تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 545 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سيستم كه ضعيف نيست.كارت گرافيك 9800 GTX و رم 4GB و هارد 1 ترابايت.فقط ميمونه ويندوز كه XP SP3 هست.از ويندوز ويستا اصلا خوشم نمياد.اگر راهي نيست كه روي ويندوز XP اجرا بشه اصلا بازي نميكنم.من زياد اهل بازي نيستم.اينهم يكي از دوستان داد خواستم تست كنم.
    خوب شما میتونی روی یک xp امتحان کنی..

دوست عزیز شما که خودتون خوب میدونی که ماشن ها نه پنجرهاش معلومه نه شیشه هاش فقط لاستیک جلو معلومه که اونم میترکونم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!
    لحظه ای که میدونی ماشین میاد صبر کن اسلحه سرد بشه بعد بزنشون سعی کن اول ادمهای پشت ماشینو بزنی...

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان مرحله آخر آخر گیر کردم که با او آدم اصلیه باید بجنگیم .
    من همه چراغ ها رو خاموش میکنم با راکت هم که میزنم خیلی خفنه راکت رو با دست میگیره . بعدش کلی هم با تفنگ تو تاریکی میزنم ولی نمیمیره و همه تیرهام تموم میشه و دیگه نمیدونم چی کار کنم .
    2 -3 بار رفتم ولی نشد .
    کار خاصی باید بکنیم ؟؟؟؟ توروخدا کمک کنید . دارم دیوونه میشم
    Last edited by h_starboy; 11-10-2009 at 15:28.

داره خودمونی میشه nazila20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا یکی مارو ازدست این NDESU بی پیرخلاص کن لطفا دوستان میگن با تیربار سنگ رو میشه ترکوند ولی این غول بیابونی مجال همچین کاری رو به آدم نمی ده . با درجه سختی شما بعد ازچندبارمردن این مرحله رو گذروندین. راستش من برای اولین بار به فکر ترینر افتادم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBARPARS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

layken عزیز شرمنده اینقدر سوال میکنم.
    در مورد سیو بازی که من خودم چندین بار هر کاری رو امتحان کردم نتونستم کاری بکنم...
    در منوهای windows live پنجرهای است به نام Sign In که میتونیم پروفایلهای ساخته شده مختلف انتخاب کنیم که پایین این پنجره نوشته Sign in another Account وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم پنجره دیگهای باز میشه که میگه Product number این بازی وارد کنید. ایا شما این کد 25 رقمی میدونید چونکه فکر کنم با این کار بتونم سیوهای قبلیم رو اجرا کنم .

در مورد اون مشکل شما نسخه ماله من بدون هیچ گونه کرکی و برنامه دیگری بود و کامل کامل بود.
    ببخشید منظورتون نفهمیدم یعنی مثل بازی دیگه یک گزینه setup داشت که یک پنجره باز میشه چندتا next میزنین و ادرس محل نصب باز ی و بعد بازی نصب میشه .چون که مال من بعداز اینکه extract کردی میتونی بازی کنی نه ستاپی داره نه اینستالی .

باز هم تشکر مینکم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
    و ارزوی نشاط و سلامتی و موفقیت....

5. این کاربر از AKBARPARS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان مرحله آخر آخر گیر کردم که با او آدم اصلیه باید بجنگیم .
    من همه چراغ ها رو خاموش میکنم با راکت هم که میزنم خیلی خفنه راکت رو با دست میگیره . بعدش کلی هم با تفنگ تو تاریکی میزنم ولی نمیمیره و همه تیرهام تموم میشه و دیگه نمیدونم چی کار کنم .
    2 -3 بار رفتم ولی نشد .
    کار خاصی باید بکنیم ؟؟؟؟ توروخدا کمک کنید . دارم دیوونه میشم
    ترجیحآ راکت رو بدید دست شوا و شما هم, زمانی که وسکر, تیر راکت رو گرفت, تیر راکت رو با تیر زدن, تو دستاش منفجر کنید (برای مدتی گیج میشه) برید پیشش, دکمه ای رو که میگه بزنید (احتمالآ دفعه اول شما رو پرت میکنه اما دفعه دوم, کار رو تموم میکنید)
    Last edited by G.D.ragon.Ir; 11-10-2009 at 16:07.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا یکی مارو ازدست این NDESU بی پیرخلاص کن لطفا دوستان میگن با تیربار سنگ رو میشه ترکوند ولی این غول بیابونی مجال همچین کاری رو به آدم نمی ده . با درجه سختی شما بعد ازچندبارمردن این مرحله رو گذروندین. راستش من برای اولین بار به فکر ترینر افتادم.
    وقتی که سنگ رو برداشت بشکه های کنارش رو منفجر کنین
    وقتی هم که اون موجودات از بدنش زدن بیرون به اونا شلیک کنین تا یک موجود بزرگتر از کمرش بزنه بیرون...بعد به اون شلیک کنین....چند بار که همین کار رو تکرار کنین کشته میشه

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

در منوهای windows live پنجرهای است به نام Sign In که میتونیم پروفایلهای ساخته شده مختلف انتخاب کنیم که پایین این پنجره نوشته Sign in another Account وقتی این گزینه رو انتخاب میکنم پنجره دیگهای باز میشه که میگه Product number این بازی وارد کنید. ایا شما این کد 25 رقمی میدونید چونکه فکر کنم با این کار بتونم سیوهای قبلیم رو اجرا کنم
    پ
    نه این رو تا اخر امتحان نکردم.

ببخشید منظورتون نفهمیدم یعنی مثل بازی دیگه یک گزینه setup داشت که یک پنجره باز میشه چندتا next میزنین و ادرس محل نصب باز ی و بعد بازی نصب میشه .چون که مال من بعداز اینکه extract کردی میتونی بازی کنی نه ستاپی داره نه اینستالی .
    درسته ماله من گذاشتم setup اومد بعدش next زدیم تمامیدن کرد بازی کردیم.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hami.jordan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من آخرین قسمتش رسیدم که تو یه کوه آتشفشانی با وسکر داره میجنگه.. هر چی با نارنجک انداز میزنمش نمیمیره .. چیکار باید بکنم ؟ به قلبش هم میزنم ولی دیگه تیرم تموم میشه !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلم دوستان من که هون جا گیر کردم حالا عکسش رو میزارم شاید شما بفهمین این چی میخواد (کریس) اگه مشکلم حل نشه دیگه قید اویل 5 رو میزنم!
    [url=http://xs.to/xs.php?h=xs844&d=09410&f=evil5265.jpg]
    Last edited by DANTEH2010; 11-10-2009 at 19:25.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام بازی اشغالی بود اشغال به تمام معنا جان خودم از این بد تر نمی شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •