تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3623 از 3745 اولاول ... 26233123352335733613361936203621362236233624362536263627363336733723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,221 به 36,230 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

وقتی حجم منصفانه تموم میشه باید سرعت بیاد پایین ولی اینترنت رو قطع میکنن درصورتی که غیر قانونی هست این کارشون وقتی هم دلیل میخوای میگن مشکلات ارزی داریم

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

وقتی حجم منصفانه تموم میشه باید سرعت بیاد پایین ولی اینترنت رو قطع میکنن درصورتی که غیر قانونی هست این کارشون وقتی هم دلیل میخوای میگن مشکلات ارزی داریم
    شکایت ۱۹۵:, فرداش وصل میشه

3. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام .
    دوستان من از دیده بان، نت دارم منتها ظاهرا مشکل MTU بین مسیر داره ، یعنی مثلا اگر چیز پی ان روی جالت L2TP ست آپ بشه سایت هایی مثل یوتیوب و تلگرم رو باز نمی کنه ....
    مشکل رو مطرح کردم با مدیر فنیش حتی بهش یوزر و پس یکی از بهترین چیز پی ان های پولی دنیا رو هم دادم ( Astrill vpn) ست آپ کرد تو شرکت اونم نتونست باز کنه خودش تایید کرد مشکل رو گفت باید ببینیم چیکار میشه کرد ...
    حالا من یه نفر میخوام اینجا بهش یوزر و پس بدم تو ویندوزش یه کانکشن L2TP بسازه ببینیه رو اسیاتک هم همین طوره یا نه
    میخوام دقیق به مدیر دیده بان بگم که احتمال خیلی زیاد فقط شرکت اوناست که اینجوریه ...
    خواهشا اگر کسی میتونه به من یه پیغام بده ولی بلد باشه یه کانکشن L2TP بسازه که خیلی هم ساده ست ....
    حالا اسیات تک باشه یه هر شرکت دیگه ای فقط میخوام ببینم تو بقیه شرگت ها همین طوریه یا فقط منم ....
    آی دی تلگرم بفرستید لطفا

سلام

من از شاتل و رایتل میتونم برات تست بگیرم اگر نیاز داشتی خبر بده... و اینکه در بعضی از چیزها تنظیمات lt2p کاملا با بقیه فرق داره..اینو باید در نظر گرفت ولی بلدم و چک میکنم.

5. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مدیر یک شرکت ارائه‌دهنده اینترنت مطرح کرد
    نیازمند اصلاح تعرفه‌های اینترنتی هستیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

مدیر یک شرکت ارائه‌دهنده اینترنت مطرح کرد
    نیازمند اصلاح تعرفه‌های اینترنتی هستیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حرف اخر مدیرعامل آسیاتک این بود که میخوایم جیبمون پر پول تر بشه

8. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام . دوستان اسیاتکی با گوگل پلی اندروید برای بروزرسانی app ها مشکلی ندارین؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

من دو سه روزه این مشکل رو با اینترنت مخابرات دارم و بدون ف...شکن نمیشه بروز رسانی کرد

11. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من رو همه اوپراتور ها این مشکل رو دارم. راه حلم این بود که دیگه هیچوقت وی پی ان رو قطع نکنم

13. این کاربر از Xx Hossein xX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اقا من یه مشکلی دارم که نمیدونم از کجاست .
    سرعت دانلودم با دانلود منیجر هم در حالت تک کانکشن هم چند کانکشن کامله حتی با اسپید تست که تست سرعت میگیرم سرعت خریداری شده رو کامل بهم میده ولی سرعت پیج بازکردن روی کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی یکم کنده مثلا سایت شاتل رو که میزنم فوری میاره ولی طول میکشه تا لود بشه فرفره بالای مرورگر همینطوری در حال چرخش میمونه .اولش گفتم شاید از مرورگر یا pc باشه ولی هم اپدیت کردم هم روی سیستم دیگه چک کردم و انتی ویروس ها و فایروال رو هم غیرفعال کردم ولی ظاهرا مشکل از اینترنته اسیاتکه چون با نت ایرانسل اینطوری نیست حتی dns مخابرات و پابلیک رو هم تست کردم و اصلا تاثیری نداشت .البته یه مشکل عجیبی که داره اینه که تقریبا با اسپیدتست وقتی میخام تست بگیرم 90 درصد اوقات ارور میده و انگار نمیتونه با سرور اسپیدتست ارتباط برقرار کنه .به نظر شما مشکل از کجاست ؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اقا من یه مشکلی دارم که نمیدونم از کجاست .
    سرعت دانلودم با دانلود منیجر هم در حالت تک کانکشن هم چند کانکشن کامله حتی با اسپید تست که تست سرعت میگیرم سرعت خریداری شده رو کامل بهم میده ولی سرعت پیج بازکردن روی کامپیوتر و لپ تاپ و گوشی یکم کنده مثلا سایت شاتل رو که میزنم فوری میاره ولی طول میکشه تا لود بشه فرفره بالای مرورگر همینطوری در حال چرخش میمونه .اولش گفتم شاید از مرورگر یا pc باشه ولی هم اپدیت کردم هم روی سیستم دیگه چک کردم و انتی ویروس ها و فایروال رو هم غیرفعال کردم ولی ظاهرا مشکل از اینترنته اسیاتکه چون با نت ایرانسل اینطوری نیست حتی dns مخابرات و پابلیک رو هم تست کردم و اصلا تاثیری نداشت .البته یه مشکل عجیبی که داره اینه که تقریبا با اسپیدتست وقتی میخام تست بگیرم 90 درصد اوقات ارور میده و انگار نمیتونه با سرور اسپیدتست ارتباط برقرار کنه .به نظر شما مشکل از کجاست ؟
    منم همین مشکل شما رو دارم
    اما از اونجایی که سالی ۲۰ روز هم استفاده نمیکنم، نه پیگیر شدم نه عوض کردم
    این موضوع به کنار ، مشکل دیگم اینه که یهو ۵-۶ تا timeout پشت سر هم میده که کاری که انجام میدم DC میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •