روشی وجود داره موقع پنالتی زدن مکث کرد بعد ضربه زد مثل بالوتلی اگه اره چطوری ؟![]()
روشی وجود داره موقع پنالتی زدن مکث کرد بعد ضربه زد مثل بالوتلی اگه اره چطوری ؟![]()
+
یه فیلم دیدم بعد زدن پنالتی پشتک میزد یعنی بلافاصله که ضربه رو زد بازیکن پشتک زد اینم بگید
با تشکر![]()
سلام.چیجوری تو پنالتی ها قبل از ضربه یه مکث میکنه بعد میزنه؟
سلام
دکمه شوت رو بیش از یه بار بزنید...
برای اینکار شما دو بار شوت رو بزنید
تو پناتی ها تو گرفتنش بستگی به دو چیز داره یکیش پای بازیکنا هست اگر چپ پا باشه مثل گرت بیل یا وسط میزنه یا چپ اگه هم راست بزنه خیلی ریسکی هست و بعیده . بستگی به جایگیری تو دروازه هم داره . بدترین حالتم اینه که چیپ بزنه ولی اکثرا توپ های چیپ بیرون میره
من هم یه جا یه کاری کردم موقع پنالتی از عقب بدو بدو اومد زد ولی ندونستم کدومو زدم
دوستان کسی کلیپی داره یا عکسی که skill moves ها رو آموزش بده؟
اینا رو چند روز پیش از یوتیوب مستقیم کردم دو روز دیگه پاک میشن پس زودتر دانلود کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره مال نیم فصل دومه . البته بعضی از نقل و انتقالات هنوز انجام نشده و احتمالا هفته دیگه EA همه رو اعمال کنه .
اومدی دستی تغییر دادی . در واقع customize کردی ترکیبت رو . پس باید موقع شروع کریر ترکیبت رو بزاری روی حالت customized نه default .
این فایل رو که ریختین توی my documents > fifa14
بعدش میرین تو بازی از قسمت customize > profile > load squad این فایل رو لود میکنین و فعال میشه.
واسه غیر فعال کردنش هم میرین تو قسمت customize > edit teams > reset all squad رو که بزنین squad هاتون برمیگرده به حالت اولیه .
یادتون هم نره موقع شروع کریر باید ترکیب روی حالت customized باشه نه default .
+
من تازگی دنبال کارهای doc+ هستم که تغییراتی که توی مودهاش نوشته خیلی جالبه و بازی رو از این رو به اون رو میکنه . تا چند وقت دیگه شاید مودهای اون رو هم نصب کنم ببینم چطوره . یکی از بهترین مودهاش edit player unlocker توی کریر هستش که دفعه قبلی واسه من کار نکرد و حالا ورژن جدید داده شاید کار کنه . اگه بشه edit player ازاد بشه توی کریر خیلی خوبه و میشه youth ها رو ادیت کرد و دیگه مثلا شاهد بازیکنی با شلوار یا لباس tucked توی بازی نباشیم![]()
Last edited by Gregar; 06-02-2014 at 13:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)