اون 30 درصد به خاطر استفاده از شتاب دهنده زمان بوده تا زمان سریعتر بگذره
اون 30 درصد به خاطر استفاده از شتاب دهنده زمان بوده تا زمان سریعتر بگذره
آقا کسی میدونه pmdg 747-400 رو از کجا می شه پیدا کرد؟ اگر لینکم بزارید ممنون می شم
من دارم از تورنت دانلود کردم دادم به رپیدباز نسخه کاملشه 400مگ بود فک کنم
اگه میخوای بگو فردا برات بزارم
---------------------------------------------------------------------
لطفا بگذارید، سپاس گذارم![]()
به خاطر استفاده از شتاب دهنده زمان بوده تا زمان سریعتر بگذرهخدا رو شکر این robert خلبان واقعی نشد. خدا به این جوونها صبر بده.برو مهرآباد سوار هواپیما واقعی شو
اگر خلبان واقعی میشد با 747 دیوار صوتی رو 18 بار میشکست تا سر یه ربع از تهران به جزایر قناری برسه.
آخه مگه میشه از دبی تا لندن رو با Rate معمولی پرواز کرد...؟؟ حداقل شش ساعت طول میکشه...
ببینم مگه شما تو پرواز های دوربرد از Rate معمولی یا همون 1X استفاده میکنی...؟؟ اینجوری که بابای آدم در میاد...!!![]()
دقیقا
آدم خسته میشه
خیلی زیاده
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
بفرمایید
رپیدباز خراب بود فک کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
در ماموریت های برنامه یه سری صحبت ها و صداهای مختلف برج و سرعت رو هم می ده
آیا اینها در فری فلایت ای اف ار نیست؟
من موقع فرود فقط مشکل خارج شدن از باند رو دارم و از کیبورد استفاده می کنم
عذر می خوام ولی با سرچ نتونستم آموزش روشن کردن هواپیما رو پیدا کنم
ممنون
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------
یه مشکل دارم
وقتی تست استال میدم هواپیمام خیلی سریع عمودی میشه و کرش می کنه نمی تونم بگیرمش
من معمولا انقدر طولانی انتخاب نمیکنم.آخه مگه میشه از دبی تا لندن رو با Rate معمولی پرواز کرد...؟؟ حداقل شش ساعت طول میکشه...
ببینم مگه شما تو پرواز های دوربرد از Rate معمولی یا همون 1X استفاده میکنی...؟؟ اینجوری که بابای آدم در میاد...!!![]()
مسیرهای کوتاه مثل: Narita - Tokyo - Washington Dullas-Kennedy و یا مهرآباد امام خمینی خودمون
سوختمو انقدر کم میکنم تا بتونم لب به لب بار بزنم پول در بیارم. واسه همین دور باشه مسیر فرود رو باید با عنایت پروردگار انجام بدم
باید هواپیمامو گازسوز کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)