خواهش
چیزایی که باید ببرین هموناس که پست اول نوشته. پلاستیک واسه کشیدن روی یغلوی حتما ببرین چون کمبود شدید آب وجود داره و کلی باید صف وایسین ظرف بشورین
اونجا فوق لیسانس و فوق دیپلم مثل همن. فوق دیپلم به بالا رو میفرستن گردان 6 و 4 که گردان 6 امکاناتش کلی بهتره ولی خوب خود گردان 4یا میگفتن کادرشون بهتره. من خودم گردان 4 افتادم و تقسیمتون تصادفیه. داروهای ضروری رو حتما ببرین متاسفانه خیلی بد اجازه درمانگاه رفتن و خرید دارو میدن و همه اونایی هم که درمانگاه رفتن گفتن افتضاح بوده. دارو حتما به اندازه کافی ببرین. سعی کنید ورزشاش رو با احتیاط انجام بدین که مصدوم نشین وگرنه واویلاس. به همه افراد یه قسمتی واسه نظافت میدن و فرقی بین مدارک واسه تقسیم وظایف نیست و حتی ممکنه مسئول تمیز کردن دستشویی بشین ولی معمولا واسه نظافت کنندههای سرویس نگهبانی رو ورمیدارن و یه سریا داوطلبانه حاضرن اینکار رو بکنن. سعی کنین به خودتون سخت نگیرین و فقط تلقین کنین که دارین خوش میگذرونین و اگه بخواین نق بزنین یا بیتابی کنین تا به آخر دوره برسین کلی بهتون سخت میگذره.
لباس شخصی تا میتونین بدرد نخورا رو وردارین چون تا لباس درست و حسابی بهتون بدن کلی طول میکشه و لباس و کفشتون به فنا میره. کلاس ملاس رو با کله کچل بزارین کنار اونجا کسی تیپ واسش مهم نیست. معمولا سه هفته هم اگه لباسا یا پوتیناتون اندازتون نباشه ممکنه طول بکشه تا اندازتون گیرتون بیاد. تنقلات حتما ببربن. کشمش، میوه خشک و....
دستشوییاش هفته ی اول چون مسئول نداره کثیفه و باید خودتون رو آماده تحمل نکبت هفته ی اولش بکنین. من واسه واکس، واکس سریع بردم ولی خوب اگه پوتین اندازه نبود واکسای خودشون خیلی بهتر عمل میکنه و پوتین رو نرم میکنه ولی خوب واکس سریع خیلی راحت تر و بی دردسرتر بود واسه احتیاط خواستین ببرین. قفل هم قفل لولایی ببرین و قفل کمد بدرد نمیخوره حداقل گردان ما این شکلی بود. میان دوره هم اگه تعطیلی رسمی بود بهتون میدن وگرنه نه. کلا سعی کنین اصلا تو چشم نباشین حتی اگه جذاب سوالی رو هم بلدین سعی کنین نگین حتی خودشون هم میگفتن بهترین سرباز اونیه که تا آخر دوره اسمش رو هم نفهمیم
از دعوا و جر و بحث دوری کنین و سعی کنین آدمای کم شعور رو تادیده بگیرین.
بازم میگم مواظب باشین مدقع سرمای شبهاش سرما نخورین من خدا را شکر هفته آخر سرما خوردم و تا یک ماه تقریبا داشتم آثارش رو از بین میبردم چون واقعا فرصت بهبود نمیدن..
نمرات به نظر من زیاد مهم نبود ولی نظم داشتن واسه خودتون و خفت نشنیدن لازمه. از تهدیدا و منفی دادنای درسی هم نترسین. موقع تنبیهات در حد توانتون بدویین و گول بشمار سه رو نخورین که خدایی نکرده یه موقع زمین نخورین که درمانش واویلاس
در کل واسه من که آموزشی با همه ی سختیاش بهترین دوران خدمتم بود بازم میگم از اونجا بودن لذت ببرین تلخیاش میگذره و خاطراتش میمونه
وقتیه هم که گفتم پست اول نوشته
انتظار مرخصی داخل شهری رو هم نوشته باشین چون خیلی خیلی سخت میدن.
راستی منم با فوق رفتم و تنها مزیتی که داشت این بود که میگفتن فوق لیسانس کم کار میکنن واسه همین هر دفعه فوق لیسانسا رو جدا میکردن میبردن نظافت تالار و..

یادش بخیر با چه شوقی موقعی که میگفت کیا فوقن دست میگرفتیم

راستی من یک دی رفتم. ظهراش تو سایه یخ میزدیم و تو آفتاب میسوختیم. شباش که یخبندون. نگهبانی موقع شباش واقعا گاهی اوقات سخت بود. ولی خوب الان واسه شما مشکل ظهراس. کرم ضد آفتاب و ناخن گیر هم حتما ببرین