كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
كسي نبود جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دسته بازي روي سيستمم نصب نيست. الان يك كرك جديدتر دانلود كردم. حالا ارور زير را ميده:
وحید جان بعد از انتخاب زبان چه اتفاقی می افته ؟
مطميني فضاي كافي براي اين بازي داري
اينو مينويسه
"At least one language pack must be selected"
ولي من همرو انتخاب كردم يه ويندوز هم عوض كردم فايده نداشت
سلام من بازی lost planet رو به صورت dvd ا ز شرکت تکین خریدم. ولی تو اجرای بازی مشکل دارم.
ویندوزم xp و سیستمم کاملا بازی رو ساپورت می کنه.
بازی کامل نصب میشه حتی منوی بازی و تنظیمات هم می یاد. ولی وقتی new game میزنم لود می کنه و آخرای لودش سیستم ریست می شه.
لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست جواب منو بده.
ThAnKs
Dark Sector جان مشكلم رو حل كردند
سلام
من قبلا بازی sprinter cell double agent رو تو ویندوز xp نصب کردم وقتی وارد بازی میشودم بازی صحنه اهسته اجرا میشد این مشکلو اینجا گفتم شما گفتین که گرافیک ضعیفه .
اما حالا من انو تو ویندوز ویستا نسب کردم حالا وقتی میرم تو بازی و بازی یکم سرعتش زیاده .
سلام
من قبلا بازی sprinter cell double agent رو تو ویندوز xp نصب کردم وقتی وارد بازی میشودم بازی صحنه اهسته اجرا میشد این مشکلو اینجا گفتم شما گفتین که گرافیک ضعیفه .
اما حالا من انو تو ویندوز ویستا نسب کردم حالا وقتی میرم تو بازی و بازی یکم سرعتش زیاده .واینم بگم اصلا بازی تیک نداره وراحت اجرا میشه من گرافیک بازی رو تا اخر بردم بالا به غییر از سرعت بازی همه چی درسته حتی یه کمم لک نمیزنه پس فکر نکنم از گرافیکم باشه درسته؟
گرافیکمم:7600 gs
رمم: 2gig
Last edited by P-R-I-N-C-E; 22-07-2007 at 02:54.
اصلا مشکلت از کارت گرافیکی نیست دوست من.ممکنه احتیاج به درایور جدید داشته بوده یا ویندوز XP چند برنامه رو با هم Conflict می کرده سرعت میومده پایین.
کسی جواب مارو نمی ده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)