با احترام
تیم مدیریت انجمن
درود
گمان می کنم کمی بهتر شده هرچند هنز در زمانی که می خواهم به جیمیل سر بزنم با پیام اینترنت کند روبرو می شوم!!!
آره. اوضاع بهتر شده. بخصوص اوضاع پینگ و Time out
پ . ن : انصاف رو دارین ؟! وقتی اوضاع خوب هست تعریف هم می کنیم![]()
پشتیبانی شاتل امروز دوبار تماس گرفت ...
اولی = تولدم رو تبریک گفت و 3 گیگ ترافیک هدیه داد ... در ادامش پرسید به پشتیبانی نمره چند میدین ؟ نه گذاشتم نه برداشتم گفتم صفر ...
گفتم آخه این پشتیبانی ؟! ... ؟ دو گیگ ترافیک منو هاپولی کردین رفت ...
دومی = بعد از ظهر باز پشتیبانی تماس گرفتش گفت سرعتتون پائین اومده گفتم اون کلیه چرا شب رو بستین روی ما آخه ؟
دقیقا 45 دقیقه یک ریز صحبت کردم ... هرچی میگفتم عین طوطی یه چیزی رو میگفت ... تا یه جایی کم میاورد قاطی میکردخیلی عصبی بود ..
ولی واقعا به شاتل تبریک میگم بابت داشتن این طوطی های تمام عیار... یه چیزی رو یادشون دادن طوطی وار میگن ...
آخرش گوشم خسته شد .. گفتم من اشتباه کردم ... شاتل بهترینه ... خداحافظ شما
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تولد من كه شاتل بهم هديه نداد !!
ولي جدي من از شاتل خيلي بدم مياد همه ميدونن اما پشتيبان هاش خيلي مودب هستن !! به آسياتك امروز زنگ زدم با بخش فنيش حرف زدم چون روز اول بود به يارو چيزي نگفتم اما سري بعد ميدونم چيكارش كنم !! به يارو ميگم پينگم بده (نزديك 300 بود!!) ميگه خوبه نرمال هست ميگم بايد زير 100 باشه تا بشه گفت خوب !! طرف بهم چي بگه خوبه ؟؟ ميگه فكر كردي كجا زندگي ميكني ؟؟ شيكاگو ؟؟
بهش ميگم من خط تلفنم و ... يكم سيم كشي اون مشكل داره راه حلي نداريد مثلا تكنسيني چيزي بفرستيد و ... ميگه من كه مشكلي نميبينم !!
خدايي فقط روز اول بودبيخيال شدم سري بعد ميشورمش ميزارمش كنار !!
سلام خدمت یوزرهای شاتل
آقا این شاتل چطوری هاس الان ؟ هنوز سرعت شبانه ش رو پنج کیلوبایته ؟ من که اگه دو ماه پیش از شاتل نرفته بودم تا حالا
همه موهام سفید شده بود از بس از دستش حرص خورده بودم !
راستی دوستان این گروهی که توی امضام آدرسش هست رو ما همون موقع ها که شاتل تازه خراب شده بود درست کردیم، زیاد
توش فعالیت نشده، اگه دوست دارین توش عضو بشین و فعالیت کنین ! اونجا راحت تر می تونید خودتون رو از دست شاتل تخلیه
کنین !
با سلام
الان 2-3 شبه که سرعت از 15 تا 65 در نوسانه ( از حق نگذریم بهتر شده )
به اندازه 2 تا 3 ماه سرعت دقیقاً رآس ساعت 1 شب میشد 2 یا نهایتاً 5 !
من که این ماه می خواستم فسخ کنم با این سرعت داغونشون که بنابه دلایلی نشد و اجباراً هنوز با شاتل هستم !
سلام دوستان
از امشب فکر کنم سرعت من دو برابر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باندو فکر کنم دو برابر کردن
سرویس اکو 128 - یک ساله - مشهد
سلام دوستان
چند ضفحه قبل رو میخوندم ، اکثرا میگفتن اوضاع بهتر شده .. عجیب دقیقا اتفاق برعکس برای من افتاده . دو سه روزه از 60 کیلوبایت دانلود سرعتم رسیده به 6 ..... پینگ وحشتناک بالا در کنارش ..... من تو این چند قبل روز 11 گیگ دانلود داشتم ... الان ... !!
Last edited by The Big Bang Th; 04-01-2012 at 01:34.
من که باور نمیکنم کسانی که میان اینجا و میگن سرعتمون خوب شده کاربر معمولی باشند فکر کنم از همکاران شاتل باشن چون من الان 10 روز هست که شاتل گرفتم 128eco فقط روز اول سرعتم 65 بود الان 9 روز میشه سرغتم چه شب چه روز از 18 بالاتر نمیره فردا می خوام اگه بشه تبدیلش کنم به 512 شاید بهتر بشه سرعتم
هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)