حسين كعبي باور دارد كه شايعات روزهاي گذشته مبني بر خداحافظياش از تيم ملي تنها باعث بالا رفتن انگيزهاش براي درخشش در مسابقات مقدماتي جام ملتهاي آسيا شده است.
بازيكن ريز نقش تيم ملي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به هيچ وجه در اندازهي شخصيت خود نميبينم كه بخواهم پاسخ اين شايعات را بدهم و در اين باره صحبت كنم. تنها ميتوانم بگويم كه اين مسايل انگيزهي من را بالا برده و به آنها ميگويم آنقدر بازي ميكنم تا كاپيتان تيم ملي بشوم و جواب اين كساني كه ميخواهند خودشان را به فوتبال بچسبانند، بدهم.
وي دربارهي وضعيت خود گفت: سي و پنج روز بود كه تمرين نداشتم, چرا كه پس از استراحت، به دنبال رضايتنامه و عقد قرارداد با الامارات بودم. در تمرين امروز فشار زيادي به بدنم وارد آوردم و در اواخر تمرين از مربيان اجازه گرفتم و استراحت كردم.
كعبي دربارهي كادر فني جديد و تمرينات گفت: تفاوتي ميان تمرينات فعلي و سابق وجود ندارد. من اميد زيادي دارم كه با قلعهنويي كه مربي جواني است, بتوانيم مانند آلمان با كلينزمن نتيجه بگيريم.
وي دربارهي قرارداد خود با الامارات و وضعيت اين تيم در ليگ امارات، گفت: شناخت چنداني از اين تيم ندارم. تنها ميدانم كه عنايتي نيز در اين تيم است. امسال من پاس گل ميدهم و رضا گل ميزند. قراردادم با اين تيم يك ساله است؛ اما, مشكلي برايم به وجود آمده كه با قانون جديد بايد بيست ميليون تومان ماليات بدهم. ضمن آن كه براي Itc هم بايد پول بيشتري بدهم.
كعبي افزود: امسال قطعا ليگ امارات، ديدني خواهد بود. حضور ده بازيكن ايراني كه همه از بهترينهاي ايران هستند كيفيت اين ليگ را بالا ميبرد.
وي موفقيت تيم ملي را هدف نهايياش عنوان كرد و افزود: دوست دارم با تيم ملي به همهي موفقيتها برسم. حضور در ليگهاي اروپايي آرزوي من است. هر چند كه بعد از سه سال حضور در امارات، به اروپا خواهم رفت.