تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 2365 اولاول ... 2633133533593603613623633643653663673734134638631363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ahmad154's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان یه پخش کنوود usb خور حدود 150 معرفی کنین با پخش کنوود روهم 250 max
    راستی Kenwood KDC-MP745U

In-Dash CD/MP3/WMA Car Stereo Receiver with 5-Line Full-Dot LCD Display, USB/iPod Direct Connection

به دردم می خوره ؟
    یه اسپیکر خوب هم ((با توجه به 250 !!!) ترجیحا کنوود ) براش معرفی کنین
    Last edited by ahmad154; 01-10-2010 at 01:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببخشید اشتباه شد ----H هست.
    ولی همون طور که میگی احتمالا تیونرشون خیلی ضعیفه .به مارک هم ربطی نداره!
    از اتصال آنتن مطمئن هستین؟
    از اتصال آنتن كه آره مطمئنم
    چون با آنتن فابريكي خودش كه توي جعبه بود هيچي نميگرفت
    با اين يكي دوتا گرفت

منظورت از ----H سيستم ديجيتالي هست جاي آنالوگ ؟
    اما اين معمولي هستا ولي نسبت به خيلي گوشي هاي tv چيني همنوع خودش خيلي بهتر ميگيره و فوق العاده هست

آيا ماركي واسه ماشين ميشناسين كه توي جاده و شهر با وجود پيچ و خم و تكون خوردن و ... صاف بگيره يا كه اصلا بگيره ؟

توي يه تاكسي ون نشستم خيلي خوب ميگرفت تقريبا همه رو

راهي هست يا كه تيونر يه قطعه ي تعويض كردني هست ؟ و ميشه تعويض كرد ؟

داره خودمونی میشه saman1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    آقا من زیاد از اصول سیستم سر در نمیارم یه چیزایی فهمیدم از گشت گذار تو مباحث سیستمهای صوتی ماشین تو نت .ولی هنوز به انتخاب درست نرسیم.
    یه آملی میخام که باندای 718 ای اکسم رو کاملا"ثاپورت کنه بعد اگه تو آینده بخوام یه ساب معمولی در حد خوب هم اضافه کنم مشکلی نداشته باشه یعنی 4کاناله باشه. قیمتم نهایتا" 120-130تومان
    پخشم 7250 پایونر هست
    باندامم همون 718ای اکس که هنوز نصبش نکردم رو ماشین
    دوستان با این مبلغ و این شرایط بهترین گزینه چه آمپلی پیشنهاد میدین؟
    یه سوالم داشتم بانده 718ای اکس 3اهم این یعنی چی؟ چون هرجا دیدم بحث شده خروجی آمپو زدن 4اهم,یعنی میشه این باند 3اهمی رو به آمپلی 4اهمی نصب کرد؟ و اگه بشه بهترین صدارو میده؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم.ببخشید اگه پر حرفی کردم.
    خوشحال میشم اگه آقا حمید و علی هم افتخار بدن و نظراتشون رو بدن

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بله دقیقا مثل رادیو.ولی راستش از توضیحاتی که قرمز کردم هیچی نفهمیدم.
    اگه براتون امکان داره ساده تر توضیح بدین اخه تو سیستم صوتی زیادی بی سوادم.
    ممنون از راهنمایی هایتان!
    خب شما ابتدا یه پخشه سالم پیدا کنید و بزارید رو سیستمتون.اگه هواش افتاد از پخشتون هست واگر نه باید یه آمپلی سالم هم پیدا کنید و با اون تست کنید تا ببینید درست میشه یا نه؟اگه بازم نشد از RC باید باشه.ولی احتمال 90 درصد از پخشتون هست.برای تعمیرش هم حتما به نمایندگی مراجعه کنید.

سلام دوستان یه پخش کنوود usb خور حدود 150 معرفی کنین با پخش کنوود روهم 250 max
    راستی Kenwood KDC-MP745U

In-Dash CD/MP3/WMA Car Stereo Receiver with 5-Line Full-Dot LCD Display, USB/iPod Direct Connection

به دردم می خوره ؟
    یه اسپیکر خوب هم ((با توجه به 250 !!!) ترجیحا کنوود ) براش معرفی کنین
    اسپیکر :کنوود 718
    اینم خیلی خوبه ولی قیمتش فکر کنم دور و بر 300 باشه.

از اتصال آنتن كه آره مطمئنم
    چون با آنتن فابريكي خودش كه توي جعبه بود هيچي نميگرفت
    با اين يكي دوتا گرفت

منظورت از ----H سيستم ديجيتالي هست جاي آنالوگ ؟
    اما اين معمولي هستا ولي نسبت به خيلي گوشي هاي tv چيني همنوع خودش خيلي بهتر ميگيره و فوق العاده هست

آيا ماركي واسه ماشين ميشناسين كه توي جاده و شهر با وجود پيچ و خم و تكون خوردن و ... صاف بگيره يا كه اصلا بگيره ؟

توي يه تاكسي ون نشستم خيلي خوب ميگرفت تقريبا همه رو

راهي هست يا كه تيونر يه قطعه ي تعويض كردني هست ؟ و ميشه تعويض كرد ؟
    بله مخفف این جمله هستigital Video Broadcasting - Handheld
    یادمه قبلا دوستان قبلا از آنتن های معروف به اتوبوسی استفاده میکردن.حالا نمی دونم اینیکه شما گرفتی همونه یا نه!
    شدنش که میشه ولی معلوم نیست اصلا مشکل صد در صد تیونر باشه!(ممکنه پ/ا/ر/ا/ز/ی/ت)باشه!

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
    آقا من زیاد از اصول سیستم سر در نمیارم یه چیزایی فهمیدم از گشت گذار تو مباحث سیستمهای صوتی ماشین تو نت .ولی هنوز به انتخاب درست نرسیم.
    یه آملی میخام که باندای 718 ای اکسم رو کاملا"ثاپورت کنه بعد اگه تو آینده بخوام یه ساب معمولی در حد خوب هم اضافه کنم مشکلی نداشته باشه یعنی 4کاناله باشه. قیمتم نهایتا" 120-130تومان
    پخشم 7250 پایونر هست
    باندامم همون 718ای اکس که هنوز نصبش نکردم رو ماشین
    دوستان با این مبلغ و این شرایط بهترین گزینه چه آمپلی پیشنهاد میدین؟
    یه سوالم داشتم بانده 718ای اکس 3اهم این یعنی چی؟ چون هرجا دیدم بحث شده خروجی آمپو زدن 4اهم,یعنی میشه این باند 3اهمی رو به آمپلی 4اهمی نصب کرد؟ و اگه بشه بهترین صدارو میده؟ اگه توضیح بدید ممنون میشم.ببخشید اگه پر حرفی کردم.
    خوشحال میشم اگه آقا حمید و علی هم افتخار بدن و نظراتشون رو بدن
    ما هم خوشحال میشین به کسی کمک کنیم.البته هر قدر در سوادمون باشه!

ایمپیدانس پخش معمولا روی4 اهم استیبل هست.اگه آمپلی نگیرید و به پخش فشار بیارید احتمال سوختن پخش هست.کلا ضعیف ترین باند هم به نظر من باید به آمپلی وصل بشه چون آمپلی پخش 20 وات بیشتر نمیده! (البته پایونیر-آلپاین 18 تا میده)
    در مورد آمپلی هم نظر من اینه که از آمپلی 4 کانال برای ساب استفاده نکنید.حالا چرا؟چون اول اینکه در حالت بریج ایمپیدانس 4 اهم میشه!دوم :آمپلیتون با این قیمت ها روی هر کانال نهایت 80 وات بده که بریجش نهایت 200 بشه که اصلا جالب نیست.سوم :هیچ گونه فیلتری برای فرکانس های پایین وجود نداره و میتونه به ساب لطمه بزنه!
    در مورد قسمت دوم اگه شما بخوای قوی ترش رو بگیرین خیلی قیمت بالاتر در میاد که به صرفست یک آمپلی 2 کانال بگیرید+یک آمپیلی مونو .که من کلا نظرم اینه که شما اگه نمیخواید استیج جلو هم عوض کنید,یک دو کانال بگیرید و بعدا هر موقع خواستین ساب بزارین آمپلی هم براش بگیرین!این نظر بنده حقیره حالا حمید جان رو نمیدونم!
    Last edited by cyber861; 01-10-2010 at 18:18.

5. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

12

ما هم خوشحال میشین به کسی کمک کنیم.البته هر قدر در سوادمون باشه!

آمپیدانس پخش معمولا روی4 اهم استیبل هست.اگه آمپلی نگیرید و به پخش فشار بیارید احتمال سوختن پخش هست.کلا ضعیف ترین باند هم به نظر من باید به آمپلی وصل بشه چون آمپلی پخش 20 وات بیشتر نمیده! (البته پایونیر-آلپاین 18 تا میده)
    در مورد آمپلی هم نظر من اینه که از آمپلی 4 کانال برای ساب استفاده نکنید.حالا چرا؟چون اول اینکه در حالت بریج آمپیدانس 4 اهم میشه!دوم :آمپلیتون با این قیمت ها روی هر کانال نهایت 80 وات بده که بریجش نهایت 200 بشه که اصلا جالب نیست.سوم :هیچ گونه فیلتری برای فرکانس های پایین وجود نداره و میتونه به ساب لطمه بزنه!
    در مورد قسمت دوم اگه شما بخوای قوی ترش رو بگیرین خیلی قیمت بالاتر در میاد که به صرفست یک آمپلی 2 کانال بگیرید+یک آمپیلی مونو .که من کلا نظرم اینه که شما اگه نمیخواید استیج جلو هم عوض کنید,یک دو کانال بگیرید و بعدا هر موقع خواستین ساب بزارین آمپلی هم براش بگیرین!این نظر بنده حقیره حالا حمید جان رو نمیدونم![/QUOTE]

مرسی آقا علی بابت زود جواب دادنت
    آقا با این اوصاف یعنی بستن آمپلی 4کاناله با این قیمت 120-130 جواب گوی نیاز من نیست؟ اگه مشکل قیمته در قیمتا تا حدودی بالاتر چه (مدلی) و با چه قیمتی , رو پیشنهاد میدین؟

راه حل دوم:
    اگه بخوام یه آمپلی 2کاناله برا باندام بگیرم با وجود 3اهم بودن باندا , فرقی نمیکنه آمپلی چه مدلی و چند وات وچه اهمی باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ظاهرا مشكل آنتن تيونرم دائمي هست و خوب نميشه
    يه سوال ديگه دارم
    من يه جفت باند 6975 V2 خريدم
    آيا انتخاب خوبي كردم و اين باند از همه ي بانهاي ديگه سرتره
    صداي BASS فوق العاده اي داره
    ماشينم پرايد و ضبطش رو عوض نكردم و فابريكي هودش هست.البته سري جديد كه يكسره MP3 داره
    ميخوام بدونم اگه آمپلي فاير بزارم صداش چقدر فرق ميكنه با ايني كه الان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آيا دو كانال و يا 4 فرقي دارن و بريج چيه كه بعضي قابليت بريج دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ظاهرا مشكل آنتن تيونرم دائمي هست و خوب نميشه
    يه سوال ديگه دارم
    من يه جفت باند 6975 V2 خريدم
    آيا انتخاب خوبي كردم و اين باند از همه ي بانهاي ديگه سرتره
    صداي BASS فوق العاده اي داره
    ماشينم پرايد و ضبطش رو عوض نكردم و فابريكي هودش هست.البته سري جديد كه يكسره MP3 داره
    ميخوام بدونم اگه آمپلي فاير بزارم صداش چقدر فرق ميكنه با ايني كه الان هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آيا دو كانال و يا 4 فرقي دارن و بريج چيه كه بعضي قابليت بريج دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
    باند نسبتا خوبیه البته قیمتش خیلی بالاست نسبت به هم رنجاش!
    بالا هم گفتم پخش ماشین پایونیر و سونی 20 وات بیشتر نمیدن!
    شما اگه با یک آمپلی ارزون قیمت 5203 کنوود بالا بیاریش خیلی بهتر میشه چون دو تا 60 وات روی 4 اهم میده!البته باید درست تنظیم بشه!
    در مورد بریج هم به غیر از بعضی از آمپ ها بقیه قابلیت بریج دارن.یعنی اگه دو کانال داره میتونی یک کانالش کنی و از قدرت دو تاش اشتفاده کنی!
    اگه 4 کانال باشه میتونی 2 تا بریج بگیری ولی صدا مونو میشه!
    کلا بریج برای ساب بیشتر استفاده میشه!

9. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام
    به چي نظر بندازم؟

ممنون علي آقا هم شما هم جناب privatedlove داراي اطلاعات خوبي هستيد و من از هر دوي شما تشكر ميكنم. اين مباحثي هم كه در آخر داشتيد اتفاقا خوبه و باعث بالا بردن اطلاعات دوستان ميشه.

من خودم هميشه براي اسپيكرهام آمپي رو انتخاب ميكنم كه توان بالاتر از ورودي نومينال اسپيكر بده.ولي سيستم هميشه تنظيمه و حواسم به ولوم و ....هست.براي همين به نظرم كافي باشه تا خداي نكرده مشكلي براتون پيش نياد.
    البته چند مدل امپ قويتر رو هم كه ذكر كردند.
    جسارتآ منم با توجه به چیزایی که تو این تاپیک از شما خوندم اظهار نظر کردم اگ نه منو چه به این حرفا
    حالا خواهشآ این سیستمو کامل کنید
    باند: mtx693
    ساب: 3012
    پخش:5150(البته تا حالا که این پخش گیرم نیومده)
    شما تجربه خوبی در مورد سیستم دارین حالا هر گلی زدین به سر ما زدین

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

با تشکر از آقاعلی بخاطر راهنمایش و زود جواب دادنشون
    علی جان یعنی من تنها راهم بستن 2تا آمپلیه؟ یکی واسه باند و یکیم واسه ساب؟

1- اگه مشکل قیمت برای آمپ میتونم کمی بیشتر هزینه کنم تا 150-160 ,تا این مبلغ آمپلی 4کاناله پیدا نمیشه که هم باندا 718ای اکس و هم توآینده بخواب یه ساب خوب ببندم مشکلی نداشته باشه؟

2-اگه بخوام به همون روش شما ببندم باید 2تا آمپ2کاناله بگیرم ,فرقی نمیکنه چه آمپی باشه؟چند وات باشه؟ یه آمپ که کار بده باشه و باندارو خوب ساپورت کنه وقیمتشم مناسب باشه چیزی مد نظر ندارید که پیشنهاد ببدید؟ بازم تشکر که وقت میزارید و دوستان رو راهنمایی میکنید

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

با تشکر از آقاعلی بخاطر راهنمایش و زود جواب دادنشون
    علی جان یعنی من تنها راهم بستن 2تا آمپلیه؟ یکی واسه باند و یکیم واسه ساب؟

1- اگه مشکل قیمت برای آمپ میتونم کمی بیشتر هزینه کنم تا 150-160 ,تا این مبلغ آمپلی 4کاناله پیدا نمیشه که هم باندا 718ای اکس و هم توآینده بخواب یه ساب خوب ببندم مشکلی نداشته باشه؟

2-اگه بخوام به همون روش شما ببندم باید 2تا آمپ2کاناله بگیرم ,فرقی نمیکنه چه آمپی باشه؟چند وات باشه؟ یه آمپ که کار بده باشه و باندارو خوب ساپورت کنه وقیمتشم مناسب باشه چیزی مد نظر ندارید که پیشنهاد ببدید؟ بازم تشکر که وقت میزارید و دوستان رو راهنمایی میکنید
    شما فعلا یک آمپلی دو کانال بگیرید کارتون رو راه میندازه.
    پیشنهاد من:
    1)Power Acoustik CPT2-400
    2)پایونیر 3300
    3)سونی 602 یا 6020
    4)کنوود 5203
    که اگه اولی رو پیدا کنید خیلی خوبه!قیمتش هم حدود 75 تومنه!

ساب ضعیف حداقل 200 وات میخواد.ساب نسبتا ضعیف 400 وات میخواد.ساب خوب 750 وات میخواد-خیلی خوب 1000 وات و خیلی عالی هم دیگه.... آرهکه درنتیجه ارزون ترین 4 کانال که بریجش یک 200 وات بده بازم 150-160 هزینه داره که برای یک ساب ضعیف خوبه و اون چیزی که مد نظر شماست.البته یه سابی مثله 3012 کنوود(تک کویل)با 50 وات هم راه میفته ولی خب به قوله دوستان فقط قلقلکش میده
    به قوله حمید جان سیستم که جمع میکنی دایم دوست داری ارتقا بدی!حالا شما اگه حتی یه آمپلی 4 کانال هم بگیری مطمئن باش که یکم بیفتی تو خطش باید آمپلی مونو بگیری که بگی حداقل سیستم خوبی بستم.حالا میخوای که بعدا به حرفه من برسی بگو تا یه آمپلی 4 کانال بهت معرفی کنم.

راستی شما که تو معدن جنس هستی.اونجا جنس خوب خیلی هست که محاله جای دیگه با این قیمت های مفت پیدا کنی!
    Last edited by cyber861; 01-10-2010 at 23:23.

13. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •