داداش شما بیا WORLD 20 ، من خودم بهت ریسورس میدم اونم کیلو کیلو p:
ورلد 20 k 94
داداش شما بیا WORLD 20 ، من خودم بهت ریسورس میدم اونم کیلو کیلو p:
ورلد 20 k 94
الان تو ورد 22 جنگ جهانی اول به راه افتاده.... تا همین چند ساعت پیش همه چی به خوبی و خوشی و دوستی میگذشت و همه دشمنان از بین رفته بودن و چند تا قبیله گنده به وجود اومده بودن هر کدوم با حداقل 90 عضو.... حالا قبیل -3- با قبیله ما یعنی Gods Of War اختلافشون شده سر اینکه چند تا خر از قبیله ما بهشون حمله کردن (بهونه) حالا اونا با دشمنان ما هم پیمان شدن و ما هم با دشمنان اونا... همه چی اینجا قاراشمیشه... تعداد لشکرا معمولا از 10000 تا بیشتره و منم فعلا از همون کلکی که دهات رو خالی میکنم استفاده میکنم... تا کی بتونم دووم بیارم نمیدونم... دفعه قبلی قبیله قبلی ما رو این -3- نابود کرد... حالا این قبیله جدیدمون خیلی قویه... همه الان توی ورد 22 (تقریبا) در حال جنگ با هم هستن...
The World War in World 22 has begun.......
خدایا خودت به زن و بچه روستاییان ما رحم کن..............
فعلا تو فاز لشکر کشی و درب و داغون کردن و شدن هستیم... ولی من جام یکمی بده... احتمالش هستش که کارم تموم بشه... عکس زیر رو ببینید... تا چند ساعت پیش همه شون آبی یا آبی کم رنگ بودن ولی الان همه شدن دشمن... مرگ بر خائن......
![]()
چرا این همه روستای پیشرفت کرده دور و برت آبندوند شدن؟؟
وقتی پلیر هاش نرن سراغ بازی همینطور میشه من خودم یه barbarian چهار کیلو پوینتی گیر آوردم نامردا زود تر از من زدن نوبل کردن.
اقا من تو ورلد 23 هستم 1کم سرباز و 1500 تا از هر کدوم بدين (چوب وسنگ واهن) لطفا منم تو ترايب invite کنيد
T-1000 (127|585) K51
Last edited by shah abas; 14-09-2008 at 23:15.
بابا قضییه این ورد 22 یکمی فرق میکنه... درسته یه عده از اون روستاهای آباندوند شده خودشون بازی رو ادامه ندادن ولی اکثریتشون از این ورد فرار کردن... اینجا عین جهنمه... اینجا یا با مایی یا بر ما... این هم در مورد ما صدق میکنه و هم در مورد طرف مقابل یعنی دشمنانمون... اینجا دنیا فقط دو وجه داره... یا باید این طرفی باشی یا اونوری... قبایل آزاد و بی طرف هیچ وقت نمیتونن اینجا زنده بمونن... اینجا باید بخوری تا خورده نشی... خیلی وضعمون خرابه... تازه الان ترایب -3- هم توافق دوستیشو با ما به هم زده و همه دنیا الان دارن با هم میجنگن..............................
خدایا خودت مردمان من رو نجات بده........ ;(
سلام بر دوستان امدم تجدید خاطره(حالا جریمه نشم خوبه
Cleeev شمایید!!!!
از دست این بازی که هیچ وقت عجایبش کم نمیشه
عجب ورد خوبی داری من که تو وردی که بودم پوسیدم
حسودیم شد بهت خیلی بهت خوش می گزره
سلام می بینم هنوز مشغولی
چند تا ورد جدید امده؟
خبر تازه ؟
![]()
سلام ولی شما خیلی دور هستید ولی باعث دل گرمیه که یه دوست تو world دارم. ممنون
نه من نیستم...
خوش که میگذره تقریبا... اینجا من شدم داروغه و از دهات اطراف هر چند وقت یه بار ریسورس میچاپم.... تا حالا 2 تا از درست حسابیاشونو نوبل کردم که داشتم دو تا دیگه رو هم نوبل میکردم که یهو دیدم همه چی بهم ریخت... همه قبیله ها افتادن به جون هم دیگه... یهو تمام نقشه قرمز شد... از شانس منم من نزدیکای مرز اتحاد قبایل متحد هستم...حالا هی از زمین و آسمون داره لشکریان 10000 به بالا میاد... منم از همون کلک خالی کردن ده استفاده میکنم و تمام ریسورسامم عین حساب جاری توی بانک هی میچرخه بین دهاتم......
حالا یه ضربه شصتی بهشون نشون بدم خودشون حز کنن... این چند تا بقلیا دیروز دوست بودن امروز دشمن حالمو میخوان بگیرن حالشونو میگیرم... (البته اگه خدا عمری بده و کله گنده هاشون ما رو از صفحه روزگار محو نکنن)...
در هرصورت این ورد 22 محکوم به نابودیه... جنگ جهانیه... شوخی بردار نیست...
![]()
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)