ما هم از دیشب قطع شد حالا اومد ولی هنوز فشارش کمه.
ميشه گفت مفيد بوده
سرگرمي روزانه من پست دادن در اينجاست
بحثها جدي تر شود ( حرفهاي بهتري براي گفتن هست)
ما هم از دیشب قطع شد حالا اومد ولی هنوز فشارش کمه.
شما امر ديگهاى ندارى؟ مىخواى اصلا يه كمرى بفرستيم دنبالت بياى سر قرار؟! جونى دادا تعارف نكن!
◙
اره منم دیشب توی حمام گیر افتادم
هم برق رفت و هم اب
اقا کسی خبر نداره اب بخش 5 کی میاد.گال گرفتیم !!!!!!!!
آخه مشکل اینه که من دادا نیستم!
وقتی قرار بذاریم و همش پسر باشن من بیام این وسط چی بگم؟![]()
تو یه دختر اصفاهانی تو این فروم پیداکن من راضیش میکنم بیاد.
اره ها توپاز خیلی باحاله.من عاشق زمین شناسی سنگ و ازین چیزا بودم.اگه شد لیسانس دومی رو میام زمین شناسی.سنگ فروشی مطمئن توپ سراغ نداری؟
خواهش.اینم موارد استفاده:
70تا بیماری رو درمان کردن از جمله:
سنگینی سر،ناراحتی های سر و صورت و دو چشم،تصلب شرایین،درد دندان،جوش و زخم صورت،آکنه و بثورات پوستی،حرارت بالای بدن،فاسد شدن لثه،دردهای مزمن کلیه مثانه و رحم،افزایش کلسترول و تریگلیسیرید،اوره بالا،سرخک،زونا،دیابت غیر وابسته به انسولین،فسار خون بالا و پایین،غلظت خون بالا،آمنوره،سرما خوردگی مکرر،کم خونی،سرخجه،ابله مرغان،ایکتر فیزیولوژیک نوزادان،پروستاتیت،الیگومن وره،دیسمنوره،هیپومنوره،پر مویی،بعضی از انواع ناباروری زنان،کیست تخمدان،ویار حاملگی،فیبروم رحمی،مسمومیت غذایی و دارویی،سردرد میگرنی،اعتیاد به مواد مخدر،هیپر تیروئیدی،هموروئید،افسردگی ،اسپاسم عضلانی،کاهش رشد و کوتاهی قد،لاغری،واریس،کمر درد،آرتوروز،کهیر،افت دهان،ریزش مو،گر گرفتن بدن،اپیستاکسی مکرر و...
نميدونم چرا بچه هاي اصفهاني اهل قرار گذاشتن نيستن
دفعات قبل من يادمه كه سر اين قرار گذاشتن كلي بحث شد و آخرش هم كه يه روز قرار گذاشته شد بعد مشخص شد دو نفر بيشتر نرفتن
شما اولين دختري هستي كه اسم قرار رو مياري توي تاپيك اصفهانيها
بقيه دختراي اصفهاني كه توي تاپيك ميان حتي از ابراز نظر در اين مورد خودداري ميكنن
چه برسه كه بيان سر قرار
برا من هم عجيبه واقعا
چون تمامي شهرها قرار ملاقات دارن و ميرن و حتي عكس هم ميذارن
ولي .............
بگذريم
!اسفهانی
ـــــــــــــــــــــــــ
توی تاپیک اصفهانی ها اصفهان را با غلط املایی بنویسی مثل اینه که گناه کبیره کرده باشی!
تصحيح شد
به علت تايپ سريع بود عزيز
و نزديك بودن دو دكمه س و ص
خدايا توبه
من که بیخیال شم بهتره!
چون توی تاپیکهای قرار ملاقت دیگه که دیدم دریغ از یه دختر که اومده باشه!
برای منم عجیبه! اصلا توی هر کاری نمیدونم چرا اینقدر میندازنش عقب یا اینکه اصلا نمیخوان باهاش مواجه بشن!
(کلی گفتم و منظورم توهین نبود و میخواستم انتقاد کنم)
حالا من که بیخیال این موضوع شدم!
تایید میشه!اما برای همه پیش میاد!
تایید میشه!تصحيح شد
به علت تايپ سريع بود عزيز
و نزديك بودن دو دكمه س و ص
خدايا توبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)