فایلها یا حذف شدن یا از اون جای اول که لینک کردی جا به جا شدن
فایلها یا حذف شدن یا از اون جای اول که لینک کردی جا به جا شدن
سلام
راهی هست که بشه مثلا تو یه سلول نوشته باشه رضا به رضا تبدیل بشه
منظورم اینه که فضای خالی رو پاک کنه و طول کلمه رو از آخر فضای سپیس بار رو پاک کنه
با سلام
در اکسل وقتی اطلاعاتم را وارد می کنم که به صورت عدد است در سلول ها به طور اتوماتیک تاریخ میلادی میزند مثلا می نویسم ( در سلول اول کلاس 3/1 در سلول دوم 17/08 برنامه
اکسل اتوماتیک سلول دوم را به 17 مار س تغییر می دهد این باعث می شود نموداری که می خواهم رسم کنم در محور عرض اطلاعات را بر اساس ماه میلادی مرتب کند در حالیکه من می خواهم نمودارم بر اساس نمرات صفر تا 20 تنظیم شود گاهی هم نمودار به صورت درصدی رسم می شود و من نمی توانم آن را به صورت نمره تغییر دهم
از راهنمایی شما سپاسگزارم
میخوام تاریخ رو به صورت شمسی وارد کنم بعد با روش درگ کردن یکی یکی به تاریخ اضافه شه باید چیکار کنم؟
سلام
شما ااگر میخواهید عدداعشاری بنویسید باید به جای / از . استفاده کنید به جای عدد 1/6 باید 6.1 بنویسید که در اعمال ریاضی بشه استفاده کرد اگر هم جایی احتیاج هست که به صورت اعشاری بنویسی باید فرمت سلول رو به text تبدیل کنی که به صورت متن میخونه و در اعمال ریاضی لحاظ نمیشه
شما اگر تاریخ رو بنویسی 29/7/91 اکسل اون رو تبدیل میکنه به 29/07/1991 اگر میخواهی تاریخ شمسی بنویسی همون اول خودت بنویس 29/07/1391 بعد اون رو از گوشه سلول که علامت+ داره بگیر و بکش پایین
سلام
چه جوری باید فرمت سلول رو به text تبدیل تبدیل کرد؟
سلام .
روی سلول کلیک کن . در تب home دنبال کادری بگرد که توش نوشته general.کشوی اون کادر رو باز کن . آخرین گزینه text است.
از تابع TRIM استفاده کنید.
روی نمودار راست کلیک کنید و گزینه Select Data را انتخاب کنید. در قسمت Legend Entries (سمت چپ) روی دکمه Edit کلیک کنید. در اینجا جای Series X values و Series Y values را با هم عوض کنید.
با سلام من مي خواهم يك جدول محاسباتي را در فايل اكسل بياورم به اين صورت كه من 4 تا متغير a, b .c و d دارم كه هر كدام يك مقدار از 1تا 4 دارند كه در با پيدا كردن آن در جدول به يك عدد نهايي مي رسيم . حالا من ميخوام تو اكسل تعريف كنم كه اگز مثلاً عدد متغير اول 1يا 2 بود و عددمتغير دوم 2 بود و عدد متغير سوم 1يا 2 بود و عدد متغير چهارم 2 بود ، عدد نهايي برابر يك خواهد بود.آيا بايد جدول وارد اكسل كنم و از تابع vlook up استفاده كنم؟با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)