خوب دست شما درد نکنه! اینو حتما امتحان کرده بودم که نمیشد دیگه! آخه مشکل اینه اون فایل زیپ داخلش دو تا فایل xml و html هستش!! مشکل اینجا بود که زیپ رو قبول نکرد به خاطر محتوای داخلش!
میتونی امتحان کنی یه بار؟
خوب دست شما درد نکنه! اینو حتما امتحان کرده بودم که نمیشد دیگه! آخه مشکل اینه اون فایل زیپ داخلش دو تا فایل xml و html هستش!! مشکل اینجا بود که زیپ رو قبول نکرد به خاطر محتوای داخلش!
میتونی امتحان کنی یه بار؟
با این اوصاف شما از همان فایلی که گذاشتم استفاده کن و نتیجه را در سایت مشخص شده آپلود کن
در ضمن این فایل زیپ شده رو هم برام بفرست
سلام ممنون از کمکت، همین الان که کانکت شدم با کمال تعجب مشاهده میکنم که داره آپدیت میشه! هیچ تغییراتی هم ندادم!
به هر حال از کمکت ممنونم بینهایت!
فقط میشه آدرس اون توضیحاتی که در مورد نگهداری آپدیتهای 2009 داده بودین بگی؟ آخه فکر میکنم زیاد آپدیت ها رو کپی کردم و به ویندوز جدید انتقال دادم یه کم فایلاش قاتی پاتی شده باشه!!
بازم ممنون
یک سوالی هم داشتم! این malicious scripts چیه؟ مال من هیچوقت از آخرین آپدیت یعنی تاریخ 2008/07/07 و total:11524 جدیدتر نمیشه! مال شما هم اینطوره یا بخاطر اینه که من از نسخه 8.0.0.357 استفاده میکنم!
در زمینه جمع آوری آپدیت ها و نحوه آپدیت دستی کسپرسکی به پست زیر بروید ( مارکوس عزیز زحمت تهیه PDF را کشیده اند)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
malicious scripts اسکریپت ها یا پردازه های مضر هستند که اقدام به فعالیت های خرابکارانه و جاسوسی در سیستم میکنند
آنتی ویروس باید این نوع اسکریپت ها رو شناسایی کند و ضمن اطلاع رسانی سریع به کاربر ، اجازه اجرا یا بلاک شدن آن را دهد
نحوه عملکرد و گستره ی این نوع مخرب ها بگونه ای نیست که لازم باشد برای مقابله با آنها ، برنامه همواره آپدیت شود
این قسمت صرفا هنگامی آپدیت میشود که نیاز به آپدیت این بخش از سوی کمپانی احساس بشه
( حال ممکن است 3 ماه آپدیتی در این زمینه نباشد و گاه هر هفته یکبار بیاد و ...)
بچه ها بالاي كسپرسكي آنتي ويروس من نوشته:
your computer security is at risk fix it now
با رنگ زرد هم نوشته! قبل از اين كه آپديتش كنم با رنگ قرمز نوشته بود!
دليلش چيه؟
تغییر رنگ کسپرسکی
نوار بالای پنجره اصلی کسپرسکی به سه رنگ تغییر میکند
سبز : به معنی امنیت کامل است
زرد : خطری نیست ولی نکته ایست که باید احتیاط کنید
قرمز : خطری سیستم را تهدید میکند
در صورت مشاهده تغییر نوار بالای پنجره کسپرسکی بر روی آن کلیک کنید تا موارد هشداری کسپرسکی را مشاهده کنید
خود کسپرسکی راه حل مشکل را در زیر خود مشکل قرار میده
نکته : اگر مشکل حادی نباشد، میتوانید هشدار فوق را پنهان کنید
در نسخه 8 با استفاده از گزینه Hide Message میتوانید هشدار مزبور را پنهان کرده و رنگ کسپرسکی سبز شود
در نسخه 7 و 6 کافیه بر روی عبارت Postponed کلیک کنید تا هشدار مزبور پنهان شده و کسپرسکی سبز شود
من دیروز با استفاده از اون فایل آموزش آپدیت ورژن 7 رو آپدیت کردم اول اراور میداد که آپدیتی در پوشه نیست بعد فهمیدم که باید اون فایل فشرده آپدیت رو اکسترکت کنم و این کار رو کردم هر چند در حین آپدیت دو بار ارور داداز AVS
اول آپدیت هفتگی رو اینتوری کردم بعد آپدیت روزانه بعد هم فایل هایی که از فایل های اصلی Extract شده بود رو پاک کردم
حالا برنامه از کار افتاده و ارور خرابی دیتابیس رو میده چیکار کنم؟
دوست عزیز با Repiar درست نشددوست عزیز به راهنمایی که مجید خان در صفحه نخست تاپیک اشاره کرده برو ..... احتمالا جواب بگیری ......
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بچه ها کسی هست خودش آخرین آپدیت کسپر 8 رو آپلود کرده باشه رو نت؟ اگه اینکارو کنین خوبه ها چون بعضیا نیاز دارن که کلاً آپدیت کنن. منظورم همون فایلای توی پوشه Base/ هستش!
سلام دوستان
آیا این امکان هست که فایلهایه update روی سیستم دیگه ریخت؟
(اگه این امکان وجود داره فایلهای update در کجا قرار دارند؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)