که مشکل بوی بد داشته باشه با موتور ef?

12. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

نه نه اصلا فکر نمی کنم شمع باشه، به نظرم یک قسمت از موتور شما یا اصلا کار نمی کنه، یا ناقص کار می کنه،
    فردا حتما تو شرایطی قرارش بده که روشن نشه، بعد به امداد خودرو زنگ بزن اگه کارت طلائی داری ( که فکر کنم 95 درصد داریش و خدماتش هم که رایگانه) جزء خدمات ماشینت هست پس حتما زنگ بزن شاید کاری نکنه ولی بالاخره شاید تاثیری داشت، مثلا حمل تا نمایندگی یا رفع ایراد در محل یا یک راهکار دیگه، معرفیت می کنه به نمایندگی اینطوری راحتر می تونی مشکل رو مدیریت کنی
    باز هم می گم احتمال اینکه ایراد از یکی از سه قسمت پست قبلیم باشه هست
    سلام

پدرم امروز ماشین رو بردن نمایندگی الان زنگ زد و گفت سیت موتور ول داده و باید موتور عوض بشه!

این سیت موتور چیه؟

14. این کاربر از mahkar72.mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

بخونید جالبه
    پیرو فرمایش شما
    قابل توجه شما سروران عزیز
    خواستم شما هم در جریان باشید دور از جون همه شما جقدر من بدبختم
    امروز حدود ساعت 2 بعد از ظهر به همراهم زنگ زدن
    گوشی رو جواب دادم، بلافاصله یکی اونور خط بهم حمله کرد و گفت
    مشکلت حل شد، مشکلت حل شد آقای گودرزی (می خواست منو بکشه )
    با یک ترس طبیعی گفتم ببخشید شما از کجا تماس گرفتید
    گفت ایساکو
    ماشینت کیلومتر میندازه یا نه، قفل مرکزیت کار میکنه
    گفتم آره ولی زدن بالابر عقب رو از کار انداختن، لادری درب راست هم کار نمیکنه دوباره، چراغ ها هم که هیچی بعدشم دور از جون همه شما گلاب به روتون گفتم غلط کردم
    نه سلام کرد نه معرفی کرد نه عذرخواهی، همیشه یاد تابلوی بزرگ توی اتوبان میفتم که روش نوشته
    برای N امین سال متوالی ایساکو برترین شرکت خدمات و از این چرت و پرتا، لعنط .....

و اما جناب کوهگرد برس که گیر کردم دوباره

متاسفانه من نمی دونم این موتور ما موتور ملی هست
    یا روغن کش ملی
    این یکی حدود 700 تا کار کرده از این نواحی روغن نشت کرده
    البته این قطعه روی موتور برای چی هست؟ بخارات روغن رو جمع می کنه؟ لکه روغن بیشتر شبیه بخار روغن هست، راجع به این مشکل روغن کش ملی (همون نسخه آب کش می شه) اطلاعی داری؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته توی سایت .............. که می چرخم چه چیزای عجیبی از ef می بینم، یعنی اون دوستانی که ef بدون مشکل دارن خیلی خوش شانس هستن، حقیقت زیر ماشین رو نمی تونم دید بزنم ببینم چه وضعی داره، تو همون سایت یکی از کاربران از زیر ماشینش عکس گذاشته بود، شبیه این بود که ترکش خورده از همه جاش یک نشتی داده بود
    یک نکته جالب دیگه دقیقا این مشکل چراغای من چرا حل نمی شه امشب هم از تنظیم خارج شدن دوباره ( از یکشنبه که گرفته بودمش یک کوچولو تو نمایندگی تنظیم شده بود) و جالب اینکه چراغ سمت چپم که تو کیلومتر 170 عوض کرده بودم دوباره موتورش سوخته

پ.ن: یکی نیست بگه ، گودرز بیکار بودی عروسک قبلیت رو دادی رفت اینو گرفتی
    سلام
    وحيد جان بنده چند پست قبلي شما را که مطالعه کردم .
    نظرم مثل پويا عزيز هست به نظر اين قطعات که فاکتور کردند بيشنر جنبه خيالى داره تا واقعى و ممکنه تعدادى از اين قطهات تعويض شده باشه يا حتى نشده .
    اصولا اين روش ها يکى از روش هاى پر درآمد براى نمايندگى هاست که قطعات را فاکتور مى کنند در حاليکه هيچکدام از اين قطعات تعويض نشده ولى پول اين قطعات به حساب نمايندگى ها واريز ميشه .
    به نظرم شما هر قطعه اى خواستيد توسط نمايندگى ها تعويض کنيد روش يه علامتى بزاريد که بعد متوجه بشيد واقعا اين قطعه تعويض شده يا .
    بنده نمايندگى سراغ داشتم که اين نمايندگى توسط يکى از مکانيک هاش قطعات ماشين ها را با هم عوض مى کرده بود . مثلا اگه دوتا سمند بود قطعات اون سمند را باز مى کرد مى انداخت رو اون سمند و قطعه ى خراب را مى انداخت رو سمند ديگه . و به عنوان قطعات نو پول مى گرفتند
    که خوشبختانه کاز به شکايت کشيد و اون نمايندگى براى هميشه پلمپ شد .
    -------
    وحيد جان اون قطعه که مشخص کردى اسمش سايکلون روغن هست و کارش جمع اورى بخارات روغنه . اين مقدار روغنى که ازش نشت کرده عاديه و مشکلى نداره ولى اگه زياد شد احتمالا يا از خود سايکلون هست يا شيلنگ اون .
    در مورد اون ترک ها او ن ها به خاطر جنس بد الياژ در سوپاپ هست ولى اين ترک ها باعث نشتى نميشه و معمولا و از واشر در سوپاپ دچار نشتى ميشه .
    در مورد چراغ ها نگاه کن ببين مارکش مدرن هست يا SNT ( سراج نور توس )

16. 3 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درود در مورد ef7 باهاتون موافقم من tu5 تجربه ای نداشتم، شما در سال 93 خودروئی داشتین با موتور tu5? من الان 7 ماه هست که موتور ef7 رو دارم تجربه می کنم، خیلی کیفیت ساختش پائین هستش، همه کسانی که مدل های 4 تا 5 سال پیش رو دارن ازش راضی هستن ولی در حال حاضر خیلی تعداد کمی از دوستان هستن که ازش راضی هستن، من سال 85 یک ماشین از ایران فرغون گرفتم، تا همین امسال که فروختمش، این ماشین از هیچ جای موتورش نشت روغن نداشت، اما این موتور تعطیلات هستش، من کیلومتر ماشینم 2400 شده موتور اول ماشین سوخت، این یکی هم حدود 700 کیلومتر کارکرده، نشت روغن داره چی بگم در کنار افت کیفیت موتور اضافه کنید کیفیت پایین مونتاژ و اتاق خودرو، روی هم دیگه ببینید چی بشه پ.ن: من گاهی اوقات از ماشین بوی بدی رو احساس می کنم، توی یکی از سایتها دیدم کسانی دیگه ای هم این مشکل رو داشتن، علت این بوی بد هم داستان خودش رو داره، ذکر شده بود که یا سنسور اکسیژن مشکل داره یا عملکرد ecu مختل شده، کسی از دوستان هست که مشکل بوی بد داشته باشه با موتور ef?
    من آخرای فروردین یه EF7 از بازار خریدم و انصافا ماشین بدی نیست برعکس اونچه که شما و ۲-۳ نفر دیگه توی این تاپیک گفتین.
    ایرادهایی از کارخونه توی ماشین وجود داره که سابقه خرید من از ایران‌خودرو میگه ۹۹٪ ماشین‌های ایران‌خودرو با ایراد میآن بیرون.
    ماشین قبلی من کیلومترش کار نمی‌کرد، آمپرهاش هروقت دلشون میخواست کار می‌کردن، کنیستر بنزین مرخص بود و کلی مشکل ریز و درشت دیگه (ماشین با موتور tu5 بود).
    در مورد EF7 هم ایرادی که من دیدم بین همه تولیدهاش صادقه، مشکل داشبوردشه که با اینکه با سمند XU7 یکیه ولی قسمت بالای پخش بطرز عجیب و غریبی کج و معوجه!
    در مورد بویی که میآد داخل ماشین من هم این مشکلو دارم و بعد از بررسی فهمیدم مشکل مربوط به دریچه کولره که حتی زمانیکه گردش هوای داخلی رو میزنم باز هم مقداری باز میمونه و هوای بیرونو میآره داخل کابین و همین موضوع باعث ورود اون بوی ناخوشایند به داخل کابین میشه.
    مورد بعدی که از اول خرید ماشین تا الآن درگیرشم، مشکل کپ کردن ماشینه که خصوصا توی دنده یک باهاش مواجه میشم.
    مشکل دیگه‌ای که نمیشه اسمشو مشکل گذاشت، کلاج ماشینه که خیلی بالاست و ظاهرا جز ایران‌خودرو هم نمی‌تونن درستش کنند و من هم نمی‌تونم وقت بگیرم و ببینم کی بهم نوبت میدن و برم ماشینو یه روز بخوابونم اونجا!

در مورد دوستان که میگن سایپا خیلی خوبه، دور و بر ما خیلی‌ها از محصولات سایپا خریدن ولی حتی یه نفر ندیدم راضی باشه. اولین باره شنیدم کسی از سایپا ابراز رضایت می‌کنه.
    Last edited by raeesi; 24-01-2015 at 17:51.

18. 3 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •