در تایپیک چرخ میزدم 2 نفر نوشته بودند در ویستا بعضی از صدای تماشاچی ها نیست ولی در ایکس پی موردی ندارد.
در تایپیک چرخ میزدم 2 نفر نوشته بودند در ویستا بعضی از صدای تماشاچی ها نیست ولی در ایکس پی موردی ندارد.
راستي بچه ها چرا به رم سيستم من كه 2 گيگ هستش زده اوكي و good نداده ؟؟؟؟؟؟؟
به كارت گرافيك كه 3870 hd 512mb gddr4 ultimate sapphire هستش good داده
به cpu : intel q6600 2.4 ghz هستش good داده
ولي به ram : geil 2*1gig ddr2 bus 800 داده ok چرا ؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
سلام.من یه سری فایل دارم با پسوند adx اینا چین؟؟
چه جوری اعمالشون کنم؟
کلا به رم 2 گیگ میگه ok ... ماله منم گفته ok .... مهم نیست کم نمیاره تو Xp
آره صداهایی مثل داد زدن مربی ، فریاد بازیکنان وقتی که روشون خطا میشه ، وچند تا دیگه که وقتی امتحان کنی میفهمی ،توی xp هست ولی تو ویستا نیست
صدای تشویق تماشاگرا توی ویستا خیلی کمه و صدای شعار تماشاگران خیلی بیشتره که بازی رو طبیعی جلوه نمیده
من تا حالا ویندوز 7 نصب نکردم ولی یکی از بچه ها می گفت مثل ویستاست
البته ویندوز ویستا اکثر بازیها رو روون تر اجرا می کنه
Last edited by Mehdi.ss; 23-09-2009 at 14:48.
1. Game Plan
2. Set Formation
3. Player Index
4.
حالا بازيکنی که ميخوای کارت هاش رو ببينی انتخاب کن.
يه سوال ديگه من با مشخصات سيستم بالا و مونيتور lg w1952s 19 اينچ وايد بهترين ستينگي كه تو بازي مي تونم تو بازي با اون بازي كنم كدومه ؟ يهني بهترين كيفيت تصوير و بهترين فريم ريت رو داشته باشم ممنون ميشم به سوالاتم پاسخ بديد ؟؟؟
اتفاقا اينكه داورش بعضي موقع ها اشتباه مي كنه خيلي به نظر من خوبه بازي واقعي تر ميشه بقول عادل عزيز اشتباهات داوري جزو بازيه چون اشتباهاتشم يه جوريه كه ممكنه آدم اشتباه كنه
يه مشكل بزرگ كه داره كه كمتر كسي متوجه مي شه ( اگه تو سايت مايتش مي رين بگين) اينه كه وقتي مثلا تو نيمه حريف دو بازيكن تو دو جناهن مي خواي با سانتر از اين يكي بكشي برا اون كي ( تو سرعت نه اينكه وايساده باشن) هر چي سانتر رو محكم م بزني به يارت نمي رسه مگر اينكه يارت تو آفسايد باشه !!! يعني اگه يارت تو آفسايد باشه 2 كيلومترم دور باشه يك سانتري مي كنه مثل موشك مي رسه بهش تا آفسايد بشه ( اين تو ورژن قبلي بازي هم بود )
مشكلات ديگشم تو سر توپه كه خرابش كردن مثل قبل كار نمي كنه و w
شما ها هم بازي مي كنيد باگ هارو مي بينيد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)