تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 754 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

مشکل حل شد
    مشکل از مخابرات بود گفتش که یه قطعه اتصالی داشته عوض کردیم

داره خودمونی میشه presfn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام دوستان. من از مخابرات سرویس گرفتم. تا دیشب خطمو رو 10 بسته بودن اما از امروز صبح دیدم آوردن پایین روی 7. ولی وضعیت SNR خیلی بهتر شده. تا قبل از این با IDM، سرعت 720 تا بود (16 کانکشن) الآن شده 700 تا. به نظرتون بگم برگردونن حالت قبل؟ (چون تک کانکشن، حالت قبل 5.5 مگ هم می‌داد ولی الآن شده 5). stat مودم رو واسه وضعیت قبل و وضعیت فعلی می گذارم:

وضعیت قبل:

وضعیت فعلی:

شما چیکار کردی نویزت به این خوبی شده ؟

3. این کاربر از presfn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما چیکار کردی نویزت به این خوبی شده ؟
    والله از اول همینطور بوده، کار خاصی نکردم. راستی این که اومده بود رو 7، با یه on/off modem درست شد. زنگ زدم پشتیبانی، گفت وقنی دیتا زیاد از خطت بکشی downstream میاد پایینتر و مودمتو خاموش روشن کن تا درست بشه و اگر که نشد زنگ بزن تا پورتتو res بدیم. اما مشکل اینجاس: با downstream 10، اس ان آر رو 18 و ایناس ولی با downstream 7 رو 30 هس!

داره خودمونی میشه presfn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

والله از اول همینطور بوده، کار خاصی نکردم. راستی این که اومده بود رو 7، با یه on/off modem درست شد. زنگ زدم پشتیبانی، گفت وقنی دیتا زیاد از خطت بکشی downstream میاد پایینتر و مودمتو خاموش روشن کن تا درست بشه و اگر که نشد زنگ بزن تا پورتتو res بدیم. اما مشکل اینجاس: با downstream 10، اس ان آر رو 18 و ایناس ولی با downstream 7 رو 30 هس!
    خوب بعله برای این که snr رو بتونن بیارن روی 30 یعنی سیگنال خط بهتر بشه مجبور میشه اضافه downstream رو بر دارن که فشار الکی نیاد و عملا شما به بیشتر از 7679 بیت در ثانیه احتیاجی نداری چون معادل هست 960 بایت بر ثانیه که حتی همچین سرعت دانلودی هم متاسفانه تو کشور ما وجود نداره پس فرقی نداره ولی کم شدن همین مقدار توی ولی توی snr خودشو نشون میده

6. این کاربر از presfn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام
    خط من چطوره بچه ها؟
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک snr.jpg  

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من که نمیفهمم مشکل چیه شبا که میخوابم نویزم زیاد میشه یعنی مودم خطم رو میاره رو 3.5-4 مگ ! روز که دوباره مودم رو ریست میکنم میاد رو همون 5 مگ خودم ! نمیدونم شبا چی میشه که نویزم میره بالا ! ( معمولا موقع دانلود شبانه این جوری میشه )

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من که نمیفهمم مشکل چیه شبا که میخوابم نویزم زیاد میشه یعنی مودم خطم رو میاره رو 3.5-4 مگ ! روز که دوباره مودم رو ریست میکنم میاد رو همون 5 مگ خودم ! نمیدونم شبا چی میشه که نویزم میره بالا ! ( معمولا موقع دانلود شبانه این جوری میشه )
    عزیز سیم کشی مشکل داره موقع مصرف برق و مخصوصا روشن شدن تیرهای برق خط منم همینجوری میشه باید از کافو تا خونه سیم کشی رو چک کنی.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

عزیز سیم کشی مشکل داره موقع مصرف برق و مخصوصا روشن شدن تیرهای برق خط منم همینجوری میشه باید از کافو تا خونه سیم کشی رو چک کنی.
    نه آقا قبلا مشکلی نبود الان یکی دو هفته هست این جوری شده ! هر چی هست زیر سر خودشونه ! تازه تو تایم شبانه این جوری میشه یعنی از 2 معمولا تا صبح 9-70

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نه آقا قبلا مشکلی نبود الان یکی دو هفته هست این جوری شده ! هر چی هست زیر سر خودشونه ! تازه تو تایم شبانه این جوری میشه یعنی از 2 معمولا تا صبح 9-70
    یه شکایت کن تو 195 تا پیگیری کنن و رفع شه.

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان فن آوا میتونن اسکرین شات از پهنای باند خط و نویز خطشون بندازن ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •