برو مجتمع تک یه مودم Planet بخر من دارم مودم خوبیه، حدود30 تا 35 تومن است 3 سال گارانتی داره در ضمن تایوانی است
تی پی لینک هم است
برو مجتمع تک یه مودم Planet بخر من دارم مودم خوبیه، حدود30 تا 35 تومن است 3 سال گارانتی داره در ضمن تایوانی است
تی پی لینک هم است
چرا عزیز اطلاعات اشتباه میدی. سرعت دانلود شبانه شاتل 16. امزوزم رفترم دفترشون گفتن واسه 128 سرعت دانلود 16 تازه میتونیم تا 3 هم کم کنیم شمام حق اعتراض ندارین.
فقظ از شاتل نگیر که علنا دزدن.از ما گفتن.
سلام دوستان.
1-من شاتل دارم ولی میخوام قراردادمو فسخ کنم.نظرتون چیه؟
2-من مرکز رسالت 620 621 622 623 هستم.دوستانی که تو این منظقه ای دی اس ال دارن لطفا نظرشونو بگن که از چه شرکتی استفاده میکنن و سرعت دانلود شبانشون چقدره؟
ممنون از کمک همتون.
اگر مخابرات مشهد بهتون 256 نامحدود بده خیلی خوبه ماهیانه حدود 13000 تومن هستش.
من صبا 128 دارم . سرعت روزانه بالای 200 و شبانه 70 . بلوار دندانپزشکان . نمیدونم چرا همه شما از سرعت پایین مینالید!!!
عزیز شاید تو مرکز شما ترافیکی وجود نداره . یا شرایط خاصی دارید .
ولی در مراکز پر ترافیک همه شاکی هستند .
بهههههههههه چطوری هم محلی
منم همین دندان پزشکان هستم شاتل دارم 230 روزانه 50 شبانه ولی ی چند شب پیش قاط زده بود شبانه هم 230 بود حال داد![]()
من از 10 صبح تا 8 شب اينترنتم قطع بود.
براي شماها هم همينطور بود؟
صبانت - مشهد - دندانپزشكان
برای منم دو روزه تو همین ساعتها قطعه.
![]()
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی خبر داد:
راه اندازی 138 هزار پورت ADSL در خراسان رضوی![]()
موبنا- مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی از نصب و راه اندازی 138 هزار پورت اینترنت پر سرعت ADSL خبر داد.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا علی کارگزار اظهار داشت: درحال حاضر59 هزارمشترک ADSL از طریق شرکتهای PAP دراین استان پشتیبانی می شوند.
وی گفت: تعداد مشترکان ADSL مخابرات در حدود 5 هزار و 300 مشترک است و بزودی با نصب و راه اندازی 138 هزار پورت ADSL این مشترکان افزایش چشم گیری خواهند داشت.
کارگزار با اشاره به وضعیت شبکه دیتا در استان خاطر نشان کرد: هم اکنون 268 هزار و 863 منصوبه پورت پر سرعت در استان وجود دارد،یاد آورشد: طراحی شبکه در بعضی از کافوهای نوری مخابرات از نظر دیتا مناسب نیست که معایب آن بررسی ورفع خواهد شد.
مدیر عامل شرکت مخابرات استان خراسان رضوی گفت : فیبرنوری یکی از تجهیزات انتقال صوت و دیتا است که در سرتا سر استان و زیر ساخت مخابراتی وجود دارد و ویژگی اصلی آن پهنای باند زیاد است که با تغییر تجهیزات متصل به آن این پنهای باند را می توان باز هم بیشتر و چند برابر کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)