بله صحیح میفرمایید
بله صحیح میفرمایید
یوتل بگیرید به جاش
خب من کلا عادت دارم بازی ها و چیزای سنگین رو از سایتای داخلی دانلود کنم بخاطر نیم بها بودن!
خوب برای شما خوبه. ولی در کل اینترنت به پهنای باند بین المللی گفته میشه و شما هر تستی با سرورهای داخلی بگیری اینترانت به حساب میاد ! اینکه میان پهنای باند خارجی رو کمتر از نصف داخلی میبندن خودش یک جور کم فروشی محض هست . عملا میخوان دل طرف رو خوش کنن که شما اینترنت 400 مگ داری ولی در عمل 150 مگ هست .
البته نمیخوام ناشکری کنم . سرویس خودم رو 200 مگ بستن (داخلی و خارجی) و من روزی 100 بار خدا رو شکر میکنم و انشالله این سرویس برای همه فراهم بشه.
Last edited by luches; 06-07-2021 at 17:27.
دوست عزیز هر کور برای یک یوزر استفاده میشه و ۲ کور یعنی قابلیت استفاده دو خونه یا دوتا مودم هست و هیچ تفاوتی ببن ۲ کور و ۲۰۰ کور نداره در عمل، چون هرکدوم یه رشته ی فیبر نوری مجزاس که به پشت یه مودم وصل میشه
من قدیم توی تاپیک های این یکسال گذشته اگر دوستان یادشون باشه چندبار گفت حتما مودمی بگیرید که پورت گیگابیتی داشته باشه چرا که بتونید نهایت لذت سرعت رو ببرید چون خود مودم ها از وای فای قدیمی n استفاده میکنن که ۱۰۰ مگ هم به زور میدن که چون ضعیفم هست یه دیوار وسط باشه یا چند متری دور بشید سرعت به نصف یا کمتر ازون میرسه و اصلا رضایت بخش نیست!
بعد از پورت گیگابیتی حتما از روتر درست حسابی ac یا ax استفاده کنید که باز بتونید نهایت لذت رو بر روی وای فای ببرید و برای کامپیوتر هم میتونید از لن گیگابیتی کت ۶ استفاده کنید که کسایی که گیم یا کارای لحظه ای میکنن بهترین انتخابه براشون!
و خلاصه هزینه ی کمتر مودم های غیر گیگابیتی یا ارزونتر رو فدای لذت و قدرت اصلی مودم ها نکنید .
چون مثه اینه سوار بنز باشید فرضا ولی تا دنده ۳ بتونید راه برید![]()
دوستان یه سوال برام پیش اومده
من میتونم یک اشتراک دیگه هم بگیرم چون الان یک ای دی اس ال هم دارم میخوام اون رو هم تبدیل به فیبر بکنم
میشه برای یک خونه ۲ تا اشتراک تهیه کرد ؟
عجب ماجرايي داشتيد. ممنون خيلي کمک ميکنه اين توضيحتون. من هفته آينده يک نامه تقاضا مينويسم با مهر مجتمع ميبرم مخابرات منطقه. اگر راضي بشن کافو نوري هم بزنن فعلا خوبه.
نامه رو به کجا بايد بزنم، رئيش مرکز يا بخش فني؟ توي نامه طرح کنم که مشکل رو رفع کنيد يا کافوي نوري بزنيد؟ بعد اينکه شکايت بازرسي از کجا ميشه انجام داد؟
يک سوال ديگه هم داشتم. سرعت p2p شاتل چطور بود؟ تعرفه هاش رو داريد شما؟ اگر داريد ممکن هست برام توي خصوصي بفرستيد؟
از نامه یک رونوشت برای رییس مرکز بفرستین.. یک رو نوشت برای رییس منطقه و یک رو نوشت برای بازرسی مخابرات.. که بازرسی مخابرات سایت داره و همینطور میتونید بهشون فکس کنید و یا حضوری ببرید تحویل بدید...
بنویسید تعداد درخواست کنندگان مثلا ۵ واحد به بالاهست و مشکلات کندی سرعت و مطلوب نبودن داره و همینطور مشترکین نیاز به سرعت بالاتری دارن..
حالا اگر استاد دانشگاهی چیزی هم دارید که خواست ازش یه عکس از کارت دانشگاهی چیزی بگیرید هر چیزی که نشون بده شما خیلی نیاز دارید تا کاملا با رییس مرکز بتونن این موضوع رو یک طوری حلش کنن...
شاتل فقط روی ۱۶ مگ به من سرویس میداد.. الان نمیدونم روی چه سرویسی هست.. اما همیشه میگفت سرویس نامحدود VIP که ماه اول ۲۰۰ ۳۰۰ تومن میوفته برات.. از ماه بعد میاد ۱۶ مگ یا ۸ مگ بهت میده که براش بصرفه و یا سرویس سالیانه که ۱۵۰۰ اینطوریا بشه.. میتونی تماس بگیری و بهت میگن چه سرویسی بهت میدن... اما اگر نبود بگرد شرکتهای دیگه همه هستن که بتونن ساپورت کنن مثل پتیاک فک کنم و یا شرکتهای بهتر...
سلام عزیزانم وقتتون بخیر
امروز سیم کشی فیبر نوری برام انجام شد
دو تا سوال برام پیش اومد
ببینید دوستان کاربرد اصلی من گیمه یعنی پینگ برام خیلی مهمتره از سرعت
طبق تعرفه هاش از سرعت ۱۶ مگابیت داره تا ۵۰
میخواستم بدونم کدومو بگیرم که پینگ بهتری داشته باشم واقعا گیج شدم
چون تو adsl سرعت پایین پینگ بهتری میداد...یا ربط نداره؟!
سوال دوم اینکه مودمی که بهم پیشنهاد دادن گفتن که فقط یه مدل دارن و نمیتونم از بیرون تهیه کنم
قیمتشم ۱۸۰۰ آیا حرفایی که زدن درسته؟از کجا بفهمم گیگابایتیه؟
مرسی از کسایی که راهنمایی میکنن![]()
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)