امیدوارم فردا برای همتون پلی باشه برای رسیدن به موفقیت
امیدوارم فردا برای همتون پلی باشه برای رسیدن به موفقیت
ببخشید یه سوال ؟؟؟؟؟
اولین ازمون دی چندم هست؟؟؟ دروس پیش اوله؟؟؟؟
دوستان من اصلا تست نمیزنم مشکلی داره یا نه؟ فارغ التحصیلم و میخوام تا اول اسفند کل دروس تموم کنم بعد از روی کتابای تست شروع به تست زدن کنم فعلا تست های کتاب آموزشی میزنم تعدادش کمه میخوام بدونم اینجوری بهتره یا تست زیاد بزنم بهتره؟؟؟
اولیش 4 دی هست
این بر میگرده به خود شخص و فصل ها دیگه خودتون فارغ التحصیل هستید دیگه میدونید بهترین روش خوندن درس چیه یه سری از درس ها خوندنش اکتفا میکنه یه سری از درس ها باید با تست یاد گرفته بشه مثال میزنم دینی فقط خوندن اکتفا میکنه فیزیک باید با زدن تست یاد بگیری تا دم کنکورم بشینی کتاب جزوه بخوری نمیتونی تستش بزنی ....
بنظر من برای عمومی (به جز زبان که باید تست ریدینگ زیاد بزنین) خوبه ولی در مورد اختصاصی الالخصوص فیزیک و ریاضی (وبه احتمال زیاد چون رشتتون ریاضی هست: دیفرانسیل و هندسه و ....) تست کم شمارو از رقیباتون عقب میندازه چون این درسا با تمرین و تست زیاده که سیکل آموزشیش طی میشه. البته این نظر منه
8/8/88
سلام دوستان عزیز. امیدوارم همه خوب باشن و درسها خوب پبش بره . اومدم که عید رو تبریک بگم . اومدم بگم هر چی که امشب از خدا بخواهید براورده میشه . بچه ها امشب 2 رکعت نماز حاجت حتما بخونین به نیت موفقیت خودتون و همه بچه ها در کنکور .
یا علی
بای
اره عزیز میشه
پارسالم من ازین کاشکی کاشکی ها زیاد میکردم که بدبختم کرد از امکاناتی که داری به خوبی استفاده کن مثلا خود من اگه پارسال حالیم بود اصلا هیچ ازمونی نمی نوشتم و فقط و فقط با مدرسه پیش میرفتم تا عید و خودمم واسه خودم برای درس های پایه برنامه میریختم شمام که مشکل خاصی ندارین که هنوز چیزی از سال نگذشته بشینید با برنامه مدرسه پیش برید و در اولویت اخر قلمچی مطمئن باشید موفق میشید
فردا 8/8/88 روز آزمون قلم چی هستش.تابستون که توی تبلیغ رستوران مشهد می گفت 8/8/88 چه روز مهمی است؟من با خودم می گفتم حالا کو تا اون موقع.
چشم رو هم بذارین 10/4/89 هم میرسه.
بجنبین.
خدا قوت![]()
اولین ازمون سنجش هم هست
بچه ها به نظرتون چه جوری میتونم به اون سوال ها دسترسی پیدا کنم؟
ایا بعدا سوال هاش روی سایتی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)