ابراهیم جان می خوای بگی منم مثل بعضی ها الکی ایراد میگیرم ؟! خوش به حال شما که تا حالا مشکل نداشتی.من استفادم خیلی زیاده از gprs برای همین بیشتر هم ضرر دیدم.تازه اون شخص پشت تل هم اعتراف کرد خودشم این مشکل را داشته .
ابراهیم جان می خوای بگی منم مثل بعضی ها الکی ایراد میگیرم ؟! خوش به حال شما که تا حالا مشکل نداشتی.من استفادم خیلی زیاده از gprs برای همین بیشتر هم ضرر دیدم.تازه اون شخص پشت تل هم اعتراف کرد خودشم این مشکل را داشته .
منم اميدوارم ولي ميدوني چيه ؟؟اينجا يه فضاي رقابتي واقعي نيست و به عبارت ديگه هر كاري ميكنن تا تعادل بازار رو حفظ كنن !با يد منتظر موند و ديد .
ببین بیلچه جان من خودم هم اصفهان هم پس اگه آماری بهت میدم شک نکن درسته.
شما دروازه شیراز منزلت هست و من مرداویج. ببین اگه خونتون طبقه ی اول بهتره بی خیال شی.( من با توجه به انتن دهی دروازه شیراز میگم). اما اگه بالاتر هستی انتن میده ... اما ! اون سیم کارت دولتیت را نگهدار نفروشیا ! چون از ثابت اصلا نمیشه به ایرانسل زنگ زد همین طورهم اگه پاتا از خونه بذاری بیرون مرتب انتنت قطع و وصل میشه.موقع برقراری تماس در منطقه ی دروازه شیراز کاهش انتن اون قدر شدید میشه که قطع میشه. انتخاب اعتباری یا دائمی با خودته چون غیر از مکالمه بقیه نرخ ها یکسانه.
در مورد قرمز و اینا عزیز اینا کارت نیست اینا سرویسن و شما با وارد کردن خود طرحت را عوض می کنی.
ام ام اس هم فعلا کل ایران قطعه . امری داشتی ندا بده ما همین جا چند کوچه بالاترتیم![]()
البته اینا بگم این مشکلات مال لینه چون هنوز اصفهان افتتاح نشده.
ممنون از توجهتون.
پس با این وجود بی خیال بعدا می خرم.
راستی خونه ی ما هم مرداویج انتهای خیابان آژادی بقل باشگاه پرسپولیس هست.
کاری داشتی در خدمتیم.
قربونت. آقا من فقط نظر دادما . مخلصیم منم خ جابر مرداویجم.
به اقا ابراهیم نیستی کم پیدا شدی؟ only irancell with GROUPP30WORD
بچه ها این طرح قرمز من هر کاری میکنم فعال نمیشه
چه کار کنم؟
سلام mms الان كار مي كنه يا قطعه ؟
قطعه همه جا.
یه درخواست کلی هم دارم از همه بچه ها چه دائمی و چه اعتباری
همگی بیاین به ایرانسل ایمیل بزنید و بگین که زودتر این دلیوری را برای اعتباریها روشن کنن
cs@mtnirancell.ir
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)