مشکل حل شد
مشکل از مخابرات بود گفتش که یه قطعه اتصالی داشته عوض کردیم
مشکل حل شد
مشکل از مخابرات بود گفتش که یه قطعه اتصالی داشته عوض کردیم
شما چیکار کردی نویزت به این خوبی شده ؟
والله از اول همینطور بوده، کار خاصی نکردم. راستی این که اومده بود رو 7، با یه on/off modem درست شد. زنگ زدم پشتیبانی، گفت وقنی دیتا زیاد از خطت بکشی downstream میاد پایینتر و مودمتو خاموش روشن کن تا درست بشه و اگر که نشد زنگ بزن تا پورتتو res بدیم. اما مشکل اینجاس: با downstream 10، اس ان آر رو 18 و ایناس ولی با downstream 7 رو 30 هس!![]()
خوب بعله برای این که snr رو بتونن بیارن روی 30 یعنی سیگنال خط بهتر بشه مجبور میشه اضافه downstream رو بر دارن که فشار الکی نیاد و عملا شما به بیشتر از 7679 بیت در ثانیه احتیاجی نداری چون معادل هست 960 بایت بر ثانیه که حتی همچین سرعت دانلودی هم متاسفانه تو کشور ما وجود نداره پس فرقی نداره ولی کم شدن همین مقدار توی ولی توی snr خودشو نشون میده
سلام
خط من چطوره بچه ها؟
من که نمیفهمم مشکل چیه شبا که میخوابم نویزم زیاد میشه یعنی مودم خطم رو میاره رو 3.5-4 مگ ! روز که دوباره مودم رو ریست میکنم میاد رو همون 5 مگ خودم ! نمیدونم شبا چی میشه که نویزم میره بالا ! ( معمولا موقع دانلود شبانه این جوری میشه )
عزیز سیم کشی مشکل داره موقع مصرف برق و مخصوصا روشن شدن تیرهای برق خط منم همینجوری میشه باید از کافو تا خونه سیم کشی رو چک کنی.
نه آقا قبلا مشکلی نبود الان یکی دو هفته هست این جوری شده ! هر چی هست زیر سر خودشونه ! تازه تو تایم شبانه این جوری میشه یعنی از 2 معمولا تا صبح 9-70
یه شکایت کن تو 195 تا پیگیری کنن و رفع شه.
دوستان فن آوا میتونن اسکرین شات از پهنای باند خط و نویز خطشون بندازن ممنون میشم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)