برای وای فای بعضی وقت ها منم اینجور میشد که با تغییر کانال وای فای مشکلم حل شد
بین لن و وای فای برای من فرقی نداره سرعت
برای وای فای بعضی وقت ها منم اینجور میشد که با تغییر کانال وای فای مشکلم حل شد
بین لن و وای فای برای من فرقی نداره سرعت
من که هیچ وقت استفاده نمیکنم چون فقط کامپیوتره خودمه و با کابل وصلش کردم کلا وای فایش خاموشه ولی با کابل برای من همینجوره و مشکل دیگش اینه که یک روز در میان باید مودم رو ریست کنی تا سرعت بره بالا یا پینگ خوب بشه معلوم نیس چرا اینطوریه
با سلام منم البته یک روز در میان نه اما گاهی اوقات با مشکل شما مواجه میشم که با خاموش و روشن کردن مودم مشکل حل میشه. اگه با گذاشتن سیم کارت در گوشیت مشکل نداری این کار رو بکن هم همیشه سیم کارت دنبالت هست هم از شر این مشکلات راحت میشی من حدود 1 ماه هست این کا رو کردم و جاهایی که آنتن دهی خوب باشه با مودم هیچ تفاوتی نداره.
- - - Updated - - -
با سلام منم البته یک روز در میان نه اما گاهی اوقات با مشکل شما مواجه میشم که با خاموش و روشن کردن مودم مشکل حل میشه. اگه با گذاشتن سیم کارت در گوشیت مشکل نداری این کار رو بکن هم همیشه سیم کارت دنبالت هست هم از شر این مشکلات راحت میشی من حدود 1 ماه هست این کا رو کردم و جاهایی که آنتن دهی خوب باشه با مودم هیچ تفاوتی نداره.
سلام
مشکل من با تغییر کانال حل شد
حتما شما هم امتحان کنید و کانال خلوت در منطقه خود را در مودم ثبت و استفاده کنید
اگه مودم های این شرکت آنلاک بشه امکان نرمش قهرمانانه تو تعرفه بسته هاش ممکن میشه الان این شرکت نهایتش مودمی که قیمت چندبرابر شده با قیمت سابقش پس میگیره
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
امروز صبح طرحم تمام شد که 100 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه بود.
خواستم تمدید کنم دیدم دیگه شبانه نداره. شبانه را صفر در نظر گرفتند.
TD هم هستم.
واقعا دیگه باید برم
Last edited by amir_amd; 27-12-2019 at 11:51.
اینم از fdd با انتن فول :
![]()
با سلام آپلود من که صفر بود علتش مبین نت نیست اختلال در اینترنت هست.
<br>
با سلام آپلود من که صفر بود علتش مبین نت نیست اختلال در اینترنت هست. <br>
سلام ، دوستان برای شما وبگردی روی TD روانتره یا روی FD ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)