گذاشتین 2 تا دانلود همزمان انجام بشه.اگه میخایین یکی یکی دانلود بشن و بعد از اتمام آپلود هم نکنه هر دوش رو 1 بزارین.
مطمئن هم باشین که تورنت مورد نظر Stop نشده باشه.
گذاشتین 2 تا دانلود همزمان انجام بشه.اگه میخایین یکی یکی دانلود بشن و بعد از اتمام آپلود هم نکنه هر دوش رو 1 بزارین.
مطمئن هم باشین که تورنت مورد نظر Stop نشده باشه.
سلام دوستان من تازه واردم....نظرتون رو درباره این تنظیماتی که من در utorrent ست کردم میخواستم....اینترنتم هم 512 هست...ممنون میشم که بفرمایید آیا درست تنظیم کردم یا خیر...
برای سرعت آپلود 512 این تنظیمات رو بزارین.
محدودیت آپلود:51
اسلات آپلود:5
Maximum number of connected peers per torrent:80
بقیش درسته.
دوستان من تاز هکار واسه همین ممکن س.والم کمی عجیب باشه
اول این که من یه فیلم از تورنت گرفتم ولی پس از اتمام کار فیلم پخش نشد و در رندر کردن اون فیلم همه پلیر ها مشکل داشتن بعد کمی تحقیق متوجه شودم که در اینترنت تورنت زیادی هستند که بیخود یا اون چیز که می گن واقعا نیستند لزا از دوستان اسم چند سایت رو می خوام که هم از لحاظ تعداد و هم درستی تورنت مطمئن باشند.
دوم من حدود سرعت بین 98 تا 114 است تنظیمات رو چجوری بذارم بهتره ؟(یوتورنت دارم)
سلام
از تعداد سید و نظرات میشه فهمید fake هست یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین دانلودها رو میتونید از قسمت top 100 همین سایت داشته باشید
دوستان من یک سوال دارم
فرض کنید یک فایل تورنت با چندین پارت داخلش مثلا یک فیلم 6 پارت فشرده شدس
حالا سوال من این که نمیشه به طریقی فایل تورنت ویرایش یا ه....ک کرد و تعداد از فایل بلوک کرد تا در هنگام اجرا در تورنت اون فایل دانلود نکنه
این برای لیچر میخوام چون تحت وب هستن امکان انتخاب فایل براشون نیست
با رپیدباز میشه فایل انتخاب کرد و مستقیم کرد ولی زیاد دقیق نیست و پولی هست.
فیلمهای تورنت اکثرا یک پارت هستند ولی برای سریال و فیلمهایی که سمپل دارن میشه از رپیدباز استفاده کرد.
راپیدز که اصلا جالب نیست من یک سرور که روش torrentflux نصب میخوام مستقیم کنم
متاسفانه این سرور نسخه torrentflux که روش نصب امکان انتخاب فایل برداشته ، نمیشه یک فایل مشخص انتخاب
یعنی حالا راه حل نیست یک جوری فایل torrent. ویرایش تا تغییرات داد
من خودم کشتم چندتا بود ولی فقط امکان حذف ترکر ا داشت و ..
دوستان سایت isohunt.com چرا اینجوری شده? نتایج جستجوش دیگه نمیشه طبقه بندی کرد و کلآ به نظرم یه سری محدودیتهایی اعمال کرده و تو نتایج جستجوش فقط فایلای بی کیفیت و با سید کمو میاره...چرا اینجوری شده؟
Last edited by bzt; 13-03-2011 at 22:56.
من الان تست کردم سرچش سالم بود و طبقه بندی بر اساس حجم و سید و تاریخ ... سالم بود.
پ ن:
احتمال داره چیزی که می خوای تورنتش رو کسی تو انجا نزاشته باشه...یک سایت دیگر رو چک کن.(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)