یه سوال :
من زیاد بازی نمی کنم ولی وقتی بشینم پاش یه کله شاید 7-8 ساعت بدون وقفه یه بازی رو برم
حالا میخوام بدونم تو این سریه جاسپر ارزون ترین مدلش تو خارج چند دلار یا یورو در میاد
ممنون
یه سوال :
من زیاد بازی نمی کنم ولی وقتی بشینم پاش یه کله شاید 7-8 ساعت بدون وقفه یه بازی رو برم
حالا میخوام بدونم تو این سریه جاسپر ارزون ترین مدلش تو خارج چند دلار یا یورو در میاد
ممنون
سلام.من نمیخوام بحثو کش بدم و خودتون میدونید ارادت دارم خدمتتون اقا میلاد.
ولی تنها چیزی هیچ کدوم از دوستان در پست هاشون اشاره نکردند اینه برای واردات دولت به نرخ دولتی دلار میده به وارد کننده بعد طرف میره با دلار 1200 تومنی کنسول میاره و قیمتشو با دلار 2000 تومنی حساب میکنه.
بعید میدونم برای کنسول که کالای لوکس حساب میشه ارز دولتی بدن
همین الان برای خیلی چیزهای واجبتر تاجرها برای گرفتن ارز دولتی سر و دست میشکونن
به نظرم اگه ارز دولتی میدادن شاید یه نظارتی هم وجود میداشت
برای اینکه این بحث رو تموم کرده باشم :
قیمت ۳۶۰ با ۴ گیگ حافظه و یک کینکت در خود سایت مایکروسافت ۲۹۹ دلار و ۹۹ سنت معرفی شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر طرف این کنسول رو به صورت قانونی وارد کنه ! یعنی با دلار نرخ دولتی و .... (که عمرا) طبق تعرفه گمرک ایران در همین لحظه که من دارم این پست رو مینویسم باید در قبال هر دلار ۱۲۲۶ تومان پرداخت کنه (نرخ دلار دولتی) :
از اونجایی که طرف با نرخ دلار دولتی میخواد وارد کنه پس باید هزینه گمرک کنسول رو هم تمام و کمال بده که طبق تعرفه گمرک ایران ۴۵% هستش :
خوب این میشه چه قدر ؟
اگر ۸% از قیمت کنسول کم کنیم (کسر مالیات اضافه شده برای شهروندان آمریکا - قیمت نهایی تقسیم بر ۱/۰۸) قیمت کنسول میشه ۲۷۷ دلار و ۷۶ سنت که ما از ۷۶ سنتش چشم پوشی میکنیم ، حالا باید به این مقدار تعرفه گمرک ایران رو اضافه کنیم - یعنی ۴۵% که میشه ۴۰۲ دلار آمریکا .
حالا اگر این رو با نرخ دلار دولتی که گمرک برای وارد کنندگان در نظر میگیره که بالاتر هم لینکش رو دادم حساب کنیم ، قیمت کنسول به ریال میشه ۴۹۳ هزار تومان .
تازه این قیمت ۴۹۳ هزار تومان برای یک کنسول که من براتون محاسبه کردم در صورتیه که طرف قانونی کنسول رو وارد کنه ، و چون داره وارد میکنه ۸% مالیت آمریکا ازش کسر بشه و در عین حال با نرخ ارز دولتی پرداخت کنه . و البته این قیمت بدون در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل هستش .
برای کنسولهای بازی چیزی به نام ارز با نرخ دولتی وجود نداره و به خاطر تحریم ها ارز با نرخ دولتی فقط به کالاهای ضروری تعلق میگیره .
در عین حال رد کردن کنسولها از مرزهای ایران به هر حال نیازمند توافق با گمرکه - حالا یا قانونی - یا غیر قانونی . که در صورت غیر قانونی شاید ارزشیاب گمرک به جای ۴۵% بگه ارزش گمرکی این جنس ۳۰% هستش (شاید هم کمتر - من با ۳۰% حساب میکنم) که در اون صورت کنسول داره با نرخ آزاد وارد میشه - یعنی چی ؟ یعنی این :
۲۹۹ دلار و ۹۹ سنت قیمت کنسول (در اینجا ۸% مالیات ازش کسر نمیشه چون با السی نیست و اکسپورت محسوب نمیشه) + ۳۰% هزینه گمرکی میشه ۳۸۹ دلار و ۹۸ سنت . و چون با نرخ آزاد وارد شده و نرخ آزاد دلار هم ۲۰۰۰ تومان هستش قیمت تمام شده کنسول میشه ۷۷۹ هزار تومان . باز هم بدون در نظر گرفتن هزینه حمل و نقل .
حالا فرض کنیم که تعرفه گمرکی با باج و زیر میزی و دور زدن قانون به کمتر از نصف کاهش میابه - یعنی ۲۰% (که البته بعیده) در اون صورت قیمت تمام شده همین کنسول میشه :
۲۹۹ دلار و ۹۹ سنت هزینه کنسول + ۲۰% برای ترخیص کالا که میشه ۳۵۰ دلار و ۹۸ سنت که با احتساب دلار ۲۰۰۰ تومانی میشه ۷۱۹ هزار تومان . بدون محاسبه ی هزینه حمل و نقل .
من قیمت یک اکس باکس ۴ گیگ با کینکت در ایران رو نمیدونم چه قدره - ولی با توجه به لینکهای بالا در صورت واردات قانونی و با توجه به باج و زیر میزی در صورت واردات غیر قانونی - به نظر نمیرسه که قیمت نهایی کنسول در ایران به نسبت قیمت تمام شده برای وارد کننده خیلی تفاوت چشم گیری داشته باشه .
همون طوری که دیدید این برآورد ها با استناد به تعرفه های گمرکی ایران و با سند و مردکه .
پ.ن : اگر به هر دلیلی صفحه مربوط به نرخ تعرفه بازی های کامپیوتری باز نشد میتونید از کد گمرکیش استفاده کنید : ۹۵۰۴۱
در قسمت کرد تعرفه کد بالا رو وارد کنید .
Last edited by sonixax; 08-04-2012 at 21:23.
الان دارید همدیگرو راهنمایی میکنید...؟ موضوع اینه که بحث در مورد نرخ و قیمت ها با این که خارج از بحث اصلی تاپیک هستش ولی باز قابل قبوله اما دیگه بحث رو به جاهای باریک نکشونید امدید راهنمایی کنید چرا همدیگرو زیر سوال میبرید....؟
هر دو کاربر sonixax و fk_u در پستهاشون وارد حاشیه شدن و حاشیه احترام رو کنار زدن اما کاربر fk_u باید توجه کنن که sonixax اون همه مطلب رو برای بهبود درک موضوع نوشتن که نخوندنش یک طرف احترام به اون مطلب هم یک طرف به هر حال...
این بحث از الان خاتمه پیدا میکنه به پست ها و وضعیتشون هم رسیدگی میشه ...
تاپیک به روال عادی خودش برمیگرده...
Last edited by Layken; 08-04-2012 at 12:26.
خدا پدر و مادر شما بیامرزد حامد عزیز ( درست گفتم دیگه؟)
واقعا که دیگه غیر قابل تحمل شده بود این تایپیک
اگر معنی ازادی از نظر بعضی ها اینه که هر کس واسه خودش بیاد سر فحش رو بکشه به یکی دیگه که همون بهتره که با قوانین دست و پای شما رو بسته اند![]()
توضیحاتی که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم با توجه به تعرفه های گمرک ایران و نرخ دولتی دلار صورت گرفته - در همون پست توضیح دادم که اگر کسی بخواد به صورت غیر قانونی چیزی رو وارد کنه احتمالا چه راهی رو طی میکنه و مبلغ به کجا میرسه .
همچنین یک توضیح کوچکی هم در مورد نحوه کسر مالیات اضافه شده به قیمت نهایی اجناس نوشتم که البته خیلی ها بلد هستند و نیازی به گفتن من نیست .
دوستانی که هنوز روشن نشدند چرا قیمت کنسول در ایران به اون شکل سنگینه میتونند اون پست رو بخونند و متوجه بشند . و شاید اون پست بتونه کمکشون کنه تصمیم درست تری برای خرید کنسول بگیرند . یکی از راه هایی که من پیشنهاد میکنم اینه :
اگر در خارج از کشور آشنا دارید و از اون دسته آدم هایی هستید که جعبه وسایلی که میخرید براتون مهم نیست از آشناتون بخواید که براتون کنسول رو تهیه کنه - از جعبه اش در بیاره و بده به یک مسافر تا براتون بیاره . در این صورت از اونجایی که کنسول یه دونه هست و جعبه هم نداره گمرک فرودگاه به اون آدم کاری نداره و کنسول شما بدون اضافه شدن ۴۵% تعرفه گمرکی و هزینه حمل و نقل به دستتون میرسه .
یک راه دیگه هم هست که قیمت تمام شده براتون اندکی هم کمتر بشه - شخص مسافر میتونه با کاغذ خرید و البته جعبه وارد فرودگاه کشور مبدا بشه و با نشون دادن کاغذ خرید اون وسیله به شرطی که ویزای خودش توریستی باشه و مقیم اون کشور نباشه مالیات اضافه شده به قیمت نهایی رو پس بگیره و بعدش که پول رو پس گرفت خودش رو از دست جعبه راحت کنه .
برای مثال اگر کسی از کشور آلمان برای شما بخواد چیزی بیاره - از اونجایی که مالیات بسیار سنگین ۱۹% به قیمت نهایی کنسول اضافه میشه هنگام خروج شما میتونید ۱۹% از پولی که هنگام خرید دادید رو در فرودگاه های آلمان پس بگیرید . یعنی اگر کنسول رو خریده باشید ۲۴۹ یورو و ۹۹ سنت میتونید مبلغ ۳۹ یورو از گمرک فرودگاه پس بگیرید .
منتها همون طوری که گفتم طرف باید توریست باشه و اگر مقیم باشه قبول نیست . این طوری اگر یورو رو با نرخ آزاد هم حساب کنیم قیمت کنسول ۴ گیگ با کینکت براتون تمام میشه ۵۲۵ هزار تومان .
فرستادن از طریق پست هم اصلا توصیه نمیشه - پست معمولی از اینجا تا ایران (برای ۶ کیلوگرم تا ۱۰ کیلوگرم) هزینه اش حدود ۶۰ یورو هست و بعد از رسیدن به ایران باید برید گمرک و ترخیصش کنید (یعنی باید ۴۵% تعرفه گمرکی رو بدید) . پست اکسپرس هم که اصلا حرفش رو نزدنید میره نزدیکهای ۲۰۰ یورو هزینه پست .
Last edited by sonixax; 08-04-2012 at 20:51.
عزیزان چرا این قدر اعصاب خودتون رو خورد میکنید ؟
حالا ایشون درست گفتن یا شما چه فرقی میکنه؟
چرا ما ایرانی ها با این همه ادعا تو فرهنگ غنی داشتن تو بیشتر فروما که میریم تا یه خورده بحث ایجاد میشه و طرف نمیتونه با دلیل علمی حرفای خود را ثابت بکند شروع به کل کل و بی منطق حرف زدن و در اخر دست به فحاشی میزنه؟
بسته دیگه اقا حالا دقیقا شما میخواین چی رو ثابت بکنید ؟که ایشون ادم واردی نیست و یا در المان زندگی نمیکنه یا ادم فقیریه و یا نمیدونه تو ایران چه خبره یا چی..؟
تا اون جایی که بنده هم اطلاع دارم قیمت بازی های اوریج و دسته و کنسول هم نسبت به درامد در منطقه اروپا به همین منوال هست
یکی از دایی های من در هلند زندگی میکنه و پسر کوچیکش که 21 سالش هست فکر کنم ماهی 165-170 یورو حقوق بی کاری میگیره و تقریبا 100 تا اینوراش میره واسه مالیات و خرج های دولتی و و با 60-70 تا باقی مونده اش میره یه دونه بازی میخره و در اخر هیچی براش نمیمونه برای پس انداز (مگر اینکه بره کار سیاه بکنه که نمیدونم در جریان هستین یا نه ولی سونیک عزیز این موضوع رو میدونن که کار سیاه چیست و چه نوع کار هایی رو شامل میشود...)
خب حالا شما بگو عزیز دل برادر این پسر دایی بنده نسبت به پولی که بهش میدن ایا پول زیادی رو خرج دسته و بازی های اوریج و کنسول نمیکنه؟؟
و اینکه نه حتی بازی و برنامه های کامپیوتری که قیمت های سر به فلک کشیده دارن برای عزیزانی که در این منطقه زندگی میکنن....
تازه این برای منطقه اروپا هستش و نه کل قاره اروپا... اونا که هیچ...
پس نباید حتی اونا رو هم با امریکای شمالی مقایسه بکنید و نه حتی ایران را با هیچ جای دیگه
ایران رو با این شرایطی که داره میره جلو در اینده شاید حتی نشه با کره شمالی هم مقایسه کرد
.....................
بنده هم از اتاری و میکرو و میکرو دستی و سگا (چندین مدلش) PS1,PS2,PS3 ,XBOX,XBOX 360
و هرچی که دمه دستم بوده خریدم و چندین ساله استفاده میکنم
البته من بیشتر با PC بازی میکنم تو این دو سال
به هیچ وجه هم حاضر نیستم تو این شرایط اگر XBOX,PS3 بسوزه برم یه دونه نو بخرم
چون که این شرایط که تا یه چیز گرون میشه بقیه هم از اون تابعیت میکنن درسته که کم و بیش تو اکثر نقاط دنیا به همین منوال هست ولی تو ایران بیشتر به چشم میاد و افراطی هستش...........
ما اینجا هر چه قدر هم حرف بزنیم تو روندی که کلی فروشا و خرده فروشا و مغازه دار ها در پیش گرفتن تغییری حاصل نمی گردد
وقتی هم مباحث مختلفی رو جلو بیاریم اخر سر به یه چیز بر میگردیم.....ایران الان ثبات نداره باید یه کم وقت به خودمون بدهیم ببینم قراره چی بشه چون که کاری جز انتظار هم از بیشتر ما ها ساخته نیست
و اینکه دیگه باید منتظر مدلای جدید باشیم و البته شرایط اقتصادی ما ایرانی ها بهتر بشه
این مطالبی هم که بنده گفتم هم به قصد کل کل و ادامه بحث و این جور چیزا مطرح نکردم
فقط خواستم مطالب سونیک عزیز رو برای شما باز هم با اینکه شفاف بود شفاف سازی بکنم
که البته شما هم در جاهایی مطالبی رو به خوبی گفتید ولی با خشم و تندی که چندان به دل نمیشه عزیز دل برادر
امیدوارم که این مباحث تموم بشه و بزارید که دوستانی که نیاز به راهنمایی برای خرید کنسول دارن بیان اینجا از اساتید مشاوره بگیرن
Last edited by Sorena_777; 08-04-2012 at 19:20.
من برای قیمتها لینک هم داده بودم ! میخواید دوباره میدم :
تازه برخی بازی ها قیمتشون تا ۲۰۰ یورو هم میرسه ، مثل بند هیرو . به خاطر اینکه کلی دفتر دستک اضافی هم باهاشونه .
در مورد پسر داییتون باید بگم اسمش Kinder Geld هستش و به تمام افراد تا سن ۲۶ سالگی تعلق میگیره بعد از اون چون طبق قوانین طرف به سنی رسیده که سرپرست خانواده محسوب میشه حقوقش زیاد میشه تا سقف ۳۷۵ یورو .
کار سیاه هم برای اون دسته از دوستانی که نمیدونند چیه که یک وقی فکر نکنند قاچاقی چیزی هستش
اگر شما در اینجا بخوای کار کنی اول باید خودت رو Meld کنی (ثبت کنی) و بعدش با توجه به حقوقی که میگیری مالیات بدی و البته به نسبت در آمدت حقوق بیکاریت کم و زیاد یا قطع میشه (یعنی اگر حقوق ماهیانه از یک حدی کمتر باشه باز هم حقوق بیکاری و سوسیال تا یه حدی شامل حال طرف میشه) . حالا اگر شخص بره کار کنه و اعلام نکنه - از اون طرف هم حقوق سوسیال بگیره میشه کار سیاه - چون نه تنها مالیات نمیده بلکه سر دولت هم کلاه میذاره که حقوق بیکاری و سوسیال بگیره . و این کار غیر قانونیه .
حقوق بیکاری و سوسیال هم شامل این چیزها میشه :
هزینه درمان و بیمه
هزینه اجاره منزل
هزینه آب و برق و ...
هزینه حمل و نقل (بلیط اتوبوس و قطار و ...)
هزینه پوشاک و خورد و خوراک
هزینه آموزش
بخشی از اینها به صورت نقدی بهتون پرداخت میشه (مثل هزینه حمل و نقل و پوشاک و خورد خوراک) برخیش هم به صورت خدمات رایگان (مثل بیمه و آب و برق و ...) و برخی دیگرش هم مستقیم از اداره سوسیال یا اداره کار به طرف قراردادتون (مثل اجاره منزل و ...) .
بدون شک پول زیادی رو میده - تازه برای منی که حقوق بیکاری نمیگیرم و شغلم همون طوری که دوستان مطلع هستند کار به عنوان برنامه نویس هستش باز هم زیاده - برای همین اغلب بازی ها رو از فلومارک (بازار مکاره) میخرم یا میرم GameStop بازی دست دو میخرم - کمتر پیش میاد که بازی نو بخرم .
موافقم تا خرخره
راستی یه چیزی رو یادم رفت بگم - بازی های کامپیوتر در مقابل بازی های کنسول خیلی خیلی ارزون تر هستند .
مثلا اگر یک بازی کنسولی قیمتش ۵۰ یورو باشه و بازی خیلی جدیدی نباشه - همون بازی نسخه کامپیوتریش ۱۰ یورو یا فوق فوقش ۱۲ یورو هستش
بسکه کپی بازی های کامپیوتری ریخته مثل هویج![]()
Last edited by SamGun; 09-04-2012 at 00:14.
آن زمان که سخن به میزان نقره ارزش دارد سکوت طلاست ...
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی بهتر بود با توجه به سابقه خوبی که دارید در این موارد با آرامش کلام بیشتر بر خورد میکردید تا کاربر مخاطب به خود اجازه اینگونه برخورد رو نمیداد.
+
پست های صفحه آخر با عنوان تاپیک مغایرت زیادی داره که باید اصلاح بشه در غیر اینصورت مجبورم تمام و کمال روش دستی بکشم.
=======================
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از نام کاربری شما میشه فهمید شما جزو ترول های انجمن هستی همینجا اعلام میکنم که به خاطر نقض قوانین فروم و تاپیک و همچنین فحاشی و بی احترامی اخطار دریافت خواهید کرد .
در صورت تکرار برخورد جدی تری خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)