تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 752 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

فرق اصل و تقلبی Audio-Technica+ATH-M50
    بسیار بسیار ممنونم از جواب های کامل شما و آقا رضای عزیز

فقط نکته آخر شما هم صحبت های آقا رضا رو راجب به denon 2000 و dr dre pro تایید می کنید
    البته ایشون استادن فقط خواستم ببینم شما چیز خاصی به مطالب گفته شده اضافه می کنید یا خیر ؟ جهت کمک بیشتر در خرید
    M50 تقلبی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    یک مقاله درباره این هدفون و فرق ویرایش جدید و قدیم این هدفون:
    کد:
    به نظر خیلی ها میاد(ثابت نشده) که مدل 2010 کمی صدای زیرش کمی نسبت به مدل 2009 تیز تر شده که خیلی خوب نیست.
    منبع:
    کد:
    یکی از راه های تشخیص اصل از تقلبی:

خط داخل مثلث هم جهت هست که درسته:

خط داخل مثلث قرینه هست که تقلبی هست:

و اگه دقت کنید چرمش مچاله شده که این غیر طبیعی هست.
    عکسی نزدیک از اصلی:
    کد:
    اصلی به برچسب 125db توش داره با اون فوم کنارش:
    کد:
    حالا عکس همین تقلبی با کیفیت:
    کد:
    مشکوک:
    کد:
    در مورد بسته بندی فکر کنم این طوری سال 2009 بوده دیگه نباید باشه مطمئن نیستم شدم پست رو ویرایش میکنم:
    کد:
    Last edited by peaceful1; 06-08-2011 at 20:21.

2. 12 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

راستی دوستان akg k518 le چطوره از نظر کیفیت صدا و کیفیت کابل ؟
    اصلا رو سر راحت نیست شکنجه هست.
    به نظر من برای vocal از همه بهتره
    من 518DJ دارم.

بسیار بسیار ممنونم از جواب های کامل شما و آقا رضای عزیز

فقط نکته آخر شما هم صحبت های آقا رضا رو راجب به denon 2000 و dr dre pro تایید می کنید
    البته ایشون استادن فقط خواستم ببینم شما چیز خاصی به مطالب گفته شده اضافه می کنید یا خیر ؟ جهت کمک بیشتر در خرید
    والا آقا زضا با دکتر dre مشکل ندارند میگن به کار شما نمیاد ولی من اصلا با ابن برند تبلیغاتی از بیخ مشکل دارم چندین بار هدفونهاش رو تست کردم و صداشون رو از sony mdr-24 که مادرم برام 20 سال پیش خریده بود رو بدتر میبینم.
    اگه حوصله داری تاریخ این کارخونه با نظر سایتهای مشهور درباره این هدفون واین برند برات بزارم تا از ریشه بشناسیش
    Monster شرکتی هست که با دروغ کابل های معمولی رو به عنوان یه ترکیب خارق العاده به مردم قالب میکرد تا اهل فن فهمیدند دیگه این برند برای خودش یه غولی شده بود.
    جالب اینجاس اسم خواننده هایی که سبک های بی کیفیت مثل rock و بعضی زیر مجموعه های POP و الکترونیک که همش drums & guitar , keyboard هست مثل لیدی گاگا و این پسر 14-15 ساله و از این آدم های راحت الحلقوم و سطحی روش میزاره.
    یکی از دلیل های پیشرفت سونی تو صدا و ساخت CD از روی صفحه موسقی وجود یه audiophile به عنوان رئیس سونی بود که رهبر ارکست سمفونی بود و یکی از بهترین ها تو سطح خودش بود نوت و موسیقی وساز وهمه رو در بهترین حالت میشناخت.این آدم بود که سونی رو از جهت صدا تا حد ابرومندانه ایی بالا کشید. که چند ماه پیش هم از دنیا رفت
    کاری ندارم, برای شما که با سری HD شرکت AKG شروع کردی و کلی هدفون که حرفه ایی هاش تو ایران هم دستشون نگرفتند هم خریدی افته که همچین چیزی بخری!!
    Last edited by peaceful1; 07-08-2011 at 16:10.

4. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باید یکی زحمت بکشه از نزدیک بره و توی خود نمایندگی از نزدیک ببینه اینطوری نمی شه مطمئن شد که اصله یا نه
    ولی با توجه به اینکه خیلی وقته Audio Technica را دورادور دنبال می کنم اولین باری بود که یک یک نمایندگی تمام محصولاتش رو توی سایت هر چند به ظاهر موجود کرده بود حتی نمایندگی های کشورهای دیگه هم به طور کامل محصولات این برند رو ندارند با اینکه نمایندگی معتبر و مستقیم هستند نه واسته
    دقیقآ علت این کار Audio Technica را نمی دونم چی هست ولی خوب فعلآ با توجه به موجودی بقیه نمایندگی ها ، چند هدفون خوب و با قیمت بسیار مناسب داره که حتی خودم هم وسوسه می شم یکی بگیرم هر چند نمی خوام بی خودی پول خرج کنم تا بتونم Stax 009 بگیرم 14 تا نیاز هست

دست شما درد نکنه بابت اطلاعاتی که میدید.

ایرفون چیزی نیاوردن؟
    خواهش می کنم دوست من

نه فعلآ تمام موجودیشون همین 5 مدل هدفون هست ولی Audio Technica به خاطر هدفونهای فول سایزش معروفه و تخصصش در اون قسمت هست نه مدلهای دیگه
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:30. دليل: پست متوالی

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید یکی زحمت بکشه از نزدیک بره و توی خود نمایندگی از نزدیک ببینه اینطوری نمی شه مطمئن شد که اصله یا نه
    ولی با توجه به اینکه خیلی وقته Audio Technica را دورادور دنبال می کنم اولین باری بود که یک یک نمایندگی تمام محصولاتش رو توی سایت هر چند به ظاهر موجود کرده بود حتی نمایندگی های کشورهای دیگه هم به طور کامل محصولات این برند رو ندارند با اینکه نمایندگی معتبر و مستقیم هستند نه واسته
    دقیقآ علت این کار Audio Technica را نمی دونم چی هست ولی خوب فعلآ با توجه به موجودی بقیه نمایندگی ها ، چند هدفون خوب و با قیمت بسیار مناسب داره که حتی خودم هم وسوسه می شم یکی بگیرم هر چند نمی خوام بی خودی پول خرج کنم تا بتونم Stax 009 بگیرم 14 تا نیاز هست
    راستش من که خیلی وسوسه شدم
    خیلی جاها راجع بهش خوندم که توی رنج قیمت خودش و حتی یکم بالاتر یکی از بهترین انتخاب هاست
    دارم کم کم به این نتیجه میرسم که به جای SRH940( که حداقل 2 ماه دیگه دستم میرسه و حدود 400 هزینه بر میداره ) این رو از اینجا بگیرم ( که فکر کنم یکم پرتابل تر باشه ) و بقیه پول رو پس انداز کنم (حدود 200 ) تا آخرای سال که خودم یه سفر دارم یه HD650 بگیرم (گفتم چشمم رو گرفته )
    از نظر دوستان این هدفون تا چه حد ارزش بهای پرداختی رو داره؟ و اینکه جنس صداش به چه صورت است؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

راستش من که خیلی وسوسه شدم
    خیلی جاها راجع بهش خوندم که توی رنج قیمت خودش و حتی یکم بالاتر یکی از بهترین انتخاب هاست
    دارم کم کم به این نتیجه میرسم که به جای SRH940( که حداقل 2 ماه دیگه دستم میرسه و حدود 400 هزینه بر میداره ) این رو از اینجا بگیرم ( که فکر کنم یکم پرتابل تر باشه ) و بقیه پول رو پس انداز کنم (حدود 200 ) تا آخرای سال که خودم یه سفر دارم یه HD650 بگیرم (گفتم چشمم رو گرفته )
    از نظر دوستان این هدفون تا چه حد ارزش بهای پرداختی رو داره؟ و اینکه جنس صداش به چه صورت است؟
    حالا یه چیزی گفتم شما چرا؟ (:
    تصمیم با خودتون هست اما هر دو هدفون نوع صدای بسیار متفاوتی با هم دارند و قابل مقایسه با هم نیستند مگر اینکه از نظر ظاهر
    با توجه به قیمت نمایندگی کاملآ به صرفه هست و نوع صداش هر چند تجربه نداشتم ولی تجربه دیگران و اطلاعات فنی که درباره اون میدونم این هست که : بیس قوی نه بوومی مید خوب و های خیلی خوب داره البته در مقایسه با هدفونهای در رده خودش و البته یک Soundstage عالی و بسیار ارزان قیمت و حاصل تولید یک برند ژاپنی و متخصص Soudnstage در هدفون
    تقریبآ میشه گفت تمام محصولات Audio Technica دارای Soundstage بسیار عالی هستند که در رده قیمتی حتی بیش از دو برابر بی نظیر هستند. Live به معنای واقعی!

تصورش یک کمی شاید سخت باشه که تمام برندهای مطرح هدفون ساز در نهایت فقط درصد کمی از تولیداتشون دارای یک Soundstage خوب هست ولی این برند ژاپنی خلاف این رو ثابت کرده و مثل بعضی از برندها بدون اینکه قیمت گذاری نجومی برروی محصولاتش داشته باشه با قیمت بسیار پایینی محصولاتش رو روانه بازار مصرف میکنه

فقط لطفآ اولین کسی که خرید کرد ، نظر فراموش نشه ، شرینی نخواستیم (:

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بهترين هدست استيريو كه باسش زياد باشه و كوچيك باشه و داخل گوش گير كنه زير 20 تومن چي ميتونه باشه /.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میشه یه ایرفون بگید که بیسش خوب باشه یه سنی بترکونه میخوام سفارش بدم برام بفرستن
    Klipsch s4 چه جوریه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بهترين هدست استيريو كه باسش زياد باشه و كوچيك باشه و داخل گوش گير كنه زير 20 تومن چي ميتونه باشه /.
    EP630 کریتیو

13. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من امروز هر چی پایتخت رو گشتم k99 گیر نیاوردم
    میشه یه جای معتبربرای خرید محصولات akg معرفی کنین
    اگر تو تاپیک هم نمیشه, لطف می کنین برام پ.خ بدید آدرس و تلفن رو؟؟؟

باز هم متشکرم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام میشه یه ایرفون بگید که بیسش خوب باشه یه سنی بترکونه میخوام سفارش بدم برام بفرستن
    Klipsch s4 چه جوریه ؟
    سلام به شما
    یکی از بهترین هدفونهای با بیس بسیار قوی هست و مید خیلی خوبی داره و های اون هم خوب هست اما Roll Off زود هنگام داره هدفون خیلی خوبی هست به خصوص برای سبکهای الکترونیکی که بیس بسیار قوی نیاز دارند

در یک کلام در نوع خودش عالیه البته با توجه به کاربرد

و این هم جهت احتیاط لازم:

تصویر باکس اصلی که نمونه تقلبی اگه اشتباه نکنم مشکی بود:

تصویر کیس اصلی:

تصویر کیس اصلی و تقلبی که آرم Klipsch برجسته نیست:

تصویر کیس که در نمونه اصلی ارتفاع کمتری داره یا به عبارتی به راحتی توی هم فرو میروند ولی نمونه تقلبی اینطور نیست:

این هم که دیگه نیازی به گفتن نداره ولی برای بعضی ها آرم پرنده مربوط به Klipsch در نمونه تقلبی اگه از نزدیک به دقت نگاه کنید محو هست در حالیکه نمونه اصلی کاملآ با کنتراست هست:

در آخر می صرفه هزینه کنید فقط برای این هدفون؟ چون فکر میکنم قیمتش الان چیزی در حدود 80 دلار باشه که هزینه پستش از قیمت این هدفون بیشتر می شه.

دوستان من امروز هر چی پایتخت رو گشتم k99 گیر نیاوردم
    میشه یه جای معتبربرای خرید محصولات akg معرفی کنین
    اگر تو تاپیک هم نمیشه, لطف می کنین برام پ.خ بدید آدرس و تلفن رو؟؟؟

باز هم متشکرم
    به نمایندگی های اصلی سر زدید؟
    توی یکی دو صفحه قبل سایت یکی شون رو گذاشته بودم و با لیست قیمت جدید که موجود هم به احتمال زیاد داشته باشند و یا اینکه توی گوگل سرچ کنید
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:29. دليل: پست متوالی

16. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •