دوست من این برنام هنوز برای ورژن جدید نیومده
دوست من این برنام هنوز برای ورژن جدید نیومده
اون ورژن قبلی تو pes2009 قابل استفاده نیست؟
من یه راه برای اونایی که سیو هاشون خراب میشه میگم البته ساده هستش یعنی خودتون بلدین
بازی رو رو auto save نذارین و خودتون save کنید و هر چند بازی یه save جدید درست کنید البته من با این مشکل رو برو نشدم ولی اگه این کارو کنید دیگه لازم نیست از اول بازی کنید لااقل از چند تا بازی قبل میاد. می ارزه. مگه نه.... نههههههههههه غلام![]()
من که دیروز نصبش کردم کاری نتومستم کنم . حالا نمی دونم شاید بشه.....![]()
بچه ها یi دوتا ترفند برای become a legend براتون دارم
اگر در بازی دکمه ی L1 در خین بازی نگاه دارید بازیکن خودش بازی میکنه یعنی خودش اون جایی که باید یاشه قرار می گیره واگه هم توپ بهش برسه خودش تمام جوانب رو در نظر میگیره.
راستی من تو سال 2014-2015 و توی تیم رئال هستم.
سلام
بله حق با شماست . البته دیگه برای من کار از کار گذشته . دیگه رو اوتو سیو بودن یا نبودن فرقی نمی کنه. دیگه سیو هام خراب شده.
این لباسارو با چه برنامه ای طراحی میکنن که اینقدر طبیعی و قشنگ میشه ؟
![]()
پچ تیم ملی ایران
خصوصیات این پچ :
لباس اول و دوم تیم ملی ایران درست شده
اسامی تیم ملی ویرایش شدند
برای دانلود به سایت زیر قسمت پچ و آپشن فایل بروید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جواب منو نداد یادتون باشه نامردا .
پرسیدم اسکربرد ها رو تایم 59 : 44 و 59 : 89 قفل میشه و هیچ وقت به 00 : 45 یا 00 : 90 نمیرسه برای شما هم همین طوریه . چکار کنم درست بشه؟
سلام!بچه ها من یه مشکلی دارم!هر چی توی قسمت become a legend خوب بازی میکنم و حتی 2 گل هم بزنم در هر بازی ولی در دقایق بین 60 تا 70 منو تعویض میکنند!جالبه وقتی بازیکن فیکس هم نیستم فقط بین دقایق 60 تا 70 منو وارد زمین میکنند.تازه اون پستی هم که من توش بازی میکنم هافبک دفاعی همچین نیازی هم به گل زدن نداره ولی من هم گل میزنم هم پاس گل میدم!جالبتر اینکه اگه یه بازی رو 2 هیچ جلو باشیم به محض اینکه مربی منو تعویض کرد و کشوند بیرون تیم یا مساوی میکنه یا میبازه!!هر تیمی هم که رفتم بازیکنهاش ضعیفتر شدن و به رده های انتهای جدول سقوط کرده نمونه اش منچستر سیتی و بولتون هست!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)