بروبچ شاتل سلام. از پایین بودن سرعت چه خبر ؟
توروخدا معطل نکنید شاتل رو کنسل کنید .. اینم 128 صبانت ما ....
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بروبچ شاتل سلام. از پایین بودن سرعت چه خبر ؟
توروخدا معطل نکنید شاتل رو کنسل کنید .. اینم 128 صبانت ما ....
![]()
کاملا طبیعی هست.
سالروز حماسه 9 دی هست ! و مثل مناسبت های سیاسی دیگه اینترنت کشور در این روزا مختل میشه !
میگه فقط رو یه رنج آی پی ها این مشکل هست . من منطقه آیت هستم و از ماه آذر این مشکل رو دارم ، یه روز نبود زنگ نزنم و اینا نگن مشکل دیتای مخابرات .
دوستان بگید از چه منطقه ی مخابراتی هستید اگه مشکل دارید
بچه ها سرعت شما هم بشدت این روزها کند شده؟
شاتل شیراز
برای من بعضی سایتها خیلی خوبه بعضی سایتها بشدت کند
دقیقا برای منم همین طور شده !! الان چی میشه اون وقت ؟؟عجب آدمایی هستن اینا !
سرویسم رو می خواستم فسخ کنم این سری و پول نریزم دیگه. اول اخطار قطعی دادن بعد دوباره سرویس رو خودشون تمید کردن !!!
فقط رفت تو پاچه بدهکاری من !! حالا بخوام نامه تخلیه بگیرم گیر میدن باید حسابت صفر شه .
اههههه
یعنی باید این پول رو پرداخت کنیم ؟ (بدهی به مخابرات میشه یا شاتل ؟)
من یه خط دیگه رو دادم رانژه کنن واسه آسیاتک و این خط احتمالا قراره خاک بخوره برای اینکه از رانژه در بیارن اصلا اصراری ندارم و واسم مهم نیست فکر کنم بعد چند ماه خسته شن مفتی از رانژه در بیارن و بیخیال این 20 تومنشون بشن آره ؟
به همین خیال باش، ازت شکایت نکنن یه موقه
![]()
من كه نگفتم شارژ كنن !!خودشون اين كارو كردن من ميخواستم فسخ كنم پس من مقصر نيستم !! اصلا نپرسيده خودشون شارژ ميكنن بعد منو بدهكار ميكنن !!به همین خیال باش، ازت شکایت نکنن یه موقه
![]()
فقط به من بگيد اين بدهكاري به مخابرات ميشه يا شاتل !! اگه شاتل باشه عمرا بهشون نميدم اين پولو !! شده يه سال خط رو از رانژه در نيارن كك امم نميگزه !!![]()
بدهکار به شاتل میشید دیگه به مخابرات چه ربطی داره
بابا شماها هنوز شاتلین؟
من از آسیاتک گرفتم راحت شدم به خدا.1 مگ هم گرفتم،شبا واقع میشه،حدود 130
(ولی خداییش کلاس کار شاتل فرق می کنه.پشتیبانیش،امور مشترکینش... اینجا خر تو خره)
اینم تست الآن من
منم 1 مگ آسياتك گرفتم اما هنوز خط رانژه نشده !! تازه 20 تومن ام از شاتل پيچوندم !! چون پسر بدي بودم 2 گيگ ام بهم رايگان دادن !!بابا شماها هنوز شاتلین؟
من از آسیاتک گرفتم راحت شدم به خدا.1 مگ هم گرفتم،شبا واقع میشه،حدود 130
(ولی خداییش کلاس کار شاتل فرق می کنه.پشتیبانیش،امور مشترکینش... اینجا خر تو خره)
دلت سوخت ؟؟ تو كه 20 تومن نتونستي ازشون بپيچوني !! (اين ماه آخري چه كارا كه نكرد شاتل !!)
ولي آسياتك دفتر كرجش كه خيلي شيك بود (دور ميدون مادر) همه چي هم حساب كتاب داشت !! كجاش دقيقا خر تو خر هست ؟؟![]()
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)