تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 503 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده متوجه نشدم .
    پارتی های ما رو هم +20 بار ترکوندن . کلا 1 مب می کشتیم 1 لایت . شب ساعت 6 به بعد Grind کردن خیلی سخته.
    Etain اصلا بالانس نیست . لایت ها فوق العاده زیاد و قوی شدن . و متاسفانه pvper ها و 60 um های این سرور فقط به فکر فارم هستن و بر خلاف Gaia که مدام مپ ها رو از لایت ها Clear می کنن . این سرور لایت ها این کار رو با ما می کنن .
    کلا هدف اونایی که کراکتر های خفن دارن (سمت دارک ها ) pvp نیست . فارم و پول بدست آوردن هست .
    طرف مثلا 1 سال لول 60 UM شده 5K kill هم نگرفته . کسی که واقعا به فکر pvp باشه تو سرور ما خیلی کمه .
    خوب وقتی تو همین جمع 5-4 نفره ما شما همین طرز تفکر رو دارین و کاظم و مجتبی رفتن gaia و فقط برای فارم میان etain دیگه چه انتظاری از بقیه داری؟آدم اول باید از خودش شروع کنه.اگه همه منتظر باشن دیگری کاری براشون بکنه اون دیگری هیچ وقت پیدا نمیشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من تا وقتی اونجا بودم یکی از غذاهای blackdragon .nemmy o res o allystar بودمرفتنم چیزی رو خراب نکرده

راستی elecrta عراقیه نه ایرانی master الاغ iraq رو iran خونده

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی بچه ها هکی چیتی چیزی سراغ ندارید به ما هم یاد بدید؟
    من یه چند جا میخوندم مثل اینکه یه چیزی به نام auto kill یا auto lvl هست.یا مثلا -- گلد یا آیتم.بعید هم نیست بعضی ها استفاده کنن چون طرف چند تا کاراکتر خفن داره همه هم gear goddes پوشیده.
    لطفا اگه بلدین ما رو هم بی نصیب نذارین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

واقعا که با 160 میل نمی تونم یه exp استون بخرم .... :(

ولی بدک نیست الان دیگه به یه موقعیتی رسیدم که می تونم یکم پول دربیارم شانس ما تا رسیدیم به پول در آوردن تورم شد ....

برسم لول55 می تونم استیگما برم فارم لول 5 ؟

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من الان LVL 32 هستم تا حالا همش party میگرفتم اما هر چی جلو تر میرم خیلی تعداد playerها کم شده
    همش مجبورم تنهایی mobکشی برم چرا اینجوریه شاید من بدجاییم تا حالا هم هیچ ایرانی ندیدم تو بازی
    میتونید منو ببرین به یه گیلد active ؟ بازی بدون party خیلی سخته ...
    بعد چرا questهای این بازی اینقدر بیخوده اصلا مثل بازیهای دیگه درست xp نمیده ..
    کسی میتونه کمک کنه من چطوری سریعتر lvl up بشم ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من الان LVL 32 هستم تا حالا همش party میگرفتم اما هر چی جلو تر میرم خیلی تعداد playerها کم شده
    همش مجبورم تنهایی mobکشی برم چرا اینجوریه شاید من بدجاییم تا حالا هم هیچ ایرانی ندیدم تو بازی

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو این بازی فقط چند تا کوئست که بهت یه سری سلاح و ایتم میدن ارزش انجام دادن داره .بقسش کاملا الکیه و ارزش انجام دادن ندارن که یکی از ضعف های بازی هست.
    از لول 23-25 تا 33-35 که باید KH مپ 2 رفت و پارتی گرفت . از 33_35 تا 42_45 هم FL تو مپ1 از لول 42_45 تا 46_50 هم Lanharr
    و +50 هم jungle , desert
    این یه راهنماییه کلیه.
    تو کدوم سروری و لایت یا دارک ؟

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تو این بازی فقط چند تا کوئست که بهت یه سری سلاح و ایتم میدن ارزش انجام دادن داره .بقسش کاملا الکیه و ارزش انجام دادن ندارن که یکی از ضعف های بازی هست.
    از لول 23-25 تا 33-35 که باید KH مپ 2 رفت و پارتی گرفت . از 33_35 تا 42_45 هم FL تو مپ1 از لول 42_45 تا 46_50 هم Lanharr
    و +50 هم jungle , desert
    این یه راهنماییه کلیه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

و +50 هم jungle , desert
    این یه راهنماییه کلیه.

من دارک هستم war البته من فقط میخوام برسونم 40 که hm باز بشه ..درضمن سرور 1 بازی میکنم
    راستی این char nm رو تا 40 برم کافیه یعنی چیز مهمی نیست که ادامه بدم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دیروز کلی سایت رو جو گیر شدم درمورد h a c kگشتم یه سایت ترکی پیدا کردم که فیلم h a c k کردن سرعت رو توش بود البته فلمش نصفه بود الان من از چیزایی که اونجا یاد گرفتم و یه چیزای هم خودم بهش اضافه میکنم و میزارم البته سعی کنید این h a c k رو زمانی که هیچکی دورو ورتون نیست استفاده کنید چون وقتی سرعت رو زیاد میکنید شما چیزی خاصی رو احساس نمیکنید فقط سرعتتون زیاد میشه ولی بقیه که شما رو میبینن که هی غیب میشید و جلوتر ظاهر میشید این کار رو شاید خیلیاتون دیدی که بعضیا تو pvp میکنن تا نشه کشتشون.

h a c k سرعت خیلی اسونهبا چند تا کلیک درست میشه

اول برنامه Cheat Engine 5.5 رو از لینک زیر دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نصبش کنید و بازی رو اجرا کنید.
    بعدش طبق عکس رو کامپیوتر سمت چپ بالا کلیک کنید

بازی رو توی لیست پیدا کنید(اگر اجراش نکرده باشید نمیتونید پیدا کنید)بعدش open رو بزنید

حالا تیک Enable Speedhack رو بزنید زیرش یه چیزی ظارهر میشه که سرع رو میشه زیاد کرد تا 200 برابر میشه ولی از من میشنوید بیشتر از2 یا 4 نکنیدش که اینقدر سرعت زیاد میشه بازی قاطی میکنه اطلاعاتتون رو دریافت نمیکنه دوبار برمیگردید سر جای اولتون .
    حالا apply رو بزنید و سرعت رو جر بدید

sonic مجانی البته جای flash هم میشه فکر کنم.اون وقت lapis lvl 5 رو تنهایی فارم میشه کرد
    Last edited by DJmoji; 23-02-2010 at 23:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •