سلام!
ويرايش 6 فيزيك هاليدي چقدر با ويرايش 8 اون فرق ميكنه؟ (جلد 3)
استاد ما سر كلاس واسه قانون كولن يه فرمولايي گفته كه انتگرال و اينا داره1 ولي تو هاليدي وييرايش 6 در حد دبيرستانه1 گفتم شايد ويرايش8اش فرق كنه؟
فرق ميكنه يا استاد داره اضافي ميگه؟؟
سلام!
ويرايش 6 فيزيك هاليدي چقدر با ويرايش 8 اون فرق ميكنه؟ (جلد 3)
استاد ما سر كلاس واسه قانون كولن يه فرمولايي گفته كه انتگرال و اينا داره1 ولي تو هاليدي وييرايش 6 در حد دبيرستانه1 گفتم شايد ويرايش8اش فرق كنه؟
فرق ميكنه يا استاد داره اضافي ميگه؟؟
کتاب خوووب واسه تست گسسته چیه؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم زودتر بگین
کتاب خوشخوان
مولف رسول حاجی زاده
قیمت 8400
هم آموزش داره و هم تست و هم تست جمع بندی . تستهاش هم طبقه بندی شده ست و پاسخ تشریحی داره
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
قلم چی بدرد نخوره ، رمزینه هم اومدنش با خداست بهتره شما مبتکران و گاج سفید هم یک نگاهی بندازی
گاج سفید تستاش یه کم زیاده اما حرف نداره . ب
سطح بالا میخوای رمزینه مولف خسرو کاک سوندی
لینک دانلود:
زبون ساده و روان انتشارات فار مولف عطاالله صادقی(مولف جبرواحتمال اندیشه سازان سابق)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش شد!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم خیلی از سبز کانون تعریف میکنن! جستجو کنی خودت میبینی مولف پایافرشاید صبر کنم رمزینه بیاد در ضمن شنیدم هندسه تحلیلی سبز قلم چی جالبه(از دوستان کسی این کتابو داره یه توضیحی بده)
Last edited by rambo_1386; 15-02-2010 at 13:34.
شاید صبر کنم رمزینه بیاد
چرا انتشارات فار رو يه نگاه نميندازي ؟
بفرما اينم قسمتي از كتاب :
آموزش هندسه تحليلي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تست هندسه تحليلي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كتاباش جالبن پله پله ان !
دوستان یه کتاب برای اموزش حسابان که واقعا کاربردی و کامل و عالی باشه.نمونه سوال و مثال هم خیلی حل کرده باشه.
تست هم داشته باشه بد نیست.
نظرتون در مورد حسابان رمزینه چیه؟
دوستان یادم رفت بگم !!!
یه کتاب اموزش جبر ( اموزش باشه و اولویت با سوال های تشریحی باشه.) چی خوبه؟بازم نظرتون در مورد رمزینه چیه؟
میشه کمی در مورد دیفرانسیل پیش دوم خوشخوان برام توضیح بدین
چه جوریه؟؟؟؟
آموزش ؟ تسته ؟
ممنون
کتاب گاج مشکی هم درسنامه داره و سوالات جامع و خوبی مطرح میکنه . سوالاتش هم دسته بندی شده ست . اما تست نداره . شما میتونی یه دونه گاج مشکی بگیری یه دونه هم ریاضی پایه آبی قلم چی
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:35 PM ----------
گاج سبز ، رمزینه افراط و تفریط داره یعنی یه جاهایی رو زیاد توضیح میده یه جاهایی رو کم
بیبن دیفرانسیل 2 خوشخوان شامل دو قسمته: قسمت اول(نصف کتاب) درباره مباحث دیفراسیل 2(مشتق2-انتگرال)
قسمت دوم درباره مباحث ریاضیات پایه است مثل تابع - مثلتات و... همچنین قسمتی از آمار
هم آموزشه هم تسته اما بیشتر جنبه تستیش مطرحه تست هاش زیادم که میگن سخت نیست باید مباحث پایه قوی داشته باشی...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)