دوستان ترینر gta iv اینجا هست ولی مثل ینکه باید ثپت نام کنید...حالا ببنید میتونید دانلود کنید
1 دونه دیگه هست ولی سر کاریه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ترینر gta iv اینجا هست ولی مثل ینکه باید ثپت نام کنید...حالا ببنید میتونید دانلود کنید
1 دونه دیگه هست ولی سر کاریه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من رمز بازی Tekken 5 رو میخواستم.
مثلا اگه چند دکمه رو با هم بزنیم چه جوری طرف رو میزنه.
ممنون
بله این سایت وقتی ترینر بازی های جدید رو میزاره واسه کاربران قابل استفاده هست .
عضویتش هم پولیه .
دوست من شما اینجا رو ببینی قبلا یه سری گذاشتیم »
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من وارکرافت نسخه فارسیشو دارم .پچی وجود داره که رو وارکرافت فارسی نصب شه؟
اگه هست لینکشو بذار.لطفا
بله که هست !
شما سئوالتو مطرح کن .
دوست عزیز اینجا سئوالتو بپرس »
>>>درخواست كرك و سريال و پچ بازيها فقط اينجا <<<
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فقط یه رمز Gta IV میخوام که جونو نا محدود کنه !! یا کاری کنه پلیس نیاد دنبالت , حتی اگه به تیر ببندیش ! هر کدوم شد . (اولیه رو اولیویت اول قرار بدید)
ترینر فیفا 09 رو بهم میدید
Last Updated 31-08-2008
سلام
یه ترینر واسه PoP4 می خوام که Light Seed بهم بده (پدر آدم در میاد جمع کنه)
ممنون
کسی میتونه اینو یه جای دیگه آپلومد کنه؟ من شدیدا لازمش دارم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکانت پولی ندارم . کسی نیست اکانت داشته باشه
بفرما:
To enter a cheat code, bring up your phone by pressing Up, then Up again to access the keypad. (You must first do a couple of quests for Roman to get a phone this works on). Once a code has been entered correctly a new Cheats menu selection is available on your phone, below Options, where you can access the cheats without having to enter the phone number every time. NOTE! Some achievements will be blocked when using the cheats. Get Full Health and Weapons:زدن دکمه تشکر یادت نره.
Call GTA-555-0100 (482-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Weapons:
Call GUN-555-0150 (486-555-0150) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Advanced Weapons:
Call GUN-555-0100 (486-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Full Health:
Call DOC-555-0100 (362-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets, Finish Him, One Man Army & Walk Free achievements)
بفرما:
WRITTEN FOR THE ORIGINAL RETAIL VERSION OF THE GAME:
WRITTEN FOR THE PATCHED (1.1) RETAIL VERSION:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
زدن دکمه تشکر یادت نره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه اسم انگلیسی رو کامل بنویسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)