هتل جوادنیاما که گردان دانشجویی بودیم که برخوردشون با تحصیلکرده ها عالی بود و بی احترامی به شخصه ندیدم از هیچکس.
همه چی عالی . فرمانده پادگان ،فرمانده گردان ، فرمانده گروهان ، مربیا همه اوکی و . غذاهاش خوبه به غیر از کوکو سیب زمینی و کوکو سبزیش که ملقب به دمپایی ابری هست![]()
کلا برای ما که دوره فراتر از طلایی بود . پنجم اردیبهشت رفتیم . ترخیص اول قرار بود 26 خرداد باشه بعد شد 17 خرداد
در ضمن اگر معاف از رزم نیستی تا میتونی اونجا خودتو به پا درد بزن بگیر استراحت کن . البته به مهارتت در قانع کردن مربی و بهداری بستگی دارهکلا 4-5 روز اول چون اشنا نیستی با محیط سخته و فشار بیشتری میارن بعدش دیگه کلاسا شروع میشه و باید بری سرکلاس بشینی . شنبه و یکشنبه هر هفته رژه داری البته اگر معاف از رزم باشی که رژه و اردوگاه هم نداری ولی خوب کف درجه رو میگیری که چندان مهم نیست . من خودم معاف از رزم بودم ولی بعد از ظهر موقع فوتبال عین اسب میدوییدم همه میگفتن دقیقا به چه علتی معاف از رزم شدی
![]()
در کل اوکیه . برای من بیشترین تو مخیش ساعت 4.5 صبح بیدار شدنش بود که اونم چاره ای نیست
البته اگر اعزام تیری باید بگم افتابش شدیده بدجور . ما که اوایل خرداد اونجا بودیم از گرما همینطور اب سرازیر بود ازمون . ضدافتاب ببر حتما . این ویلاگش هم ببین :javadnia-qazvin.blogsky.com