اصلا برنامه برای من بالا نمیاد
اصلا برنامه برای من بالا نمیاد
میدونم ،بالا نمی آد! ویندوز که بالا می آد ؟
این راه ها رو امتحان کن فکر کنم جواب بدن !
نرو7 با ویندوز سون مشکل نداره فقط نرو 6 مشکل داره.
سلام دوستان
من به هیچ طریقی نمی تونم اینترنت ویندوز 7 رو برای سیستمهای دیگه که xp هستند اشتراک کنم فایل و پوشه به اشتراک گذاشته می شه ولی اینترنت نه . اگه مشکل از ip هاست لطفاً راهنمایی کنید ip کدوم قسمت رو در ویندوز 7 باید تنظیم کنم چون من قبلا که xp داشتم تنظیمات آی پیم اتوماتیک بود
البته من این سوال رو در انجمن شبکه هم پرسیدم ولی کسی جواب نبود و جوابهای قبلی هم مربوط به ویندوزهای xp بود تو این انجمن هم سرچ زدم ولی به جواب قطعی نرسیدم . ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام از روش زیر انجام بدین ،چون من کامپیوتر دیگه ای نداشتم ،نتونستم این روش رو انجام بدم !
ولی دو نفر از این روش نتیجه گرفته بودند !
محتوای مخفی: Solution
سلام
میشه کاری کرد که مدیا پلیر کلا هیچ نوع فرمت موسیقی رو پخش نکنه؟
تمام اهنگها با مدیا پلیر باز میشن تو اپشنشم نتونستم تغییری بدم که موسیقی پخش نکنه
این عکس رو ببینین
می خوام به جای مدیا پلیر وینمپ باشه
Last edited by cyrus_ln; 23-01-2010 at 11:55.
شما چرا همه رو انتخاب کردی؟
روی یکی از فایلها راست کلیک کن open with رو بزن با هر برنامه ای که دوست داری اجرا کن
البته میتونی همونجا choose default program رو بزنی و بعد از لیست یکی رو انتخاب کنی بعد تیک always رو بزن که همش با اون برنامه اجرا بشه دقیقا مثل xp
میدونم اینو
بارها و بارها این کارو انجام دادم نشد
ولی الان شد
به هر حال ممنون![]()
سلام.یه سوال در مورد tool bar دارم.
ویندوز سون این خواصیت رو داره که وقتی روی یک برنامه با موس بری یک screen shot ازش نشون بده(مثل ویستا)؟؟
اسم این قابلیت چیه؟
از کجا میشه فعالش کرد؟
ویندوز من نداره!!
سلام به همه دوستان...
من ورژن قبلی 7 رو نصب کردم ( این 22 اکتبر نه قبلیش !) 64 بیت هم هست.
یه مشکلی که دارم اینه که اینور که میام سرعت اینترنت خیلی نسبت به XP پایین تر هست و فایرفاکس زود زود Crash میکنه...
بعد میخواستم بدونم این مشکلی که 7 حرکت فایل های GIF رو نشون نمیداد حل شده یا نه؟؟؟
این نسخه 22 اکتبر آخرین ورينش هست؟؟؟ فرقش با این نسخه قبلیه خیلی هست که برم اونو هم بخرم؟؟
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)