بله خب مسلما مجلس موظفه خواسته های شورای نگهبان رو برآورده کنه و دوباره بفرسته برای تایید . فقط امیدوارم هم زودتر اینکار و بکنن هم اینکه این بار کاملا با نیروهای مسلح هماهنگ باشن تا حتما اجرایی بشه.
بله خب مسلما مجلس موظفه خواسته های شورای نگهبان رو برآورده کنه و دوباره بفرسته برای تایید . فقط امیدوارم هم زودتر اینکار و بکنن هم اینکه این بار کاملا با نیروهای مسلح هماهنگ باشن تا حتما اجرایی بشه.
نبود 62 روز دیگه
مواد مخدر نیروی انتظامی
سلام
من اعزامی 1 تیر هستم و کد نیروی انتظامی خوردم. به علت بیماری که دارم میتونم برای برج 6 تمدید کنم، اما راستش از این ترس دارم که دوباره کد بخورم و یه جای دیگه بیفتم شاید بدتر.
دوستان کسی دقیقا اطلاع داره که با تمدید کد عوض میشه یا نه مخصوصا وقتی کد میخوری؟ بیشتر منظورم اینه که از اول تقسیم میکنن یا نه مثلا احتمال زیاد همون جا میشه.
ممنون میشم کسی اطلاع دقیق داره بگه.
با سلام
بنده دوره تکمیلی 30 روزه بسیج رو سال گذشته طی کردم وحالا اعزام یک تير.
میخواستم بدونم پانزده روز باقیمانده رو کی و کجا و چجوری باید بگذرونم
من اموزشگاه شهداي سپاه كرمانشاه افتادم
تکمیلی 30 روزه رو قبول داره يا ماهم باید دوماه اونجا باشیم؟
دوستمم 45 روزه داره باهميم اون چي اونم 2 ماه ميمونه ؟
ممنون ميشم جواب بديد
چرا كسي كه پارتي داره بايد امريه شه كسي كه فوتبال بلد نيست اما پولداره بره تراكتورو ملوان
ببينين تا وقتي همه اعتراضمونو بصورت قانوني به نماينده ها منتقل نكنيم وضع همينه سوار ميشن سواري ميگيرن
دو سال ازبهترين سالهاي زندگي جوونا بيهوده حروم ميشه
روزاي كه هيچوقت برنميگردن پس انقدر احمق نباشين
از كارو زندگي عقب ميفتين تا جايي كه بشه تحقير ميشين
يكم به خودتون بياين
اكثر كشورا قانون سربازيو اصلاح كردن
بروبچه هاي همينجا جمع شين نامه بنويسين پيگيري كنين
مطمئن باشين نتيجه ميگيرين
دو سال كم نيست
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by mehrabooni; 18-06-2016 at 11:52.
ذوستان اطلاع دارند تمدید وقتی کد اومده قبول میکنند ؟![]()
مر30 رفیق![]()
سلام.عرضم به حضورتون ما سه تا برادر هستیم که برادر اولم معافیت پزشکی گرفتن و ازدواج کرده.برادر دوم هم میخواد
ازدواج کنه وبعد از اون بره سربازی.خودم هم معافیت تحصیلی در مقطع کارشناسی دارم.بنده پدرم سنش بالای 75ساله و
مریضی خاص دارن آیا من میتونم از معافیت کفالت ایشون استفاده کنم یا خیر.
کسی نیس جواب مارو بده![]()
[/QUOTE]
خیر . فقط و فقط درصورتی که تک پسر باشین امکانش هست حتی اگر دو برادر دیگر سال های سال هم باشه که خارج از ایران زندگی کنن و ایران نیومده باشنه امکانش نیست.
سلام دوستان خبری از سرباز معلمی نشد؟!
1تیر اعزام یا کلا لغو شده؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)