تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 363 از 2403 اولاول ... 2633133533593603613623633643653663673734134638631363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض آخه چرا؟

بنا به دستور وزیر سابق مخابرات جناب آقای سلیمانی هیچ کاربرخانگی تو ایران به سرعت بالاتر از 128 کیلو بیت اصلا نیازی نداره در نتیجه حق استفاده از سرعت بالاتر از 128 رو هم نداره !!! این ابلاغ هنوز بعد از چند سال پا برجاست اما شرکتها کم و بیش توجهی بهش نمیکردن ... کلا شل کن سفت کن تو اینجور قوانین بیخودی معمولا زیاده ! بعضی وقتا کاری به کار شرکتا ندارن و بعضی وقتا هم از شرکتا برای دادن اشتراک بالاتر از 128 مدرک می خوان . در نتیجه واسه کاربری که میره مثلا از اندیشه اشتراک 256 یا 512 میگیره لازمه تو پروندش یه مدرکی باشه که نشون بده استفاده کاربر صرفا خانگی نیست و حرفه ای یا نیمه حرفه ای هست ! حالا این مدرک خیلی چیزا می تونه باشه ! مثلا کپی ثبت شرکت - کارت دانشجویی - عضویت نظام مهندسی یا پزشکی و و و .... کلا راه واسه گرفتن اشتراک رسمی بالاتر از 128 زیاده ! قلق داره ! با یه تیکه کاغذ ثابت کن مصرفت خانگی نیست !!! کسی هم مته به خشخاش نمیذاره که مدرکت منگوله دار باشه حتما !!! در ضمن خیلی ار بچه های همین جا اشتراک 256 یا 512 دارن ... البته زیاد واسه این قضیه ناراحت نباش ! اگه همون مدرک فرمالیته رو هم نمی تونی جور کنی بیا همین 128 با 8 گیگ ترافیک رو بگیر حالشو ببر ! فعلا که 512 هم پیشش لنگ میندازه چون فقط اسمش 128 هست ! بخصوص تو ساعات روز سرعت اشتراک 128 با 512 هم تفاوت محسوسی نداره .
    موفق باشی.
    مطمئنی دیگه هیچ راهی نداره البته من با 128 سرعت 512 دارم ولی بازم سرعت بیشتری میخوام.
    هیچ مدرک دست و حسابی مثل کپی ثبت شرکت - کارت دانشجویی - عضویت نظام مهندسی یا پزشکی و و و .... هم ندارم.
    مگه 128 با ترافیک 8 گیگ سرعتش با ترافیک 1 گیگ فرقی داره؟
    نمی دونم اخیرا چرا سرعت باز کردن صفحات تو همه مرورگر ها پایین اومد ولی سرعت دانلود خیلی خوبه. علت چیه؟

2. این کاربر از p0w3rfu7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eduardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

دوستان یه سوال...
    من خود مودم رو کانفیگ کرده بودم...الان ویندوز رو عوض کردم...آیا کاری باید بر روی مودم انجام بشه؟
    از وقتی ویندوز عوض کردم سرعت صفحات کم شده...و دانلود لینک مستقیم تو شب هم کم شده...قبلاً حداقل25 بود الان به زور 13... آیا این ربطی به عوض کردن ویندوز داره؟
    کد من هم 224 هست...

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

از ظهر اینترنت قطع بود تازه وصل شد! ( پارس آنلاین )
    نمیدونم لنگر کشتی بود یا نه! البته مال دوستام هم قطع بود!

دوستان کسی این مشکل رو داشت یا نه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مطمئنی دیگه هیچ راهی نداره البته من با 128 سرعت 512 دارم ولی بازم سرعت بیشتری میخوام.
    هیچ مدرک دست و حسابی مثل کپی ثبت شرکت - کارت دانشجویی - عضویت نظام مهندسی یا پزشکی و و و .... هم ندارم.
    مگه 128 با ترافیک 8 گیگ سرعتش با ترافیک 1 گیگ فرقی داره؟
    نمی دونم اخیرا چرا سرعت باز کردن صفحات تو همه مرورگر ها پایین اومد ولی سرعت دانلود خیلی خوبه. علت چیه؟
    البته راه که هست ... کار نشد نداره ! اگه آدم بخواد مدرک جور کنه می کنه ! اگه خودت چیزی پیدا نکردی از دوستان و آشنایان کمک بگیر ! ولی اگه همیشه سرعتت با اشتراک 128 حدود 512 باشه به نظرم مشکل از خط تلفنت هست و فکر نمیکنم اگه مثلا 512 رسمی هم بگیری سرعتت چند برابر بشه ! اگه بخواد سرعتت تو روز بالا بره با همین 128 هم میره !

سرعت 128 با ترافیک 1 گیگ هیچ فرقی با 8 گیگ نداره ... از این جهت گفتم 8 گیگ چون بالاترین حجمی هست که با اشتراک 128 میدن و معمولا کسایی هم که دنبال 256 یا 512 هستن سراغ حجم های کم نمی رن ...

قبلا هم که سرعت دانلود کولاک و بالای 200 بود باز هم سرعت باز شدن صفحات اصلا به پای سرعت دانلود نمیرسید .. البته یه قسمتیش مربوط به ف-ل-ت-ر-ی-ن-گ و ابتکاراتی هست که برادران مخابرات مثل موش آزمایشگاهی هر چند وقت یه بار رو ما آزمایش میکنن ( جی میل که یادتونه ! ) در ضمن قضیه لنگر و 17 کشور و %17 و ... هم فراموش نشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز :
    انگار سرعت ها یه کمکی کم شده سرعتدانلود من که همیشه 140,130,150بود از دیروز بعد از ظهر شده 90,80و بعد از چند دقیقه میشه 20تا 30دوستان دیگه هم سرعتشون همین شکلی ؟(بلوار گیلان 727 128اندیشه 8 گیگ)

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال...
    من خود مودم رو کانفیگ کرده بودم...الان ویندوز رو عوض کردم...آیا کاری باید بر روی مودم انجام بشه؟
    از وقتی ویندوز عوض کردم سرعت صفحات کم شده...و دانلود لینک مستقیم تو شب هم کم شده...قبلاً حداقل25 بود الان به زور 13... آیا این ربطی به عوض کردن ویندوز داره؟
    کد من هم 224 هست...
    سلام دوست عزیز
    همون یه بار کانفیگ مودم کافیه ...ربطی به نصب ویندوز جدید نداره به شرطی که با کابل lan مودم رو وصل کرده باشی . اگه usb باشه فقط کافیه یه بار دیگه درایور مودم رو ویندوز جدید نصب شه ... البته اگه می خوای مطممئن شی میتونی یه بار دیگه مودمت رو ریست کنی یا از قسمت advanced setup>wan محتویات جدول رو remove کن و بعد از save-reboot یه بار دیگه quick setup کن ... کلا به نظرم سرعت پایینت ربطی به ویندوز جدید نداره مگه اینکه سیستمت ویروسی باشه یا اینکه رو ویندوز جدید برنامه های فایروال و آنتی ویروس و ... نصب کردی که تنظیماتشون باعث کندی ارتباطت شده ... در ضمن ببین برنامه های جدید یواشکی در حال آپدیت یا دانلود چیزی نباشن ! وقتی ویندوز جدید با برنامه های صفر کیلومتر نصب می کنی همشون می خوان یه جورایی به اینترنت وصل شن و خودشون رو آپدیت کنن ! از فلش پلیر برای اینترنت اکسپلور گرفته تا آپدیت یاهو مسنجر ! بنابراین باید تو task manager ویندوز ببینی آپدیتی چیزی یواشکی در حال اجرا نباشه و سرعتت رو نکرفته باشه .... البته کلا این چند روز سرعت پایین بوده و نوسان داشته و شاید چون همزمان با تغییر ویندوز بوده احساس کردی به اون دلیل سرعت افت کرده ... یه چند روزی صبر کن ببین سرعتت بهتر میشه یا نه ... نکاتی رو هم که گفتم چک کن.
    موفق باشی.

8. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز :
    انگار سرعت ها یه کمکی کم شده سرعتدانلود من که همیشه 140,130,150بود از دیروز بعد از ظهر شده 90,80و بعد از چند دقیقه میشه 20تا 30دوستان دیگه هم سرعتشون همین شکلی ؟(بلوار گیلان 727 128اندیشه 8 گیگ)
    آره سرعت واسه منم افت کرده البته بهتره بگم بدجوری نوسان داره ! یه وقت میره بالای 180 و یه وقت هم از 70 بالاتر نمیره ! ( 128 - خط 3 ) آقا لنگریه راست گفته بود تفلک ! اینقد پشت سرش حرف زدیم ... حالا ببینیم تا پنجشنبه چه میکنه !

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

از ظهر اینترنت قطع بود تازه وصل شد! ( پارس آنلاین )
    نمیدونم لنگر کشتی بود یا نه! البته مال دوستام هم قطع بود!

دوستان کسی این مشکل رو داشت یا نه!؟

بله دوست من انگار سراسری بود..!

پارس هر روز یه چیزه جدید رو می کنه..!

داره خودمونی میشه Hamiti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دوست من انگار سراسری بود..!

پارس هر روز یه چیزه جدید رو می کنه..!
    یعنی فقط واسه ما اینطور بود! سرویس های دیگه مشکلی نداشتن!؟

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض

یعنی فقط واسه ما اینطور بود! سرویس های دیگه مشکلی نداشتن!؟

بچه های اندیشه چیزی بهم نگفتن... انگار فقط ما خوش شانسیم..!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •