بازیهایی مثل Gears of War و Army of TWO هستند که برای XBOX هستند...اما برای اجرا روی پی سی میتونی از Emulator ها استفاده کنی.
بازیهایی مثل Gears of War و Army of TWO هستند که برای XBOX هستند...اما برای اجرا روی پی سی میتونی از Emulator ها استفاده کنی.
ممنون دوست عزیز اما انگار من یه جور سوال کردم شما فکر کردی اماتور و تازه واردم تو این ضمینه ها ... امولاتور ها منظورتون واسه چیه ؟ ps1 - ps2 - psp - wiii.....? هیچکدوم بدرد نمیخورن مخصوصا واسه ps2 که اشغاله
اون بازی هاییو که گفتید رو هم میدونم 2 نفرست اما من که کنسول ندارم و قصد خریدشو هم ندارم .
منظورم فقط 1 بازی ریسینگ یا هر سبکی ... که بشه 2 نفره داخل pc بازی کرد - به غیر از فوتباله
ببخشید از نظر گرافیکی و کنترل ماشین و تنوع در ماشین Dirt 2 بهتره یا Split\Second . من Dirt 2 رو دارم و می خوام اینم بخرم ...
نظرتون با مورتال کمبات چجور؟هحتمالا با دسته میشه دو نفره بازی کرد.
هر کدوم یک جور خوب هست...
Dirt 2:
طبیعی بودن کنترل ماشین و طبیعی بودن برخورد ماشین ها...
Split/Second:
ماشین سواری فانتزی (مثلاً هواپیما میاد رو سر دشمنت!)
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه مورتال کمبت خوبه (یاد ه جوونیا بخیر ) ... فقط کدوم نسخش ؟ منظورتون واسه ps و امولاتوره یا ورژنی واسه pc هست ؟
مورتال کمبت اپیدم (2008) Mortal Kombat Epidem (نسخه مخصوص PC)
برای کامپیوتر نسخه deceptionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای کامپیوتر نسخه 5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه برای سگا هم بخوای با امولاتور سگا نسخه سومش هم دارم.بگو بزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اطلاع و دانلود از نسخه ها به تاپیک زیر مراجعه کن.
سوال دیگه بود برام پ.خ کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز،نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هایی که معرفی کردی واقعا برای کامپیوتر هستند یا با امیولاتور شبیه سازی میشن؟
نظرتون در مورد Street Fighter IV چیه؟
اوه یادم اوردی - این استریت فایترم خوبه اما من با شبیه ساز دسته ی ps2 داخل pc میخام اینو بازی کنم ... بنظر شما میشه ؟
راستی یه دونه بازی ریسینگ نبود ؟ یه دوستی گفتند Split Second رو میشه داخل پی سی به صورتی که تصویر به 2 قسمت تقسیم میشه بازی کرد ... حقیقت داره ؟ دوستانی که اینو دارن امتحان کنند بهم اطلاع بدند - ممنون میشم
Last edited by SA.JJ.AD; 16-08-2010 at 14:22.
دوستان بازی ریسینگ واسه پی سی بعد از شیفت چی اومده ؟
لطفا در مورد هر کدوم هم یه توضیح کوچیک بدین
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)