تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 502 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام

من یه لپ تاپ HP G62 دارم . بلوتوث لپ تاپ به هیچ عنوان هیچ دستگاهی رو شناسایی نمی کنه و هیچ دستگاهی حتی موبایلم هم پیداش نمی کنه ولی برنامه پی سی سوییت که آخرین ورژن هم هست بلوتوث لپ تاپ رو میشناسه و وقتی می خوام گوشیم رو کانکت کنم با بلوتوث و اضافه اش کنم وسط سرپ کردن دستگاه ها ارور میده.

اما درایور دستگاه یعنی Ralink Motorola Bluetooth Adapter Driver HS 3.0 رو نصب می کنم به راحتی دستگاه ها پیدا میشن و گوشیم هم لپ تاپ رو پیدا می کنه و از نظر ارسال اطلاعات مشکلی نیست اما بعد از نصب درایور پی سی سوییت بلوتوث لپ تاپ رو نمیشناسه و میگه سخت افزار بلوتوث شناسایی نشد . مشکل چیه؟؟؟ فوری فوری فوتی نیاز دارم .

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من معذرت میخوام که بهتون بر خورد نمیدونستم داغ میکنین

نه آقا.
    نفرمایید.
    من مخلص رفقایی چون شما هم هستم داداش.
    فقط منظور اینه که دست آخر جواب درست و حسابی نمیگیری.
    اگه به پستها توجه کنی میبینی که یا مورد نرم افزاریه یا مورد سخت افزاریه مربوط به یه سری HP هستش.
    چه بسا اون مدلی که شما دودل هستین از HP هم بهتر باشه ولی تواین سری تاپیکا چون همه مثلا HP دارن خوب فکر میکنن HP بهترینه (از جمله خودم)
    وگرنه جسارت نشده باشه.
    من معذرت میخوام داداش.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه آقا.
    نفرمایید.
    اگه به پستها توجه کنی میبینی که یا مورد نرم افزاریه یا مورد سخت افزاریه مربوط به یه سری HP هستش.
    چه بسا اون مدلی که شما دودل هستین از HP هم بهتر باشه ولی تواین سری تاپیکا چون همه مثلا HP دارن خوب فکر میکنن HP بهترینه (از جمله خودم)
    وگرنه جسارت نشده باشه.
    من معذرت میخوام داداش.

---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:34 AM ----------

نه آقا.
    نفرمایید.
    وگرنه جسارت نشده باشه.
    اگه خدایی نکرده جسارت شد من معذرت میخوام داداش.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه آقا.
    نفرمایید.
    وگرنه جسارت نشده باشه.

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه آقا.
    نفرمایید.
    وگرنه جسارت نشده باشه.

6. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام

من یه لپ تاپ HP G62 دارم . بلوتوث لپ تاپ به هیچ عنوان هیچ دستگاهی رو شناسایی نمی کنه و هیچ دستگاهی حتی موبایلم هم پیداش نمی کنه ولی برنامه پی سی سوییت که آخرین ورژن هم هست بلوتوث لپ تاپ رو میشناسه و وقتی می خوام گوشیم رو کانکت کنم با بلوتوث و اضافه اش کنم وسط سرپ کردن دستگاه ها ارور میده.

اما درایور دستگاه یعنی Ralink Motorola Bluetooth Adapter Driver HS 3.0 رو نصب می کنم به راحتی دستگاه ها پیدا میشن و گوشیم هم لپ تاپ رو پیدا می کنه و از نظر ارسال اطلاعات مشکلی نیست اما بعد از نصب درایور پی سی سوییت بلوتوث لپ تاپ رو نمیشناسه و میگه سخت افزار بلوتوث شناسایی نشد . مشکل چیه؟؟؟ فوری فوری فوتی نیاز دارم .

8. این کاربر از shayan_power بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام خدمت اعضا محترم سایت

4 تا سوال داشتم درباره hp6050

1 - جریان این hp 6050 چی هست یه جا رفتیم کیف داشت یه جا رفتیم کیف نداشت خلاصه هر کدوم کارتونش فرق میکرد
    خواستم بدونم مشکلی نداره یعنی اصلش هم با کیف هست و رنگ کارتونش مشکی هست یا بدون کیف هست؟

2- از کجا بدونیم لپ تاپی که میخریم ریفر هست یا اصله ؟ - یکی از فروشنده ها میگفت پشت لپ تاپ اگه ریفر باشه مینوسه یا حک میکنن ریفر -- ایکی هم گفت اصلا معلوم نمیشه جز اینکه بگی پلمش رو جلو خودت باز کنن .

3- خواستم بدونم وایرلسش خوبه چون میخوام وایرلس بگیرم برا خونه خوب جواب میده اتصالاتش مثله وایرلس و بلوتوس قوی هست؟

4- الان من مبلغ 10.100.000 ریال پیدا کردم با گارانتی 1 سال الماس خواستم بدونم قیمتش همینه الان و گرانتی الماس گارنتی معتبر و خوبی هست
    Last edited by k0omeil; 29-08-2011 at 05:01.

10. این کاربر از k0omeil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdi fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه بخواییم گرافیک ۶۷۷۰ یا gt540 رو تا ۴ گیگ افزایش بدیم هزینش چقدر میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

من هر کاری کردم نتونستم لپ تاپم (HP 6177) رو پارتیشن بندی کنم, لطفا یه برنامه درست حسابی برای پارتیشن بندی معرفی کنید
    سیستم عامل من: Windows 7 (اورجینال لپتاپ)
    خیلی خیلی ممنون

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هر کاری کردم نتونستم لپ تاپم (HP 6177) رو پارتیشن بندی کنم, لطفا یه برنامه درست حسابی برای پارتیشن بندی معرفی کنید
    سیستم عامل من: Windows 7 (اورجینال لپتاپ)
    خیلی خیلی ممنون
    اون پارتیشن بندی که بخوای اساسی طبق خواسته هات باشه فقط با فرمت کردن کل هارد موقع نصب ویندوز میسره. حتی میتونی همینجوری که گفتم هارد رو فرمت و پارتیشن بندی کنی و بعدش بجای نصب ویندوز , بذاری ریکاوری انجام شه. ریکاوری داخل درایو C انجام میشه و بقیه ی پارتیشنهایی که ساختی رو قاعدتاض کار نمیگیره. ولی گه میخوای بدون دردسر داخل همین ویندوز اصلیش اینکار رو بکنی فقط روی Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition حساب کن. نسخه های جدیدش براحتی نسخه ی 2009 که گفتم نیست. آکرونیس و.... رو بذار کنار وقتت رو تلف میکنی.

---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

اگه بخواییم گرافیک ۶۷۷۰ یا gt540 رو تا ۴ گیگ افزایش بدیم هزینش چقدر میشه؟
    رم اختصاصی گرافیکی(dedicated) که قابل افزایش نیست عزیز. اون رم سیستمه که میتونی افزایشش بدی و میتونه بین گرافیک هم موقتاً بسته به نیاز تقسیم شه ولی چندان کار رم گرافیکی رو نمیتونه بکنه.

14. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •