تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 506 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یکی میگفت این بیمه شخص ثالث که ایران خودرو رو ماشین صفر به زور میده بیمه کامل نیست؟؟!! می خواستم ببینم درسته؟؟ الان بیمه ی شخص ثالث که ایران خودرو داره میده فرقی داره؟؟
    فرقی بین بیمه شخص ثالث و بیمه شخص ثالث و سرنشین هست؟؟ یا دو تاش یکی هست؟؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir@sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    PERSIAN GULF

پيش فرض

دوستان بلخره نگفتید دور موتور اتومات حداکثرش چقدره که عواقبی رو به دنبال نداشته باشه
    مثلا میشه تا 5 یا 6 هزار بردش؟
    ممنون
    دوست عزیز تفاوت آنچنانی با دنده ای نداره و تا 5 هزار هیچ مشکلی پیش نمیاد

3. این کاربر از amir@sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishooo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من یه 207 گرفتم در واقع همون206+
    دنده دستی مصرفشم 100/10تا بود که نمیدونم واقعا همینه ؟اخه در مورد موتور tu5نوشته که مصرفش 100/6.5
    چرا پس این انقدر زیاده مدل ماشینم 89/35000تا هم کار کرده تا خریدم فیلتر هوا و روغن ماشینم عوض کردم روغنشم 10/40 ریختم و این که توی 35000تا میشه چه قسمتای ماشین باید عوض بشه یا سرویس بشه میشه بگین؟

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

دوستان میشه بگین کروز مصرف ماشینو میبره بالا یه میاره پایین؟

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اقا من یه 207 گرفتم در واقع همون206+
    دنده دستی مصرفشم 100/10تا بود که نمیدونم واقعا همینه ؟اخه در مورد موتور tu5نوشته که مصرفش 100/6.5
    چرا پس این انقدر زیاده مدل ماشینم 89/35000تا هم کار کرده تا خریدم فیلتر هوا و روغن ماشینم عوض کردم روغنشم 10/40 ریختم و این که توی 35000تا میشه چه قسمتای ماشین باید عوض بشه یا سرویس بشه میشه بگین؟

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

دوستان میشه بگین کروز مصرف ماشینو میبره بالا یه میاره پایین؟
    مصرف ماشین به نوع رانندگی خیلی زیاد بستگی داره! هرچند ماشین شما حدود 1تا 1.5 لیتر بیشتر میسوزونه! که البته به ترافیک شهر هم بستگی داره! در هر صورت برین ریاگ بزنین تا مصرف دقیق رو بدونین
    کروز بدرد مسافرت و جاده میخوره! در صورت استفاده میتونه مصرف رو کاهش بده چون بازی کردن با پدال گاز قطع میشه و بصورت یکنواخت هست!
    اما در مورد لیمیتر! اگه که فقط دسته کروز داره لیمیتر فعال نیست! برای فعال بودن لیمیتر باید پدال گاز 5 سیمه باشه و ماله فابریکشون 4 سیمه هست! و یا بصورت دستی توسط کسی بااضافه کردن یکسری مقامت فعال بشه! آپشن خیلی مهمی هم نیست! فقط برای این هست که سرعتتون بیش از یک سرعت دلخواه نشه!

6. 2 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

میگن جدیدا بعضی از قطعات 206 هاچ بک از چین میاد و کلا کیفیت این ماشین و قطعاتش (صفر کیلومترش) نسبت به سال های پیش افت کرده. آیا درسته این قضیه؟ لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

الان همه ماشینا همینطوره چیز تازه ای نیست

9. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان پریروز جمعه ماشین بابام رو برداشتم 206 sd v9 داره..رفتم مسافر کشی خلاصه تو خیابون مسافر کشی کردم

که پول صبحونه در بیاد ...خلاصه اول یه پسره جوون رو سوار کردم...یه مقدار هول کرده بودم اظطراب کرده بودم برا یهمین خیلی

تند میرفتم...پسر میخکوب صندلی شده بود 120 تا میرفتم ساعت 7 صبح....بعد یه دس انداز نا فرم خیلی بلند تا دم 5 متریش

ترمز گرفتم خداییش عجب ترمزی داره در آن واحد ماشین میخکوب وایساد ......خلاصه هزار تومان کار کردم رفتم نون بربری

خریدم آوردم خونه ...

کلا منظورم از این پست تست ترمزهای v9 که خداییش با 120 سرعت تا 5 متری دس انداز رفتم بعد محکم ترمز گرفتم خیلی

عالی استپ کرد....حال کردم...

یه چیز دیگه هم که تو این اتوماتا هست که بابام نمیدونست بهش یاد دادم...اینکه مثلا الان داره ماشین با دنده 3 60 تا میره...اگر یهویی پاتو تا ته بزاری رو گاز معکوس میده 2 که تا آخر پر کنه بعد میده 3 ...اینم برای مواقع سبقت خیلی کاربرد داره...که بابام بلد نبود...

11. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان پریروز جمعه ماشین بابام رو برداشتم 206 sd v9 داره..رفتم مسافر کشی خلاصه تو خیابون مسافر کشی کردم

که پول صبحونه در بیاد ...خلاصه اول یه پسره جوون رو سوار کردم...یه مقدار هول کرده بودم اظطراب کرده بودم برا یهمین خیلی

تند میرفتم...پسر میخکوب صندلی شده بود 120 تا میرفتم ساعت 7 صبح....بعد یه دس انداز نا فرم خیلی بلند تا دم 5 متریش

ترمز گرفتم خداییش عجب ترمزی داره در آن واحد ماشین میخکوب وایساد ......خلاصه هزار تومان کار کردم رفتم نون بربری

خریدم آوردم خونه ...

کلا منظورم از این پست تست ترمزهای v9 که خداییش با 120 سرعت تا 5 متری دس انداز رفتم بعد محکم ترمز گرفتم خیلی

عالی استپ کرد....حال کردم...

یه چیز دیگه هم که تو این اتوماتا هست که بابام نمیدونست بهش یاد دادم...اینکه مثلا الان داره ماشین با دنده 3 60 تا میره...اگر یهویی پاتو تا ته بزاری رو گاز معکوس میده 2 که تا آخر پر کنه بعد میده 3 ...اینم برای مواقع سبقت خیلی کاربرد داره...که بابام بلد نبود...
    سلام
    عجب
    منم یکبار عجله داشتم حدود 130 میرفتم یکدفعه سرعت گیر رو دیدم ترمز که گرفتم با 50-60 تا از روش رد شدم نامردا تابلو نزده بودند ولی ترمز هاش واقعا توپه اگه با پراید بودم فک نکنم چیزی ازش می موند احتمالا با سرعت 110 میبایست از روش رد شم ولی حیف ماشین نو هست
    راستی ایا این کار ضرری هم برای ماشین داره؟ مثلا 50-60 تا از روی سرعت گیر رد شدم ؟ احتمال داره به این زودی ها به صدا بیافته ماشین؟
    ممنون

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ای خدا چرا من عوض کردن پیچ دسته موتور بالا رو اینقدر عقب انداختم تا ای بلا سرم بیاد!
    پریروز که میشه شنبه صبح از خواب پا شدم گفتن امروز دیگه میرم تا ظهر کارامو میکنم و بعد از اونور میرم
    نمایندگی پیش آشنامون تا پیچارو عوض کنم. ساعت 12:20 کارام تمام شد داشتم میرفتم سمت نمایندگی
    بعد از یه سرعتگیر یهو یه صدایی از موتور اومد و افتاد وز وز کردن, همون لحظه فهمیدم چه گندی زدم! و زدم
    کنار و خاموش کردم زنگ زدم امداد خودرو ایران, خوشبختانه 15 دقیقه ای یکی از این کشنده های سوار اومد
    و خلاصه اصل مطلب اینه که آقا این مهندس نمایندگی اولش گفت سریسلندر باید عوض شه و حداقل تا 15-20
    فروردین ماشینت میخوابه تا سفارش بدیم. بعد رفتم با سر مکانیکشون حرف زدم گفت چرت میگه, بزار بازش کنیم
    ببینیم چی میشه, اگه بتونیم پیچای شکسته تو سرسیلندر رو در بیاریم اصلا لازم نیست کاری بجز عوض کردن پیچ
    انجام بدی. خلاصه با کلی دردسر و با چسب 1 2 3 از ساعت 1 تا 5 باش ور رفت همشونو درآورد. بعدش تا 5:30 دسته موتور
    رو بست. حالا از وقتی که اومدم خونه دچار وسواس فکری شدم ناجور که به حرف مکانیک گوش دادم, نکنه مهندسه چیزی
    میدونسته که گفته سرسیلندر باید عوض شه! حالا به نظر شما سرسیلندر یا جایه دیگه ای از موتور آسیب ندیده؟
    مکانیک که گفت نه, اون مهندسم بخاطر همین پیچای شکسته شده تو سرسیلندر میگه عوض کن وگرنه همه چی سالمه.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تازه کجاشو دیدی اگه نخواستی ، فشارو از رو پدال کم کن ببین باز دنده میده و حالت قبلی کم گاز میره
    خیلی نازه

15. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •