تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 641 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........
    مال من هم روي جعبه و هم پشت گوشي نوشته كه made in france، تو سايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم كه رفتم بعد از وارد كردن IMEI, تصويري كه دوستمون تو چند پست قبل گذاشته بود رو نشون داد.
    فكر مي كنم اصل باشه. اينطور نيست؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

نمی دونم که می دونی یا نه ولی می گم.
    p990 خودش یه چیزی توو مایه های black list داره.باید بری به اینجا:
    control panel>call setting>accept calls
    اینجا می تونی بگی که کدوم تماس ها رو قبول می کنی. البته بیشتر white list هست تا black list.
    یه نگاه بهش بکن اگه مشکلی بود من هستم.
    اینو میدونم. تو خیلی از گوشیا هست. ولی به قول خودت لیست سفیده.

دستتون درد نکنه.
    عیبی نداره دیگه نمیخوام

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید گوشیم مشکل پیدا کرده من یه تم نصب کردم گوشیم قاط زد گفتم یه بار خاموش روشنش کنم درست شه اما موقع روشن کردن گوشی همون اول چه لوگوی سونی اریکسون میاد واون مستطیل تا نصفه میاد دیگه پر نمیشه و همینطور میمونه خوب سوالات من اینه
    1- باید فلش کنم گوشیمو ؟؟؟ اگه فلش کنم چقدر هزینه داره ؟؟؟ دفترچه تلفن پاک میشه؟؟؟
    2- اگه آبدیت کنم درست میشه ؟؟؟ CDAگوشیم generic world 1 یا generic world 2 نیست میشه یه آموزش کامل وتصویری برای تغیر CDA برام معرفی کنید برای آبدیت مشکلی ندارم خوشبختانه آموزش کامل وتصویری آن در سایت موجود میباشد فقط همین تغییر CDA داره اذیتم میکنه از شما چه پنهان من آدم خنگی هستم وجالب اینجاست که دقیقا نمیدونم CDA گوشیم چیه ولی مطمئین هستم generic world 1 یا generic world 2 نیست به احتمال قوی این باشه :CXC162037 R9F011 Phone Version
    3- اگه با همین CDA آپدیت کنم چه اتفاقی می افته؟
    کمکم کنید راستی از بچه های شیراز کسی نیست اینجا؟؟

آخر فروم باز max_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تورو خدا جواب بدین بدون گوشی p990نمیتونم زندگی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

13

از اونجا كه اگر اصل بود بايد پشت گوشي روي ليبل نوشته باشه made in france اگر نه خوب معلومه................. همچنين ميتوني با الكل ليبل رو پاك كني كه نشون ميده اصل نيست..............بايد اطراف ليبل برشهايي باشد تا موقعي كه ميخوان ليبلو عوض كنن ليبل پاره بشه.........
    پشت گوشی اون علامت های برش هست .
    الان نظرتون چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام بچه ها توروخدا کمکم کنید گوشیم مشکل پیدا کرده من یه تم نصب کردم گوشیم قاط زد گفتم یه بار خاموش روشنش کنم درست شه اما موقع روشن کردن گوشی همون اول چه لوگوی سونی اریکسون میاد واون مستطیل تا نصفه میاد دیگه پر نمیشه و همینطور میمونه خوب سوالات من اینه
    1- باید فلش کنم گوشیمو ؟؟؟ اگه فلش کنم چقدر هزینه داره ؟؟؟ دفترچه تلفن پاک میشه؟؟؟
    2- اگه آبدیت کنم درست میشه ؟؟؟ CDAگوشیم generic world 1 یا generic world 2 نیست میشه یه آموزش کامل وتصویری برای تغیر CDA برام معرفی کنید برای آبدیت مشکلی ندارم خوشبختانه آموزش کامل وتصویری آن در سایت موجود میباشد فقط همین تغییر CDA داره اذیتم میکنه از شما چه پنهان من آدم خنگی هستم وجالب اینجاست که دقیقا نمیدونم CDA گوشیم چیه ولی مطمئین هستم generic world 1 یا generic world 2 نیست به احتمال قوی این باشه :CXC162037 R9F011 Phone Version
    3- اگه با همین CDA آپدیت کنم چه اتفاقی می افته؟
    کمکم کنید راستی از بچه های شیراز کسی نیست اینجا؟؟
    اگه می تونی آپدیت کنی، اول آپدیت رو امتحان کن.چون آپدیت یه جورایی مثل فلش هست.
    کل اطلاعاتت هم توو فلش و هم توو آپدیت پاک میشه.
    cda رو چیکار داری؟ وقتی آپدیت کنی خودش عوض میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه گی مخصوصا عضو های قدیمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    يه چند روزي هست كه p990 گرفتم، چند سوال داشتم كه جايي بهتر از اينجا براي مطرح كردن پيدا نكردم.
    1- تنظيمات ساعت:
    وقتي به قسمت تنظيمات ساعت كه مي رم از بالا به پايين اين اجزا را مي بينم:
    London
    Sun 14:31 <---(ساعت به وقت تهران)
    16th/Dec/2007
    --------------------
    Iran Time
    18:02 tehran
    در قسمت Set Location هم كه مي رم، قسمت هاي Current time zone و Home time zone نوشته شده "Greenwich Time" و در قسمت آخر هم يعني Zone of interest نوشته "Iran Time" .
    حالا مشكل اينجا است كه وقتي برام sms مي ياد ساعت اون يه ساعت چرت و پرت كه نمي دونم بر چه اساس ظاهر مي شه. به نظره شما كجا رو تو تنظيمات ساعت اشتباه كردم؟

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

2-دومين مشكلم تو Contact است. به اين صورت كه از تو سيمم تمام تلفن ها رو كپي كردم تو گوشي ولي وقتي كسي زنگ مي زنه از تو سيم مي گرده و مي ياره، نشون به اون نشون كه اگه از تو contact شماره اي رو پاك كنم بعد همون شخص دوباره زنگ بزنه فاميلشو مي زنه. هر چه قدر تو تنظيماتش سيخ زدم درست نشد.

3-Wake up:
    چرا وقتي گوشي رو سايلنت باشه و گوشي رو كوك كني، موقع مقرر فقط ويبره مي زنه؟ راه حلي براي اين موضوع هست؟

ممنون.

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان.
    يه چند روزي هست كه p990 گرفتم، چند سوال داشتم كه جايي بهتر از اينجا براي مطرح كردن پيدا نكردم.
    1- تنظيمات ساعت:
    وقتي به قسمت تنظيمات ساعت كه مي رم از بالا به پايين اين اجزا را مي بينم:
    London
    Sun 14:31 <---(ساعت به وقت تهران)
    16th/Dec/2007
    --------------------
    Iran Time
    18:02 tehran
    در قسمت Set Location هم كه مي رم، قسمت هاي Current time zone و Home time zone نوشته شده "Greenwich Time" و در قسمت آخر هم يعني Zone of interest نوشته "Iran Time" .
    حالا مشكل اينجا است كه وقتي برام sms مي ياد ساعت اون يه ساعت چرت و پرت كه نمي دونم بر چه اساس ظاهر مي شه. به نظره شما كجا رو تو تنظيمات ساعت اشتباه كردم؟

2-دومين مشكلم تو Contact است. به اين صورت كه از تو سيمم تمام تلفن ها رو كپي كردم تو گوشي ولي وقتي كسي زنگ مي زنه از تو سيم مي گرده و مي ياره، نشون به اون نشون كه اگه از تو contact شماره اي رو پاك كنم بعد همون شخص دوباره زنگ بزنه فاميلشو مي زنه. هر چه قدر تو تنظيماتش سيخ زدم درست نشد.

3-Wake up:
    چرا وقتي گوشي رو سايلنت باشه و گوشي رو كوك كني، موقع مقرر فقط ويبره مي زنه؟ راه حلي براي اين موضوع هست؟

ممنون.
    ساعت sms کلا خرابه. ولی واسه اینکه ساعت خودش خوب باشه این کارو کن:
    از set location که رفتی داخل اولی رو رو iran time دومی رو همینطور. سومی رو هم رو greenwwich time بذار.

برای Wake up هم هر وقت گوشی سایلنت باشه همینه. اگه میخوای صدای sms زنگ خوردن بالا نیاد ولی صدای الارام باشه.

برو به کنترل پنل گوشی. قسمت صدا و ربینگ تون و بعد هم صدای مسیج و رینگ تون رو off بذار. بعدش میتونی بری به قسمت تنظیمات ویبره و اونو همیشه روشن کنی. با این کار دیگه وقتی زنگ میخوره یا مسیج میاد فقط ویبره هست وقتی الارام زنگ میزنه صداش میاد.

اینم مسیرا:

control panel==> device===>sound&alert===>ringtones===>call voice===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>meesage alert===>message===>silent==> save

control panel==> device===>sound&alert===>vibrating alert
    و بعد calls و message رو on انتخاب میکنی.
    Last edited by Farshadd; 16-12-2007 at 17:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirkhan_20e20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Yazd

پيش فرض

پشت گوشی اون علامت های برش هست .
    الان نظرتون چیه ؟
    عزیز اصل و فرع نداره . همش مثل همه . تنها تفاوت اون نوی قسمتهای مکانیکی اونه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •