تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 1126 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

ميشه يه نرم افزرا خوب براي رفع عيوب هارد معرفي كنيد با ليك باشه بهتره . ممنون

مشكل: دوستان من هاردم ساتا هست وقتي كامپوتر را روشن ميكنم وقتي ميخاد بره تو ويندوز نميرفت حتي لوگوي ويندوز هم نميومد وقتي ريست ميكنم قسمت منوي بوت مياد كه چند حاليت را داره مثل سيف مود و ... از روي هر كدوم هم كه امتحان ميكنم بازم تو ويندوز نميره حتي ويندوز را عوض كردم ولي بعد چند بار كه ريست كردم ميومد بالا ولي دوباره اونطوري شد و نمياد مشكل چيه ايا هارد خراب شده ؟؟

لطفا كمك كنيد

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام

ميشه يه نرم افزرا خوب براي رفع عيوب هارد معرفي كنيد با ليك باشه بهتره . ممنون

مشكل: دوستان من هاردم ساتا هست وقتي كامپوتر را روشن ميكنم وقتي ميخاد بره تو ويندوز نميرفت حتي لوگوي ويندوز هم نميومد وقتي ريست ميكنم قسمت منوي بوت مياد كه چند حاليت را داره مثل سيف مود و ... از روي هر كدوم هم كه امتحان ميكنم بازم تو ويندوز نميره حتي ويندوز را عوض كردم ولي بعد چند بار كه ريست كردم ميومد بالا ولي دوباره اونطوري شد و نمياد مشكل چيه ايا هارد خراب شده ؟؟

لطفا كمك كنيد
    سلام.
    در حین نصب ویندوز به مشکلی برنخوردین؟؟؟
    بایوس رو باز کنید ببینید مشخصات هارد مشخص هست یا نه؟؟؟
    اگر هارد روی بایوس مشخصاتش معلوم بود:
    روی یک سیستم دیگه هارد رو نصب کنید.
    پارتیشنهای هارد رو کاملا پاک کنید.
    یه فرمت سطح پایین کنید.
    و روی همون سیستم هارد رو چک کنید و بالا بیارین ببیند باز هم بعد طی مراحل مشکلی وجود داره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بايوس هارد را ميشناسه و پارتيشن هم كردم تو نصب ويندوز مشكلي نداره فقط بعد اينكه نصب ميشه و وقتي ريست ميكني يا خاموش ميكني دفعه بعد كه روشن ميكني اينطوري ميشه

از يكي پرسيدم گفت احتمالا پاورت مشكل داره نظرتون چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه هارد 120 مکستور داشتم مدت ها بود ازش استفاده نمیکردم تا اینکه قیمت هارد رفت بالا دیدم طلا شده گفتم یه استفاده ای ازش بکنیم .

این هارد ما چند روز روی یه دستگاه DVR ( مال دوربین مدار بستست ) بود و کار میکرد تا اینکه امروز دیدم موقع روشن کردن DVR هارد بوق میزنه و یه صدای قرچ از داخلش میاد .

برداشتم رو سیستم نصب کردم دیدم همون بوق رو میزنه و همون صدا ... حالا این وسط دهنم باز مونده هارد مگه آلام میزنه ؟؟ اونم هارد مکستور 5 سال پیش ( صدا از داخل هارد میاد و ربطی به سیستم و ... نداره جالب اینه که آلارمش مدیریت شدست یعنی رو حساب کتاب آلارم میزنه هر 10 ثانیه یه آلارم خاص میزنه و بعد از 30 ثانیه ممتد میشه )

بردش خراب شده ؟ درست میشه ؟
    Last edited by Danial_4139; 13-11-2011 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

بايوس هارد را ميشناسه و پارتيشن هم كردم تو نصب ويندوز مشكلي نداره فقط بعد اينكه نصب ميشه و وقتي ريست ميكني يا خاموش ميكني دفعه بعد كه روشن ميكني اينطوري ميشه

از يكي پرسيدم گفت احتمالا پاورت مشكل داره نظرتون چيه ؟
    به نظر من اگر هارد مشکل داشت باید در نصب ویندوز خودش رو نشون میداد.
    فکر میکنم مشکل از پارتیشن فعال هارد باشه.
    از قسمت داس و Fdisk پارتیشن فعال رو چک کنید و در صورت نیاز فرمت کنید.
    اگر مشکل مرتفع نشد با ویندوزهای دیگه امتحان کنید.
    راستی با چه ویندوزی این مشکل پیش میاد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با ويندوز ايكس پي اينطور ميشه البته ويندوز ديگه اي هم ندارم

داره خودمونی میشه alex_boobo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    my pc

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 320 ساتا 2 مکستور دارم که رو یه سیستم دیگه بود اومدم بزارمش رو سیستم فعلیم کابل برقش رو که وصل کردم بعد که سیستم رو روشن کردم یهو هارد سوخت..یعنی بردش سوخت دود شد رفت هوا..کابل برق قبلش از این تبدیلها بود که به 4پین پاور وصل میشه...ولی این پاور خودش کابل برق جدیدا داشت که یه سیم نارنجی هم بهش وصله یعنی 5تا سیم..یعنی میتونه هارد چون قدیمیه (3سال پیش)با این کابلها نشه روشن بشه؟؟!!!! اخه یه هارد 160 دیکه هم دارم که باید اطلاعاتشو بردارم میترسم باز اینو به این کابل جدیدا وصل کنم و باز بسوزه!!!
    .
    حالا یه سوال دیگه:میشه یه هارد 320 مکستور دیگه رو پیدا کنم و برد الکترونیکیشو جابجا کنم و هارد رو روشن کنم..اطلاعاتش رو میخواستم..این کار شدنیه؟
    .
    ممنون از همه دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هارد 320 ساتا 2 مکستور دارم که رو یه سیستم دیگه بود اومدم بزارمش رو سیستم فعلیم کابل برقش رو که وصل کردم بعد که سیستم رو روشن کردم یهو هارد سوخت..یعنی بردش سوخت دود شد رفت هوا..کابل برق قبلش از این تبدیلها بود که به 4پین پاور وصل میشه...ولی این پاور خودش کابل برق جدیدا داشت که یه سیم نارنجی هم بهش وصله یعنی 5تا سیم..یعنی میتونه هارد چون قدیمیه (3سال پیش)با این کابلها نشه روشن بشه؟؟!!!! اخه یه هارد 160 دیکه هم دارم که باید اطلاعاتشو بردارم میترسم باز اینو به این کابل جدیدا وصل کنم و باز بسوزه!!!
    .
    حالا یه سوال دیگه:میشه یه هارد 320 مکستور دیگه رو پیدا کنم و برد الکترونیکیشو جابجا کنم و هارد رو روشن کنم..اطلاعاتش رو میخواستم..این کار شدنیه؟
    .
    ممنون از همه دوستان
    سلام.
    به احتمال بسیار زیاد اتصالهارو نادرست وصل کردین.
    بله امکان این امر هست. فقط فکر میکنم این جابجایی براتون هزینه زیادی رو در بر بگیره.

9. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام من یک هارد 250 سامسونگ دارم سرعتش اومده پایین این خطا ها را داره کسی میدونه این خطا ها چیه و چگونه میشه تعمیرش کرد؟
    1-reaiiocated sectors count
    2- current pending sector count
    3- uncorrectable sector count

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام هارد ساتا 250 من این خطاهارا داره آیا میشه تعمیرش کرد؟ باید چیکارش کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •