تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 427 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید میخواستم یه راهنمایی کنید.
    میخوام ببینم پلاگین نرم افزار فار رو برای دبلیو 810 از کجا باید بگیرم جایی تو این تایپیک بوده؟
    من با دبلیو 800 بافار اتصال برقرار میکنم و کارام رو انجام میدم ولی الان برای 810 نیاز شده و اونم تو لیست پلاگین من موجود نیست
    ممنون می شم یه راهنمایی کنید
    موفق و پیروز باشید .
    به صفحه اول تاپیک چگونه صدای گوشی w810 خود را افزایش دهیم رجوع کنید

البته توصیه من این هست که با یک شتاب دهنده یا دانلود منیجر مثل dap پلاگین رو دانلود کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان گرامی یه سوال ؟ وقتی من داشتم گوشیم رو هک می کردم تو نرم افزار ++xs مدل نرم افزار گوشیم رو بصورت R4ED001 معرفی کرد در صورتی که تو خود گوشیم RKEA031 نوشته می خواستم بدونم علت چیه؟ و در ضمن گوشی من قبلا سریال چنج بود که بردم پیش تعمیر کار برام سریال اصلش کرد آیا به این موضوع ربط داره ؟
    کسی جوابم سوال منو نمی دونه ؟

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

11

کسی جوابم سوال منو نمی دونه ؟
    آقاي aloalexa
    فريمور R4EA031 و R4ED001 يكي هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلامت باشی رفیق...اقا کم پیدایی؟
    چشم...دارم نوشته هاش رو منظم و کامل میکنم....سعی میکنم زیاد معطلتون نگذارم
    کامیاب باشید
    بابا شما که دیگه هستی ، ما کارهای نیستیم ....راستش از روزی که این گوشی رو Up-date کردم، با اینکه همه چیز درست انجام شد، 5 ساعت هم اینترنت dial-up-مو حروم کردم و دیگه گوشیم روشن نشد... اعصابم خورد شده بود.... دیگه نمیومدم، ولی دیدم دلم واسه استادای اینجا تنگ شده... دیگه اومدم آقا Mostafa_Khan یادت هست من لنز روی گوشیمو ورداشته بودم؟ الان 4-3 ماه گذشته ولی دوربینم سالمه سالمه، تازه دیگه به زور هم اگه بخوای انگشتتو ببری توش نمیشه! من خداییش راحت شدم از این اشکال اساسی این گوشی، در مورد hands Free هم بگم، دوست بابای من یه w810 گرفته، hands freeهاش نقره ایه!!!! ببین یک خش خشی میکنه... کیفیتشم 0-ه! فکر کنم این عوضیا hands free-های اصلی رو در میارن جدا میفروشن، جاش تقلبیشو میذارن! در مورد ویبره هم بی صبرانه منتظریم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

810 mp4 پشتيباني نميكنه چرا؟!!!!!!player براي اين كار نيست ؟
    البته mp4 رو بصورت صوتي ميشناسه
    Last edited by hosseinmaya; 17-08-2007 at 00:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

11

آقاي aloalexa
    فريمور R4EA031 و R4ED001 يكي هستند
    ممنون

چرا اجرا میکنه البته به نوع فایل mp4 بستگی داره از نظر اندازه مخصوصا برای نمونه از این آدرس که میدم می تونی 2 ، 3 کلیپ mp4 که رو موبایل جواب بده رو دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت hgfd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به همگی می خواستم ببینم روی 810 میشه lock code هم گذاشت مثل گوشی های نوکیا یا نه
    منظورم کدیه که دسترسی افراد دیگه رو به گوشی از بین ببره یه جورایی کد امنیتی ممنون میشم راهنماییم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بابا شما که دیگه هستی ، ما کارهای نیستیم ....راستش از روزی که این گوشی رو Up-date کردم، با اینکه همه چیز درست انجام شد، 5 ساعت هم اینترنت dial-up-مو حروم کردم و دیگه گوشیم روشن نشد... اعصابم خورد شده بود.... دیگه نمیومدم، ولی دیدم دلم واسه استادای اینجا تنگ شده... دیگه اومدم آقا Mostafa_Khan یادت هست من لنز روی گوشیمو ورداشته بودم؟ الان 4-3 ماه گذشته ولی دوربینم سالمه سالمه، تازه دیگه به زور هم اگه بخوای انگشتتو ببری توش نمیشه! من خداییش راحت شدم از این اشکال اساسی این گوشی، در مورد hands Free هم بگم، دوست بابای من یه w810 گرفته، hands freeهاش نقره ایه!!!! ببین یک خش خشی میکنه... کیفیتشم 0-ه! فکر کنم این عوضیا hands free-های اصلی رو در میارن جدا میفروشن، جاش تقلبیشو میذارن! در مورد ویبره هم بی صبرانه منتظریم
    اره یادمه...پس اینطور...خیلی خوبه با این حساب...اما من یکی دیگه حال باز کردن گوشیم رو ندارم....اما اگه باز کنم حرف تو رو هم شاید عملی کنم
    در مورد هندزفری هم به هر حال خریدار هم باید کمی اگاه باشه...همه ی عالم و ادم می دونن که رنگ هندزفری اکبند و اصلش سیاه هست نه نقره ایی
    دوست عزیزم باید بگم که کار این نوشته های مربوط به ویبره دیگه داره تموم میشه....با این حال چون زیاده از الان شروع میکنم به گذاشتنش تو انجمن
    ویبره های متنوع برای موبایلتان:ادرس>>>>تاپیک مرجع نکته ها و اموزش ها

ممنون

چرا اجرا میکنه البته به نوع فایل mp4 بستگی داره از نظر اندازه مخصوصا برای نمونه از این آدرس که میدم می تونی 2 ، 3 کلیپ mp4 که رو موبایل جواب بده رو دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای حل این مشکل پچش موجود هست....با این پچ زمانی که فیلمبرداری کنید با پسوند mp4 ذخیره میشه
    به تاپیک پچ مراجعه کنید حتما پیداش میکنی
    سلام به همگی می خواستم ببینم روی 810 میشه lock code هم گذاشت مثل گوشی های نوکیا یا نه
    منظورم کدیه که دسترسی افراد دیگه رو به گوشی از بین ببره یه جورایی کد امنیتی ممنون میشم راهنماییم کنید
    خوب اگه منظورت از نوکیا ...گوشی دارای سیستم عامل هست....خوب اره..سیمبین برنامه ایی واسه قفل داره اما جاوا:
    یه سری برنامه ها هست که نوشته شده..اما کار باهاشون سخت و خسته کنندست....به هر حال این اسم هاشونه:
    moby explorer
    file potect
    یه سری پچ هم هست یه کارهایی می کنه...تو تاپیک پچ هم یه نگاهی بنداز شاید اونجا چیزی پیدا کردی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این مشکل برای یکی از دوستام هنگام شروع کار با ++XS و فار پیش اومده آیا می تونه یا فون ایکس 6 + فار هک کنه؟
    یعنی مشکلش با فار + فونیکس حل میشه ؟

چرا این خطا پیش اومده؟

اگه دوستان کمک کنند ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    w810من روشن نميشه با جابجا کردن باطري صفحه اش سفيد وسياه ميشه .
    تعميرکارميگه احتمال زياد درست نميشه واوراقي.
    لطفا کمک کنيد .
    ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •