هیچ چی نخوردم، فکر کنم به خاطر همینهدیشب شام چی خورده بودی رفیق؟؟؟
![]()
هیچ چی نخوردم، فکر کنم به خاطر همینهدیشب شام چی خورده بودی رفیق؟؟؟
![]()
دوستان عزیز یه سر به تایپیک مجید خراطها بزنید یه نفر با امضا محسن چاووشی داره به خواننده های دیگه توهین میکنه . این کار هم شخصیت طرفدارای فهمیم محسن رو زیر سوال میبره و هم باعث کدورت میشه .
لینک و اسم اون فرد رو بزارید بررسی میشه
پست 355کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من این البوم محسن هم مثل بقیه کاراش خوب بود ولی نه در حده فوق العاده .
من کلا با البوم قبلیش بیشتر حال کردم و همینطور با البوم قبلترش خیلی بیشتر حال کردم . امیدوارم محسن به خاطر این قوانین مضخرف که مجوز به خاننده های خوب کشورمون نمیدن مجبور نشه روز به روز کاراش ضعیفتر بشه .
عجببب اشكال از شامش نبوده...احتمالا قبل از خواب آلبومش گوش داده بودي...آره؟![]()
نهعجببب اشكال از شامش نبوده...احتمالا قبل از خواب آلبومش گوش داده بودي...آره؟![]()
حالا بی خیال ... ما که تو واقعیت نمیبینیمش حداقل تو خواب ببینیمش![]()
خوب یه سرچ تو گوگلی جان کنم که دستم توی جیبم می مونه قربون!!
خیلی وقته که دانلود کردم!
شما زیادی تعصبی برخورد میکنی!
آهنگ 7 که خیلی تک بود به نظر آهنگش دزدی میاد! اصلا این آهنگه ایرانی نیس! داره تکنو میزنه
آهنگ لولای شکسته هم که افتضاح بود، نه وزنی، نه قافیه ای!!
آلبومش یکدست نیس
یه جاش بندری میزنه میرقصه
یه جاش ...
من انتظارم از محسن بیشتر بود![]()
بهتر بود اگه هم میخواست واسه همشهریهاش چیزی بخونه..تو تک آهنگ میخوند..نه اینکه بیاد تو یه آلبوم که هیچ حال و هوای بندری نداره..بندری بخونه..یه کم غیر حرفه ای کار کرده..
نخیر ... شما ها خیلی سخت میگیرینبهتر بود اگه هم میخواست واسه همشهریهاش چیزی بخونه..تو تک آهنگ میخوند..نه اینکه بیاد تو یه آلبوم که هیچ حال و هوای بندری نداره..بندری بخونه..یه کم غیر حرفه ای کار کرده..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)