تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3623 از 4714 اولاول ... 2623312335233573361336193620362136223623362436253626362736333673372341234623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,221 به 36,230 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش شما بیا WORLD 20 ، من خودم بهت ریسورس می‌دم اونم کیلو کیلو p:
    ورلد 20 k 94

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

الان تو ورد 22 جنگ جهانی اول به راه افتاده.... تا همین چند ساعت پیش همه چی به خوبی و خوشی و دوستی میگذشت و همه دشمنان از بین رفته بودن و چند تا قبیله گنده به وجود اومده بودن هر کدوم با حداقل 90 عضو.... حالا قبیل -3- با قبیله ما یعنی Gods Of War اختلافشون شده سر اینکه چند تا خر از قبیله ما بهشون حمله کردن (بهونه) حالا اونا با دشمنان ما هم پیمان شدن و ما هم با دشمنان اونا... همه چی اینجا قاراشمیشه... تعداد لشکرا معمولا از 10000 تا بیشتره و منم فعلا از همون کلکی که دهات رو خالی میکنم استفاده میکنم... تا کی بتونم دووم بیارم نمیدونم... دفعه قبلی قبیله قبلی ما رو این -3- نابود کرد... حالا این قبیله جدیدمون خیلی قویه... همه الان توی ورد 22 (تقریبا) در حال جنگ با هم هستن...

The World War in World 22 has begun.......

خدایا خودت به زن و بچه روستاییان ما رحم کن..............

فعلا تو فاز لشکر کشی و درب و داغون کردن و شدن هستیم... ولی من جام یکمی بده... احتمالش هستش که کارم تموم بشه... عکس زیر رو ببینید... تا چند ساعت پیش همه شون آبی یا آبی کم رنگ بودن ولی الان همه شدن دشمن... مرگ بر خائن......

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

چرا این همه روستای پیشرفت کرده دور و برت آبندوند شدن؟؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

وقتی پلیر هاش نرن سراغ بازی همینطور میشه من خودم یه barbarian چهار کیلو پوینتی گیر آوردم نامردا زود تر از من زدن نوبل کردن.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا من تو ورلد 23 هستم 1کم سرباز و 1500 تا از هر کدوم بدين (چوب وسنگ واهن) لطفا منم تو ترايب invite کنيد
    T-1000 (127|585) K51
    Last edited by shah abas; 14-09-2008 at 23:15.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

پيش فرض

بابا قضییه این ورد 22 یکمی فرق میکنه... درسته یه عده از اون روستاهای آباندوند شده خودشون بازی رو ادامه ندادن ولی اکثریتشون از این ورد فرار کردن... اینجا عین جهنمه... اینجا یا با مایی یا بر ما... این هم در مورد ما صدق میکنه و هم در مورد طرف مقابل یعنی دشمنانمون... اینجا دنیا فقط دو وجه داره... یا باید این طرفی باشی یا اونوری... قبایل آزاد و بی طرف هیچ وقت نمیتونن اینجا زنده بمونن... اینجا باید بخوری تا خورده نشی... خیلی وضعمون خرابه... تازه الان ترایب -3- هم توافق دوستیشو با ما به هم زده و همه دنیا الان دارن با هم میجنگن..............................

خدایا خودت مردمان من رو نجات بده........ ;(

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

singin تو رو تو frinds اد کردم world 23

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام بر دوستان امدم تجدید خاطره(حالا جریمه نشم خوبه
    الان تو ورد 22 جنگ جهانی اول به راه افتاده.... تا همین چند ساعت پیش همه چی به خوبی و خوشی و دوستی میگذشت و همه دشمنان از بین رفته بودن و چند تا قبیله گنده به وجود اومده بودن هر کدوم با حداقل 90 عضو.... حالا قبیل -3- با قبیله ما یعنی Gods Of War اختلافشون شده سر اینکه چند تا خر از قبیله ما بهشون حمله کردن (بهونه) حالا اونا با دشمنان ما هم پیمان شدن و ما هم با دشمنان اونا... همه چی اینجا قاراشمیشه... تعداد لشکرا معمولا از 10000 تا بیشتره و منم فعلا از همون کلکی که دهات رو خالی میکنم استفاده میکنم... تا کی بتونم دووم بیارم نمیدونم... دفعه قبلی قبیله قبلی ما رو این -3- نابود کرد... حالا این قبیله جدیدمون خیلی قویه... همه الان توی ورد 22 (تقریبا) در حال جنگ با هم هستن...

The World War in World 22 has begun.......

خدایا خودت به زن و بچه روستاییان ما رحم کن..............

فعلا تو فاز لشکر کشی و درب و داغون کردن و شدن هستیم... ولی من جام یکمی بده... احتمالش هستش که کارم تموم بشه... عکس زیر رو ببینید... تا چند ساعت پیش همه شون آبی یا آبی کم رنگ بودن ولی الان همه شدن دشمن... مرگ بر خائن......

بابا قضییه این ورد 22 یکمی فرق میکنه... درسته یه عده از اون روستاهای آباندوند شده خودشون بازی رو ادامه ندادن ولی اکثریتشون از این ورد فرار کردن... اینجا عین جهنمه... اینجا یا با مایی یا بر ما... این هم در مورد ما صدق میکنه و هم در مورد طرف مقابل یعنی دشمنانمون... اینجا دنیا فقط دو وجه داره... یا باید این طرفی باشی یا اونوری... قبایل آزاد و بی طرف هیچ وقت نمیتونن اینجا زنده بمونن... اینجا باید بخوری تا خورده نشی... خیلی وضعمون خرابه... تازه الان ترایب -3- هم توافق دوستیشو با ما به هم زده و همه دنیا الان دارن با هم میجنگن..............................

خدایا خودت مردمان من رو نجات بده........ ;(
    Cleeev شمایید!!!!
    از دست این بازی که هیچ وقت عجایبش کم نمیشه
    عجب ورد خوبی داری من که تو وردی که بودم پوسیدم
    حسودیم شد بهت خیلی بهت خوش می گزره

نه جیگر...
    برای هر ورلد پریمیوم جداگانه لازمه.
    سلام می بینم هنوز مشغولی
    چند تا ورد جدید امده؟
    خبر تازه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه senjin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    یه جایی رو زمین خدا

پيش فرض

singin تو رو تو frinds اد کردم world 23
    سلام ولی شما خیلی دور هستید ولی باعث دل گرمیه که یه دوست تو world دارم. ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

4

Cleeev شمایید!!!!
    از دست این بازی که هیچ وقت عجایبش کم نمیشه
    عجب ورد خوبی داری من که تو وردی که بودم پوسیدم
    حسودیم شد بهت خیلی بهت خوش می گزره
    نه من نیستم...
    خوش که میگذره تقریبا... اینجا من شدم داروغه و از دهات اطراف هر چند وقت یه بار ریسورس میچاپم.... تا حالا 2 تا از درست حسابیاشونو نوبل کردم که داشتم دو تا دیگه رو هم نوبل میکردم که یهو دیدم همه چی بهم ریخت... همه قبیله ها افتادن به جون هم دیگه... یهو تمام نقشه قرمز شد... از شانس منم من نزدیکای مرز اتحاد قبایل متحد هستم... حالا هی از زمین و آسمون داره لشکریان 10000 به بالا میاد... منم از همون کلک خالی کردن ده استفاده میکنم و تمام ریسورسامم عین حساب جاری توی بانک هی میچرخه بین دهاتم......

حالا یه ضربه شصتی بهشون نشون بدم خودشون حز کنن... این چند تا بقلیا دیروز دوست بودن امروز دشمن حالمو میخوان بگیرن حالشونو میگیرم... (البته اگه خدا عمری بده و کله گنده هاشون ما رو از صفحه روزگار محو نکنن)...

در هرصورت این ورد 22 محکوم به نابودیه... جنگ جهانیه... شوخی بردار نیست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •