تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 524 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

دوستان سلام
    من یه شیت دارم که چندتا هایپرلینک داره قبلا مشکلی نداشت امروز که می خوام هایپرلینک ها رو باز کنم خطای زیر رو می ده مشکل از کجاست ؟
    فایلها یا حذف شدن یا از اون جای اول که لینک کردی جا به جا شدن

2. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه van123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام
    راهی هست که بشه مثلا تو یه سلول نوشته باشه رضا به رضا تبدیل بشه
    منظورم اینه که فضای خالی رو پاک کنه و طول کلمه رو از آخر فضای سپیس بار رو پاک کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام
    در اکسل وقتی اطلاعاتم را وارد می کنم که به صورت عدد است در سلول ها به طور اتوماتیک تاریخ میلادی میزند مثلا می نویسم ( در سلول اول کلاس 3/1 در سلول دوم 17/08 برنامه
    اکسل اتوماتیک سلول دوم را به 17 مار س تغییر می دهد این باعث می شود نموداری که می خواهم رسم کنم در محور عرض اطلاعات را بر اساس ماه میلادی مرتب کند در حالیکه من می خواهم نمودارم بر اساس نمرات صفر تا 20 تنظیم شود گاهی هم نمودار به صورت درصدی رسم می شود و من نمی توانم آن را به صورت نمره تغییر دهم
    از راهنمایی شما سپاسگزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

میخوام تاریخ رو به صورت شمسی وارد کنم بعد با روش درگ کردن یکی یکی به تاریخ اضافه شه باید چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

با سلام
    در اکسل وقتی اطلاعاتم را وارد می کنم که به صورت عدد است در سلول ها به طور اتوماتیک تاریخ میلادی میزند مثلا می نویسم ( در سلول اول کلاس 3/1 در سلول دوم 17/08 برنامه
    اکسل اتوماتیک سلول دوم را به 17 مار س تغییر می دهد این باعث می شود نموداری که می خواهم رسم کنم در محور عرض اطلاعات را بر اساس ماه میلادی مرتب کند در حالیکه من می خواهم نمودارم بر اساس نمرات صفر تا 20 تنظیم شود گاهی هم نمودار به صورت درصدی رسم می شود و من نمی توانم آن را به صورت نمره تغییر دهم
    از راهنمایی شما سپاسگزارم

سلام
    شما ااگر میخواهید عدداعشاری بنویسید باید به جای / از . استفاده کنید به جای عدد 1/6 باید 6.1 بنویسید که در اعمال ریاضی بشه استفاده کرد اگر هم جایی احتیاج هست که به صورت اعشاری بنویسی باید فرمت سلول رو به text تبدیل کنی که به صورت متن میخونه و در اعمال ریاضی لحاظ نمیشه

7. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

میخوام تاریخ رو به صورت شمسی وارد کنم بعد با روش درگ کردن یکی یکی به تاریخ اضافه شه باید چیکار کنم؟

شما اگر تاریخ رو بنویسی 29/7/91 اکسل اون رو تبدیل میکنه به 29/07/1991 اگر میخواهی تاریخ شمسی بنویسی همون اول خودت بنویس 29/07/1391 بعد اون رو از گوشه سلول که علامت+ داره بگیر و بکش پایین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    شما ااگر میخواهید عدداعشاری بنویسید باید به جای / از . استفاده کنید به جای عدد 1/6 باید 6.1 بنویسید که در اعمال ریاضی بشه استفاده کرد اگر هم جایی احتیاج هست که به صورت اعشاری بنویسی باید فرمت سلول رو به text تبدیل کنی که به صورت متن میخونه و در اعمال ریاضی لحاظ نمیشه
    سلام

چه جوری باید فرمت سلول رو به text تبدیل تبدیل کرد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام

چه جوری باید فرمت سلول رو به text تبدیل تبدیل کرد؟
    سلام .
    روی سلول کلیک کن . در تب home دنبال کادری بگرد که توش نوشته general.کشوی اون کادر رو باز کن . آخرین گزینه text است.

11. 2 کاربر از nafis4130 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    راهی هست که بشه مثلا تو یه سلول نوشته باشه رضا به رضا تبدیل بشه
    منظورم اینه که فضای خالی رو پاک کنه و طول کلمه رو از آخر فضای سپیس بار رو پاک کنه
    از تابع TRIM استفاده کنید.

سلام
    تو اکسل رو ردیف داده دارم که وقتی نمودارش رو میکشم خودش اتوماتیک محورها رو مشخص میکنه منم دقیقا برعکس اون میخوم یعنی میخوام جای محور x , y رو عوض کنم ، چجوری باید این کار رو انجام بدم؟
    نمودارم از نوع scatter هست.
    روی نمودار راست کلیک کنید و گزینه Select Data را انتخاب کنید. در قسمت Legend Entries (سمت چپ) روی دکمه Edit کلیک کنید. در اینجا جای Series X values و Series Y values را با هم عوض کنید.

13. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با سلام من مي خواهم يك جدول محاسباتي را در فايل اكسل بياورم به اين صورت كه من 4 تا متغير a, b .c و d دارم كه هر كدام يك مقدار از 1تا 4 دارند كه در با پيدا كردن آن در جدول به يك عدد نهايي مي رسيم . حالا من ميخوام تو اكسل تعريف كنم كه اگز مثلاً عدد متغير اول 1يا 2 بود و عددمتغير دوم 2 بود و عدد متغير سوم 1يا 2 بود و عدد متغير چهارم 2 بود ، عدد نهايي برابر يك خواهد بود.آيا بايد جدول وارد اكسل كنم و از تابع vlook up استفاده كنم؟با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •