تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 379 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اونجارو باید به صورت مخفی کار برید
    اگه درگیر بشید احتمال زنده موندنتون خیلی کمه
    من پیشنهادم اینه بدون ترینر و چیت برید
    اصلا بازی اینطوری قشنگه
    ولی خوب ...
    لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از کمکتون ولی اینکه برای COD2هست این میشه COD MW2

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

تمام حال بازی که از بین میره
    Cliffhanger - Act 1,level 2
    مرحله دوم همونه که از صخره یخی میره بالا دیگه؟Cliffhanger?
    اگه زبانتون خوبه توی gamespot برید ، توی قسمت Heats and Cheats برید اولین لینکی که میبینید اونجا نوشته
    یا این لینک رو بزنید
    کد:
    از اولین قسمت بازی رو بهتون میگه چیکار کنید تا آخرش رو
    (لینک صفحه خود بازی :
    کد:
    )

من هم اینها رو میتونم بگم : هرکی میخواد نفهمه بازی چجوریه نخونه چون قدم به قدم توضیح دادم
    تیکه اولش که باید از صخره برید بالا که سخت نیست.فقط باید بچسبید به دیواره بعد هم موقع بالارفتن حواستون باشه که دکمه رو زود ول نکنید والا میافتید پایین.بعدش هم که دورخیز کنید و بپرید،به محض اینکه پریدید باز دکمه رو بزنید که از صخره آویزون بشید و نیافتید پایین.

بعد میرسید یه جایی که بهتون میگه صفحه اسکرین اسلحتون رو چک کنید و نقطه آبی هم تیمیه شماست.
    بعد حرکت میکنید میرید جلو ،2نفر رو میبینید که سمت چپی رو باید بکشید.اون یکی رو هم تیمیتون میکشه.دوباره جلوتر 2نفر دیگه هستن که عین قبلیها میکشیدشون.(قبل از رسیدن به اونها یه سنگ بزرگ سمت راستتون هست اگه بغلش وایسید میتونید هردو نفر رو از اونجا بکشید بدون اینکه بفهمن)
    کلا توی همه مراحل:
    دقت کنید به هیچ وجه اسلحتون رو که صدا خفه کن داره عوض نکنید.

به صفحه اسکرینتون دقت داشته باشید،جای دشمناتون رو نشون میده (البته اگه در حال دویدن نباشید)
    هرجا تیر خوردید ،میتونید پناه بگیرید تا جونتون دوباره پر بشه
    هرجایی که تونستید و کسی نبود ، تیرهای سلاحتون رو پرکنید Reload
    .بعد هم یادتون باشه که عوض کردن اسلحه راحتتر از پرکردنه دوباره خشابه
    من شخصا ترجیج میدم جای اسلحه کوچیک جیبی،یه سلاح دیگه همراهم باشه حالا هرچی.
    یه کم جلوتر هم تیمیتون ازتون جدا میشه.از اونجا تا جایی که میتونید برید سمت چپ تا برسید به حصار.از اونجا رو به صورت Crouch برید تا برسید به یه ماشین جیپ.پشت ماشین جیپ 1 نفر هست.رو زمین بخوابید و به پاهاش 2بار شلیک کنید میمیره.(یا اگه تند حرکت کنید احتمالا جلوی در ورودی یه اتاقکه و داره میاد سمت ماشین)

اگه میخواید توی بازی "لپ تاپ" ها رو هم جمع کنید (برای اتمام بازی الزامی نیستن) ماشین جیپ رو مستقیم برید جلو تا برسید به برج دیدبانی،از نردبان برید بالا اولین لپتاپ اونجاست.

برید به سمت در ورودی اولین اتاقک .یه نفر تو رو صندلیه و پشتش به شماست.بکشیدش.از اون یکی در برید بیرون. اینجا بهتون هشدار میده که یه ماشین داره میاد.برید به سمت درب ورودی اتاقکی که نزدیکتونه (جهت شمال شرقی برید.نگران ماشینه نباشید.اگه عادی راه برید مشکلی ندارید.2 نفر تو این اتاقک هستن.فرق نداره کدوم رو اول بکشید.من پیشمهاد میدم اونی که رو صندلی نشسته بعد اون یکی که وایساده.
    این اتاقک 2تا در داره.برید سمت اونجایی که آدمه وایساده بود،از اون جهت خارج بشید.یه سری جعبه و ... هست از سمت راست اونها برید ولی بهشون بچسبید که دیده نشید.
    حواستون به مونیتورتون باشه
    یه نفر سمت راستتون بالای تپه هست.اگه به جهتش نگاه کنید هم تیمیتون ترتیبش رو میده.بعد آهسته برید جلو.میرسید به پشت یه ساختمون که بغلش برفها به صورت شیب دار جمع شده،اون پشت وایسید،اگه ماشینی نزدیکتون نبود ، باز هم مستقیم برید.یه جاده (مثل خیابون) هست اون رو هم رد کنید،مانع های جلوتون رو هم رد کنید.یه هواپیمای جت جلوتونه.از سمت راستش برید.دیگه ایمجاها کسی نیست.راحت همین مسیر رو در جهتی که هدف اولیتون هست برید.یا از هواپیما مستقیم برید تا برسید به دیوار بعد برید سمت چپ تا برسید به یه کامیون! که تانکر داره.5قدم اونورطرش هدف اولیتونه.چارجر رو کار بذارید(هم تیمیتون اینجا باهاتون حرف میزنه).

همین مسیری که اومدید رو مستقیم برگردید (دیوار رو دنبال کنید) تا برسید به 2 تا جت.از اونجا برید سمت راست.(جهتی که هم تیمیتون هست) از بغل یه اتاقک نگهبانی رد میشید باز مستقیم برید تا برسید اونطرف جاده.بعد یه مقداری بیاید سمت راست.(اینجا اگه خیلی معطل کنید میریزن سرتون) یه راه هست به سمت پشت
    ساختمانها.اون رو دنبال کنید،هیچ دشمنی اینجا نیست.وقتی به پشت ساختمانه برسید رفیقتون سمت چپه.ولی شما برید سمت راست که یه لپتاپ دیگه هم پیدا کنید.سمت راست که میرید توی ساختمانی که هست رو نگاه کنید 2نفر دارد یه هواپیما رو تعمیر میکنن.میتونیید بکشیدشون یا نه.یه لپتاپ همونجا بغل پنجره است.برش که داشتید برگردید پیش دوستتون.
    بعد میرید توی سالنه.یه نفر توشه که هم تیمیتون میکشیه.شما دنبالش کنید.بعد اون میمونه پایین و بهتون میگه برید ACS رو پیدا کنید.سمت راست یه پله است برید بالا بعد برید داحل اتاق پشت یعد طوب اتاق رو برید آخر اتاقه میتونید پیداش کنید.بعد سریع برگردید سمت در اتاقه . همینجاها هم تیمیتون میگه که لو رفته بعد به شما اخطار میدن خودتون رو تسلیم کنید.به در اتاق که رسیدید دولا چند قدمی رو برید،3-4تا جعبه هست ، پشت اونها قایم بشید ، الان باید یه شارژر دستتون باشه که با زدن دکمش اون بمب! که قبلا کار گذاشتید منفجر میشه.صبر کنید تا شمارش معکوس رو شروع کنن بعد بزنیدش که منفجر بشه.حالا همه کسانی که توی سالنه هستن رو بکشید. همتیمیتون میگه که دنبال اون برید .
    همه رو که کشتید از پله ها برید پایین و پشت یا بغل ژنراتور وایسید.یه سری از اونطرف راه بیرون سالن بهتون شلیک میکنن.اونها رو هم بکشید.بعد برید سمت ورودی سالنه.سمت راستش که تیر هم نخورید.3نفر هستن که اینجا احتمالا میکشنتون.هر 3 هم سمت شمال شرقی جایی که شما هستید قرار دارن.یکیشون روی زمین خوابیده ، اول همه اونو بزنید. بعد 2 نفر دیگه
    هم یک کم به سمت چپ همون هستن ، یکیشون پشت کاوره بتونیه و زانوش معلومه اون یکی هم سمت چپ ماشین وایساده.
    این 3تا رو هم که کشتید از سالنه برید بیرون برید سمت راست.(به سمت ماشینه و اونجایی که اون 3نفر رو کشتید نرید که احتمالا میمیرید) برید پیش همتیمیتون که پشت بلوک بتونی هاست.2تا جت جلوتون میبینید.کلی آدم بغل و بین اونها هستن همه رو بکشید. هم تیمیتون میگه برید به سمت یه جایی که بین جتها ست. لزومی نداره که برید.منتظر دستور بعدیش نشید و هرطور میتونید خودتون رو برسونید به اونطرف این قسمت که شبیه پارکینگ هست.پشت بلوکهیا بتونی پناه بگیرید.یه سری موتور برفی از سمت چپتون میان.بکشیدشون.یه سری هم از یه ساختمونی تو فاصله دور شلیک میکنن میتونید بکشیدشون،نمیخواید از اونجا به سمت شمال بدوید.یعنی به سمت نرده ها.یه راهی بینشون بازه،سر بخورید برید پایین.برید سمت راست بغل ساختمونه راستی پناه بگیرید.
    هرکسی که بالای تپه وایساده بزنید.بعد دوباره یه سری موتور میان که یعد از اومدن پایین دور میزنن از پشت کلبه های سمت چپ میان سمتتون.اونها رو هم بزنید.بعد هم تیمیتون میگه که سوار موتوره بشید.سوار بشید و راه بیافتید.تا جایی که میتونید سرعت رو زیاد کنید.مواظب باشید به درختها نخورید.اگه تونستید هم همزمان با هدایت میتونید به دشمناتون شلیک کنید.
    همینجاها که میرید.یه لپ تاپه دیگه هم هست که میگن کنار یه کلبه است. من بعد از 16-17بار بازی کردن هنوز نتونستم برش دارم،پس نمیتونم کمکی کنم.
    دیگه تا آخر مرحله همینطور سوار موتورید.به جایی نخورید.به دشمنا شلیک کنید.اگه سخته سرعتتون رو کم کنید. یه جا از یه تپه میپرید که انگار کمپ دشمناتونه.یه کم بعدش یه هلیکوپتر هم میاد قاطی و بهتون شلیک میکنه تا میتونید توی جاهایی که شلیک میکنه نرید که میترکید!! (میمیرید) هلیکوپتر بعد از یه پیچی دیگه دنبالتون نمیاد و شما ار تپه بالا میرید.از اینجاها دیگه سعی کنید سرعتتون رو خیلی زیاد کنید.از سمت راست اگه برید بعد از یه کم راه دیگه بدون درخت و هموتره.سرعتتون رو تا آخر زیاد کنید چون باید از یه دره بپرید.وقتی از دره پریدید (بعد از باز سوم یا چهارم! ) مستقیم برید م برسید به هلیکوپترتون و مرحله تمومه.

برای راهنمای مراحل بعدی مبلغ رو واریز کنید
    شوخی کردم.باز کمک اینطوری با این تفصیل لازم داشتید بفرمایید

راستی سعی کنید دکمه هایی که برای بازی عوض شده رو حتما عوض کنید بازی با اونها سخته .من دکمه های تعریفی خودم اینهاست (برای PC)
    زوم کردن zoom in/out mouse2
    شلیک mouse 1 shoot/fire
    تعویض اسلحه
    چاقو زدن melee enter
    دولا شدن crouch Ctrl
    خزیدن Z
    دویدن Shift Sprint
    نارنجک Q Grenade
    نارنجک ویژه (دود) S Smoke Grenade
    استفاده از ابزارها E USe
    پرکردن اسلحه R Reload
    دوربین با دید شب N Night Vision
    هدف/امتیاز و .... Mission/Objective Tab
    حرکت کردن هم که با دکمه های جلو و عقب و چپ و راست

کلا دکه هایی که دم دست تر هستن و شما باهاش راحتید رو انتخاب کنید،
    بعد هم میتونید بازی رو از سطح آسونش یعمی Recruit شروع کنید به جای سختش Veteran یا سخت ترید Hardened مطمئن باشید ضرر نمیکنید.من بعد 16-17بار بازم بازی میکنم واسم جالب و جذابه.پس از راحت شروع کنید بعد برید سخت تر رو بازی کردن

هرکسی خواست میتونه راهنمارو تو سایتش یا ... بذاره فقط بگید که از این سایت کپی کردید (بقه مراحل رو هم اگه کسی کمک خواست مینویسم و کم کم میذارم)

واقعا ممنون از اینکه راهنما رو گذاشتید
    اصلا فکر نمی کردم کسی برام این راهنما رو بنویسه
    واقعا ممنون از شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون از کمکتون ولی اینکه برای COD2هست این میشه COD MW2

---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:54 AM ----------

واقعا ممنون از اینکه راهنما رو گذاشتید
    اصلا فکر نمی کردم کسی برام این راهنما رو بنویسه
    واقعا ممنون از شما
    فکر نمیکنی رفیق واسه گذاشتن راهنما یکم دیر شده؟
    اکثرا دیگه بازیرو تموم کردن
    من راهنما رو برای اون "اقلیت" یا 1 نفر نوشتم که ممکنه هنوز بازی نکرده باشه.امیدوارم استفاده کرده باشه
    شما که تا آخر بازی کردی و همه چیزش رو فهمیدی،چرا دیگه تاپیک رو دنبال میکنی؟!!!! لااقل به تاپیک multiplayer سر بزن و اونجا راهنما بنویس که من هم استفاده کنم چون هنوز نتونستم به جز تک نفره،بقیش رو بازی کنم.
    دوست عزیز esfehanei اگه بقیه مراحل هم گیر کردید ،اول به Gamespot سر بزنید،بخونیدش قشنگ همه رو گفته چی کار کنید حتی جای لپتاپها رو هم گفته (زبانتون هم خوب نباشه میفهمید - اگه عکسهاش هم ببینید باز کمک میکنه) اگر اونها فایده نداشت؛بگید من براتون مینویسم
    (یه کار کردید من بازی رو دوباهر نصب کنم و بازی کنم )
    Last edited by mehraboun1985; 17-08-2010 at 18:06.

3. 2 کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

باز هم ممنون از کمکتون
    عالی بود
    ولی اون لپ تاپها چیه؟
    میارزه خطر کنم و برم پیداشون کنم
    بهترین بازی عمرم هست این
    من کلا توی این سری بازی های call of dutyکلا تو دو مرحله گیرم یکی تو MW1هست که اون مرحله که لباس برگی تنشه
    یکی هم این مرحله هست
    اونو یکی از دوستان برام رفت
    اینم از سیو استفاده کردم و الان میخوام خودم برم

باز هم ممنون به خاطر راهنما

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

باز هم ممنون از کمکتون
    عالی بود
    ولی اون لپ تاپها چیه؟
    میارزه خطر کنم و برم پیداشون کنم
    بهترین بازی عمرم هست این
    من کلا توی این سری بازی های call of dutyکلا تو دو مرحله گیرم یکی تو MW1هست که اون مرحله که لباس برگی تنشه
    یکی هم این مرحله هست
    اونو یکی از دوستان برام رفت
    اینم از سیو استفاده کردم و الان میخوام خودم برم

باز هم ممنون به خاطر راهنما
    لپتاپها هیچ چیز خاصی نیستن.هیچ اثری هم ندارن.من فقط 1دونش رو نتونستم پیدا کنم.اکثرشون هم سر راهتون هستن و برداشتنشون دردسر یا خطر نداره.

بعد هم اگه توی یه مرحله یه لپ تاپ رو بردارید،بعدش بمیرید و بازی رو از آخرین "چک پوینت" دوباره بیاره، اون لپتاپه دیگه سرجاش نیست.در واقع 1بار که برش دارید تا آخرش اون لپتاپه رو دارید.
    برای ترینر هم ،از خود بازی استفاده کنید.توی بازی مردن ضرر ندارن.فوقش 2 بار بازی میکنید و میمیرید ، بار سوم با جون کامل مرحله رو تموم میکنید.
    من زیاد اهل بازی نبودم (با این بازی معتاد شدم)این بازی دومین بازی بود که تو عمرم بازی کردم.(اولیش هم اینطوری اکشن نبود)بار اولی که بازی کردم کلا 9 ساعت هم طول نکشید تا تمومش کنم.

COD MW1 اون قسمتیش رو میگید که باید برن اون روسه رو بکشن(اسمها رو یادم نمیاد) و از توی یه محیط رادیواکتیو باید برن؟ اون مرحلش سخت بود،مخصوصا آخرش که از زمین و آسمون میریزن سرشون(من این رو بعد از MW2 بازی کردم!) اونجاهاش تنها نکته اش اینه که باید هرجا همتیمیتون میگه آروم برید و روی زمین بخوابید گوش بدید و تکون شدید نخورید.یه جاهایی هم باید سریع بدوید.همین.
    بعدشم اونجایی که همتیمیتون تیر میخوره و شما باید کولش کنید، همیشه قبل از اینکه به جایی که دشمناتون هستن برسید ، اون رو نزدیک و پشت یه ماشین یا دیوار یا .... بذارید که هم خودتون بتونید پناه بگیرید و همه رو بکشید هم اون کمکتون کنه.همین. آخرش هم که باید صبر کنید تا هلی کوپتر بیاد ،به نظر من 2جا واسه موندن خوب بود،یکی سمت چپ همتیمیتون رو زمین بخوابید و همه رو بزنید ، یکی هم پشت چرخ وفلک پناه بگیرید که البته یه کم سختتره. (فقط اگه پیش همتیمیتون رفتید حتما باید یه دونه از اون مینها! رو نزدیک اون درخته که سمت راست روی همین تپه که روش هستید، بذارید والا همه از اونجا میان بالا و میکشنتون)
    (راستی یه سوالی ، مگه توی MW1 روسه رو نمیکشن؟یعنی خودمون باید بکشیمش.اسمش زخایف یه همچین چیزی بود.پس چطوریه که توی MW2 یکی به همین اسم دوباره پیدا میشه؟بچه یاروه؟)
    Last edited by mehraboun1985; 17-08-2010 at 18:38.

6. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من واسه Razor رو نصب کردم ، اما اینطوریه . چطوری میتونم مشکلش رو حل کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جنگاوری نوین 2 در ویکی پدیا فارسی
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

لپتاپها هیچ چیز خاصی نیستن.هیچ اثری هم ندارن.من فقط 1دونش رو نتونستم پیدا کنم.اکثرشون هم سر راهتون هستن و برداشتنشون دردسر یا خطر نداره.

بعد هم اگه توی یه مرحله یه لپ تاپ رو بردارید،بعدش بمیرید و بازی رو از آخرین "چک پوینت" دوباره بیاره، اون لپتاپه دیگه سرجاش نیست.در واقع 1بار که برش دارید تا آخرش اون لپتاپه رو دارید.
    برای ترینر هم ،از خود بازی استفاده کنید.توی بازی مردن ضرر ندارن.فوقش 2 بار بازی میکنید و میمیرید ، بار سوم با جون کامل مرحله رو تموم میکنید.
    من زیاد اهل بازی نبودم (با این بازی معتاد شدم)این بازی دومین بازی بود که تو عمرم بازی کردم.(اولیش هم اینطوری اکشن نبود)بار اولی که بازی کردم کلا 9 ساعت هم طول نکشید تا تمومش کنم.

COD MW1 اون قسمتیش رو میگید که باید برن اون روسه رو بکشن(اسمها رو یادم نمیاد) و از توی یه محیط رادیواکتیو باید برن؟ اون مرحلش سخت بود،مخصوصا آخرش که از زمین و آسمون میریزن سرشون(من این رو بعد از MW2 بازی کردم!) اونجاهاش تنها نکته اش اینه که باید هرجا همتیمیتون میگه آروم برید و روی زمین بخوابید گوش بدید و تکون شدید نخورید.یه جاهایی هم باید سریع بدوید.همین.
    بعدشم اونجایی که همتیمیتون تیر میخوره و شما باید کولش کنید، همیشه قبل از اینکه به جایی که دشمناتون هستن برسید ، اون رو نزدیک و پشت یه ماشین یا دیوار یا .... بذارید که هم خودتون بتونید پناه بگیرید و همه رو بکشید هم اون کمکتون کنه.همین. آخرش هم که باید صبر کنید تا هلی کوپتر بیاد ،به نظر من 2جا واسه موندن خوب بود،یکی سمت چپ همتیمیتون رو زمین بخوابید و همه رو بزنید ، یکی هم پشت چرخ وفلک پناه بگیرید که البته یه کم سختتره. (فقط اگه پیش همتیمیتون رفتید حتما باید یه دونه از اون مینها! رو نزدیک اون درخته که سمت راست روی همین تپه که روش هستید، بذارید والا همه از اونجا میان بالا و میکشنتون)
    (راستی یه سوالی ، مگه توی MW1 روسه رو نمیکشن؟یعنی خودمون باید بکشیمش.اسمش زخایف یه همچین چیزی بود.پس چطوریه که توی MW2 یکی به همین اسم دوباره پیدا میشه؟بچه یاروه؟)

خیلی ممنون از شما
    من مشکلم توی اون mw2تا حدودی درست شد
    ولی اون مرحله رو که الان توضیح دادید هنوز توش موندم
    اولاش هستم هی منو میبینن و سگ ها میوفتن دنبالم و منو میخورن
    نمی دونم چرا همه کارام یواشکی هست ولی بازم میوفتن دنبالم
    یه بار هم که رد کردم رسیدم به اون قسمت که اون یارو داره معامله میکنه انگار وقتی اونو میکشم و فرار میکنم یه هلیکوپتر میاد دوستم زد اون افتاد پایین ولی من نمیتونم شما میدونی چی باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد اون زاخائف اونو تویmw1دوبار میکشیم بعد انگار اونا بدلش بوده خودش هنوز زندس برای همین توmw2هم هست
    (اینو از توی داستان بازی خوندم)

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    من مشکلم توی اون mw2تا حدودی درست شد
    ولی اون مرحله رو که الان توضیح دادید هنوز توش موندم
    اولاش هستم هی منو میبینن و سگ ها میوفتن دنبالم و منو میخورن
    نمی دونم چرا همه کارام یواشکی هست ولی بازم میوفتن دنبالم
    یه بار هم که رد کردم رسیدم به اون قسمت که اون یارو داره معامله میکنه انگار وقتی اونو میکشم و فرار میکنم یه هلیکوپتر میاد دوستم زد اون افتاد پایین ولی من نمیتونم شما میدونی چی باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در مورد اون زاخائف اونو تویmw1دوبار میکشیم بعد انگار اونا بدلش بوده خودش هنوز زندس برای همین توmw2هم هست
    (اینو از توی داستان بازی خوندم)
    اینها که گفتید مربوط به MW1 هستش .فکر کنم توی تاپیک خودش بپرسد بهتر باشه
    کد:
    با این حال :
    اگه سگها حمله میکنن،به محض اینکه میپره روتون دکمه مربوط به Melee رو تندتند بزنید ، اونوقت سگه رو با چاقو میکشه. یا قبل از اینکه برسه شلیک کنید.
    اونجا که هلیکوپتره میافته رو دوستتون باید برید کولش کنید.فکر کنم با دکمه مربوط به Use بلندش میکرد(و میذاشتش زمین). از روی زمین بلندش کنید،راه بیافتید.همون ساختمون اول رو که دور میزنید یه ماشین جلوتونه،رفیقتون رو بذارید پشت ماشینه خودتون هم ازپشت ماشینه هرکی میاد رو بکشید.
    اونجا هم که میرید تو ساختمون خرابه (فکر کنم تو طبقه دومشه) یه جاش هست که 2تا در به فاصله کم در یک امتداد (رو به روی شما) هستند.دوستتون رو بذارید بغل دیوار.بعد یه نفر سمت راست توی نیمچه اتاق یا همون فضای بین اون دوتا در هستش.بکشیدش.بعد 2تا سگ از سمت چپ از طرف اتاق پشت در دومیه میان.اونها رو بکشید.بعد آدمهایی که میان رو بکشید.بعد رفیقتون رو دوباره بردارید و برید جلو.
    اگر هم از اونجایی که روسه رو ( sniper )میزنید به بعد مشکل دارید، راه بیافتید بیاید بیرون،اولش که کسی نیست بعد میرسید یه جا که باید بپیچید سمت چپ که همتیمیتون رو زانو میشینه و شلیک میکنه،شما سریع برو جلو، سمت چپت یه ایستگاه اتوبوسه،از پشت اون هرکسی رو که سمت چپ هست رو بزن.بعد حرکت کن به سمت جلو و چپ ، برو همونجایی که اونها افتادن،یه ماشین هست پشت اون وایسا و هرکسی رو که از سمت راست میاد رو بزن؛بعد حرکت کن.احتمالا همه رو نمیتونی ببینی یا بکشی.مهم نیست اگه چندنفری موندن و بهت شلیک میکنن،سریع برو به سمت همونجایی که بین 2 تا ساختمونه و قبلا یه چندنفر از اونجا اومدن به سمتت. فقط تا اینجا هرجایی که پناه گرفتی،انقدر بمون که جونت پر بشه ،بعد برو به سمت پناه بعدی والا میمیری.
    بعد از اینکه رفتی سمت 2تا ساختمونها(یا شایدم میری توی ساختمونه،یادم نیست دقیق) دیگه نمیان دنبالت.تا اون نیروهای تو ساختمونه و سگه بریزن سرت.
    دیسکهای این بازی رو ندارم والا نصب میکردم و دقیق میگفتم.
    توی اینترنت این رو جستجو کنید COD MW1 Walkthrough راهنمای کامل بازی رو پیدا میکنید فقط انگلیسیه.
    Last edited by mehraboun1985; 17-08-2010 at 20:32.

11. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خیلی ممنون از شما
    مشکل من اینه که نمی دونم چه طور میشه اون هلیکوپتر رو زد

درمور ایکه شما گفتی برم تو تاپیک خوش بنویسم اون یه کم قدیمیه برای همین گفتم اینجا بگم فرقی هم نداره کالاف کالافه دیگه
    اگه میشه یه کمکی بکنید

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

(MW1)کدوم هلیکوپتر رو بزنید؟همونی که میافته رو رفیقتون؟ اون رو که هرکاری کنید میافته.مال داستان بازی هست.باید یه رفیق زخمی داشته باشید که همه کارها رو شما مجلورشید انجام بدید

اگه اون موقعی رو میگید که باید زخائف رو بکشید و یه هلیکوپتر میاد جلوتون،بهتره صبر کنید هلیکوپتره بره بعد زخائف رو بکشید.یا میتونید یه گلوله بزنید تو کله خلبانش،(البته فکر کنم خلبان رو که بکشید لو میرید.یادم نیست دقیق)

این هم که گفتم تو تاپیک خودش بنویسید واسه اینه که ممکنه پستها رو پاک کنن.معمولا هم بچه ها اعتراض زیاد میکنن.شما اونجا بنویسید من هم همونجا جواب میدم.که مشکلی نباشه یه وقت هم اگه کسی بازی نکرده بود شاید به درد اون هم بخوره

14. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •