تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3625 از 4105 اولاول ... 26253125352535753615362136223623362436253626362736283629363536753725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,241 به 36,250 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

شما يادمه گفتى جواد نيا بودى يه خورده از شرايطش بگو منم همونجا افتادم

Sent from my iPhone using Tapatalk
    هتل جوادنیا ما که گردان دانشجویی بودیم که برخوردشون با تحصیلکرده ها عالی بود و بی احترامی به شخصه ندیدم از هیچکس.
    همه چی عالی . فرمانده پادگان ،فرمانده گردان ، فرمانده گروهان ، مربیا همه اوکی و . غذاهاش خوبه به غیر از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزیش که ملقب به دمپایی ابری هست
    کلا برای ما که دوره فراتر از طلایی بود . پنجم اردیبهشت رفتیم . ترخیص اول قرار بود 26 خرداد باشه بعد شد 17 خرداد
    در ضمن اگر معاف از رزم نیستی تا میتونی اونجا خودتو به پا درد بزن بگیر استراحت کن . البته به مهارتت در قانع کردن مربی و بهداری بستگی داره کلا 4-5 روز اول چون اشنا نیستی با محیط سخته و فشار بیشتری میارن بعدش دیگه کلاسا شروع میشه و باید بری سرکلاس بشینی . شنبه و یکشنبه هر هفته رژه داری البته اگر معاف از رزم باشی که رژه و اردوگاه هم نداری ولی خوب کف درجه رو میگیری که چندان مهم نیست . من خودم معاف از رزم بودم ولی بعد از ظهر موقع فوتبال عین اسب میدوییدم همه میگفتن دقیقا به چه علتی معاف از رزم شدی
    در کل اوکیه . برای من بیشترین تو مخیش ساعت 4.5 صبح بیدار شدنش بود که اونم چاره ای نیست
    البته اگر اعزام تیری باید بگم افتابش شدیده بدجور . ما که اوایل خرداد اونجا بودیم از گرما همینطور اب سرازیر بود ازمون . ضدافتاب ببر حتما . این ویلاگش هم ببین :javadnia-qazvin.blogsky.com
    Last edited by Greedy; 16-06-2016 at 18:11.

2. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

خیلی مچکر

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایشون چند سال پیش که رئیس بنیاد شهید استان گیلان بود، من خودم واقعا میدیدم که چقدر نسبت به جایی که قرار داشت احساس مسئولیت میکرد.
    در حال حاظر هم نائب رئیس اول فراکسیون ایثارگران در مجلس شده

ارسال یک پیام برای ایشون، شاید بگید که هیچ تأثیری نداره، ولی در حد تیری در تاریکی میارزه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

در صورت تیراندازی ضعیف امکان تجدید دوره هست؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

در صورت تیراندازی ضعیف امکان تجدید دوره هست؟
    تجدید دوره و اینا همش کشکه . فقط در صورتی تجدید دوره میشید که یا سابقه درگیری و موارد انضباطی داشته باشی یا غیبت داشته باشی

7. 2 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان سلامی دوباره
    تویه دوره آموزشی اجازه میدن ژیلت ببریم با خودمون پادگان چون بعضیا دوستان میگن دمه دره دژبانی تیغو ژیلتو اینارومیگیرن کسی نخواد خودکشی کنه اما بعضیا هم گفتن ژیلتو کارنداره
    به هرحال تیغم نباشه طوری نیست اما باژیلت میتونیم پشت گردنمونو آنکادر کنیم به هرحال ارتش سره این چیزی خیلی گیره آنکادر کردن ریش آنکادره پشته گردن
    و دوم اینکه اگه تیغو ژیلت نذاشتن ببریم صورتمونو باچی بزنیم؟موزرم ریسکه بردنش یهو دمه دره دژبانی میگیرن
    و اینکه حالا اگه نبردیم تیغو ژیلت بوفه ژیلت داره ازش بخریم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایشون چند سال پیش که رئیس بنیاد شهید استان گیلان بود، من خودم واقعا میدیدم که چقدر نسبت به جایی که قرار داشت احساس مسئولیت میکرد.
    در حال حاظر هم نائب رئیس اول فراکسیون ایثارگران در مجلس شده

ارسال یک پیام برای ایشون، شاید بگید که هیچ تأثیری نداره، ولی در حد تیری در تاریکی میارزه!
    من که دیگه به هیچ عنوان حرف نماینده های مجلس رو قبول ندارم. با این حال به نظرم اینکه یه تعدادی از بچه ها جمع بشن یک نامه یا درخواستی بنویسیم و به چند تا از نمایندگان مجلس بفرستیم گزینه خوبی بشه. حداقل میفهمن با این تصمیماتشون چه تعداد جوون رو سرکار از گذاشتن. یه جوری به هر حال با این نمایندگان مردم باید بشه ارتباط برقرار کرد دیگه!

10. 2 کاربر از amir deja vu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fuladpanjeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Marand

پيش فرض

دوستان سلامی دوباره
    تویه دوره آموزشی اجازه میدن ژیلت ببریم با خودمون پادگان چون بعضیا دوستان میگن دمه دره دژبانی تیغو ژیلتو اینارومیگیرن کسی نخواد خودکشی کنه اما بعضیا هم گفتن ژیلتو کارنداره
    به هرحال تیغم نباشه طوری نیست اما باژیلت میتونیم پشت گردنمونو آنکادر کنیم به هرحال ارتش سره این چیزی خیلی گیره آنکادر کردن ریش آنکادره پشته گردن
    و دوم اینکه اگه تیغو ژیلت نذاشتن ببریم صورتمونو باچی بزنیم؟موزرم ریسکه بردنش یهو دمه دره دژبانی میگیرن
    و اینکه حالا اگه نبردیم تیغو ژیلت بوفه ژیلت داره ازش بخریم؟
    سلام. من که نیروی انتظامی هستم، صورت رو نمیذارن با تیغ بزنی. اما در کل مشکلی با آوردن تیغ ژیلت یا حتی کارد ندارن. اما ماشین اصلاح نمیذارن. دوستم که ارتش بود میگفت خودشون تیغ میدن اصلاً بزنی

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من که دیگه به هیچ عنوان حرف نماینده های مجلس رو قبول ندارم. با این حال به نظرم اینکه یه تعدادی از بچه ها جمع بشن یک نامه یا درخواستی بنویسیم و به چند تا از نمایندگان مجلس بفرستیم گزینه خوبی بشه. حداقل میفهمن با این تصمیماتشون چه تعداد جوون رو سرکار از گذاشتن. یه جوری به هر حال با این نمایندگان مردم باید بشه ارتباط برقرار کرد دیگه!
    من یه ایمیل مرتبط با ایشون پیدا کردم و متنی ( یه جورایی نامه ) فرستادم و هم تو قسمت ارتباط با ما همین سایت همون نوشته باز فرستادم ( باز اگر یه راه ارتباط مستقیم با خودش بتونم پیدا کنم، اگه موقعیتش باشه، صحبت میکنم )

یا حتی اگه کسی میتونه، زنگ هم میتونه بزنه

بنظر من این طرحش دوباره بررسی میشه ولی زمانش مشخص نیست، شاید اینجوری زودتر اتفاق بیفته

13. این کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من یه ایمیل مرتبط با ایشون پیدا کردم و متنی ( یه جورایی نامه ) فرستادم و هم تو قسمت ارتباط با ما همین سایت همون نوشته باز فرستادم ( باز اگر یه راه ارتباط مستقیم با خودش بتونم پیدا کنم، اگه موقعیتش باشه، صحبت میکنم )

یا حتی اگه کسی میتونه، زنگ هم میتونه بزنه

بنظر من این طرحش دوباره بررسی میشه ولی زمانش مشخص نیست، شاید اینجوری زودتر اتفاق بیفته
    خب يه طرح بزاريم نامه بنويسيم بفرستيم واسشون
    قانون ميزارن حداقل عادلانه بزارن
    يكى ١١ ماه جبهه داره معاف نميشه قبول
    اما اينكه نهايتا چند ماه ازش كم بشه قبول نيست

15. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •