اعزامیه 1/4/95
05کرمان
از اصفهان
یه بچه ها ساله پیش تابستون افتاده بود 05 از گرما کبود شده بود
اکثره بچه ها اصفهان فرستادن کرمان فوق دیپلما نیروانتظامی کرمان
فوق دیپلم به بالا 05کرمان
![]()
اعزامیه 1/4/95
05کرمان
از اصفهان
یه بچه ها ساله پیش تابستون افتاده بود 05 از گرما کبود شده بود
اکثره بچه ها اصفهان فرستادن کرمان فوق دیپلما نیروانتظامی کرمان
فوق دیپلم به بالا 05کرمان
![]()
سلام به همه
بچه ها من گیج شدم ، یکی منو روشن کنه لطفا
من متولد 21/12/75 هستم ، تاریخ اخد مدرک پیش دانشگاهیمم 31/3/94 بوده !
به دلیل حماقت و ناآگاهی تو دوران تحصیلی برای معافیت تحصیلی اقدام نکردم الانم که میرم مدرسه میگن دیگه دیر شده تو دیگه فارغ التحصیل شدی
امسال مجددا کنکور میخوام کنکور بدم
اها رفتم دفتر پلیس+10 یه فرم دادن بهم که روش نوشته فرم شماره چهار ، که منو ارجاع دادن مدرسه که آخرین تاریخ مدرک تحصیلیمو بگیرم ، کاراشو کردم اوردم بهشون نشون دادم گفتن باید برج 5 بیای برای سربازی اقدام کنی !
منم خیالم راحت بود تا دو روز پیش که یکی بهم گفت که حد اکثر یه سال از آخرین مدرک تحصیلی وقت داری و ریسک نکن تا آخر همین ماه که خرداد باشه برای سربازی اقدام کن که غیبت نخوری
الان چیکار کنم![]()
اصلا ربطی به اقدام برای معافیت نداره. از تاریخ فارغ التحصیلی یک سال فرصت هست برای اقدام برای سربازی. یعنی 31 خرداد 95 باید اقدام کنی. اما یه ارفاقی که قائل میشن اینه که چون جواب کنکور شهریور میاد تا 31 شهریور مهلت میدن برای اقدام. یعنی شما حداکثر باید 31 شهریور کارهای اعزامت رو انجام داده باشی.
3- حداكثر زمان معرفي مشمولاني كه پس از سن مشموليت ، فارغ التحصيل، انصراف، ترك تحصيل يا اخراج مي شوند چه مدت مي باشد؟
جواب : از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
مثال: دانش آموز متولد 18/2/73 كه در تيرماه 1391 فارغ التحصيل، انصراف ، ترك تحصيل ويااخراجي محسوب شوند تاپايان تير ماه 92 مهلت معرفي خواهد داشت.
از تاريخ فراغت ، اخراج يا ترك تحصيل يكسال فرصت دارند تا خود را معرفي نمايند.
(جهت ایجاد تسهیلات برای این قبیل مشمولان ، برای شرکت در آزمون دانشگاهها ،تا 31/6/سال بعد از فراغت از تحصیل مهلت معرفی دارند.)
ممنون ، یعنی اگر من شهریور برم مشکلی پیش نمیاد ؟
غیبت نمیخورم ؟
خیلی ممنون از سایت p30world
Last edited by blue.red; 15-06-2016 at 13:22.
دوستان کسی هست که اعزامی 1 تیر پادگان مدرس کرج باشه؟
من شیراز هستم. اگه کسی هست هماهنگ کنه با هم بریم
خیلی مخلصیم دادا، بچه کجایی ؟
شماره بده با هم در نماس باشیم
سلام دوستان من افتادم محمد رسول الله بیرجند کاردانی دارم ساکن ورامینم تک پسرم هستمتقسیمات اونجا چ جوریه اصلا وضعیت آموزشگاه چجوریه تقسیماتش مرزه ینی (ینی یه کوچه بن بستم میزنن به نام من )یا نه امکان خدمت تو تهران هست ممنون میشم جواب بدین
![]()
سلام ب همگی
خدمت منم در نزاجا اول خرداد تموم شد و در کمال ناباوری امروز 26/3 کارتم اومد...
1.10.93 اعزام شدم و 17 ماه خدمت کردم نه سخت بود نه اسون بهرحال گذشت و تموم شد.اینم بگم هرکی میگه دلم برا خدمت تنگ شد باور نکنید حرفشو امکتن نداره
به امید خدمت راحت برای همگی و گرفتن این کارت عزبز تو دستتون که واقعا لحظه لذت بخشیه![]()
ارائه تسهيلات جديد به مشمولان اعزام به خدمت و متاهل
محتوای مخفی: متن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)