سلام .
خطای مثبت کاذب در همه ضد ویروسها هست .
بعدش اون فایل باید شرکت وب روت ارسال بشه تا دوباره بررسی کنه و اگه مخرب نباشه از لیست مخربها خارجش میکنه . حداکثر تو 2 ساعت و بعدش میتونی راحت restore کنی .
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام .
خطای مثبت کاذب در همه ضد ویروسها هست .
بعدش اون فایل باید شرکت وب روت ارسال بشه تا دوباره بررسی کنه و اگه مخرب نباشه از لیست مخربها خارجش میکنه . حداکثر تو 2 ساعت و بعدش میتونی راحت restore کنی .
منظورتون چیه ؟ شما حرفتون رو میزنید و بعدش منو تهدید میکنین که حرف نزنم ؟! سیاست خنده داریه .
رفتار من به عنوان ی کارشناس فعال در حوزه امنیت اطلاعات کاملآ حرفه ای هستش . اینکه برخی مطالبی که میگم برای برخی دوستان قبل درک نیست ناشی از عدم آگاهی آنهاست .
- اینکه p30world ی کلمه یا نام شرکت رو فیلتر کرده نشون دهنده این نیست که اون شرکت مشکل داره . اون تصمیم مدیرای p30world بوده . بهر صورت نام شرکت دورانتاش تو سایت پلیس فتا اومده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چیزایی هم که فرمودین خصوصی کاملآ تو منو اخبار شرکت دورانتاش اومده و همه میتونن مطالعه کنن . پس خصوصی نیست . درسته ؟
شاید یکی منو اصغر و یکی اکبر صدا کنه . ببخشید بنده به همه باید بگم بله بفرمائید ؟؟!!!!
من از کسی دفاع نکردم . من اطلاعاتی که دارم رو دارم با شما دوستان به اشتراک میذارم . همین . بیشترش هم در پاسخ به سوالای شماست .
در ضمن منظور شما از شک چیه ؟ ببخشید دیسنا یا دورانتاش که خلافکار یا جانی تحت تعقیب نیستن که اگه کسی باهاشون ارتباط داشته باشه یا مشتری یا خوانندشون باشه بگه من مشکل دارم یا بخواد پنهان کنه . اگه قرار به پنهان کاری بود اول پلیس فتا باید پنهان میکرد . درسته ؟!
بهر حال خوب نیست اکانتشون رو مسدود کردین و هر چی دلتون میخواد بهشون نسبت میدین . این بیشتر نشون دهنده صعف منطق و دلایل شماست تا اونها .
البته شاید هم اکانتشون رو باز کنین ولی اونها چیزی نگن . چون اونها سایت دارن و همه چیزشون شفاف و مشخصه و شاید نیاز نبینن به هر کسی توضیح بدن . درسته ؟!
سلام
ما برای پستها و نظر کاربران احترام قائلیم و من نمی خوام زیاد وارد بحثهایی که در پستهاتون دارید بشم که تعصب ویژه ای برای برند خاصی دارید.
برای مثال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------
به این بحث خاتمه بدید و نقل قول کردن پست کاربران در مورد موضوعات حاشیه ای و نامرتبط به معنای ادامه بحث هست.
لطفاً رعایت کنید.
اصلآ بحث تعصب نیست . دیگران اومدن به من گیر میدن . اونوقت من باید خاتمه بدم ؟!!!!
الان 20000 پست هست که کاربر اومده گفته کسپرسکی نصب کن یا بیت دفندر نصب کن یا فوق فوقش 3-4 تا برند ضد ویروس اسم برده و اصلآ هم به تعصب داشتن متهم نشده !!! عجیبه که من 2 تا برند اسم بردم سریع به من حمله میکنین و منو متهم به تعصب داشتن میکنین .
اگه اینطوری باشه شما باید Cisco و IBM که از بزرگترین شرکتهای فناوری دنیا هستن رو هم به تعصب متهم کنین . چون با کسپرسکی و بیت دفندر و آویرا و پاندا و جی دیتا و کومودو و غیره و ذالک قرارداد ندارن .
ی کاربری میاد سوال میپرسه من هم نظرم رو میگم . مثل بقیه . ببین اون کسایی که میاد درباره حرف من نظر میدن چه مسئله ای دارن که پستهای عجیب و غریب میذارن .
ی موضوع دیگه : من حتمآ ی چیزی میدونم که ی ابزار یا نرم افزار یا شرکتی رو پیشنهاد میدم . هر کسی سوال داره بپرسه بنده همه جوره در خدمتش هستم .
متاسفانه دیگران دارن حاشیه سازی میکنن ولی شما به من هشدار میدین . عجیب و نادرست .
با سلام
بنظرم باید این جریانات شرکت دورانتاش، سایت دیسنا و پلیس فتا رو همین جا تمومش کنم تا دیگه خارج از تاپیک بحثی ادامه پیدا نکنه!
شما سعی کنید وقتی کاربری رو راهنمایی میکنید، از تکرار پست ها و حرفهایتان دست بردارید تا مدیران و ناظرین بخاطر این مسائل با شما کاربران برخورد نکنند. نه تنها شما بلکه منظورم کاربرانی هست که گاها دوست دارن این روش رو ادامه بدن
این تذکر من برای شماست: در پست هاتون اگر حرف هایی درباره اینکه این محصول رو تهیه کنید و یا از شرکت معتبر بخرید و یا بصورت مستقیم و غیر مستقیم تبلیغ انجام بدین، و مخصوصا به اطلاعات و شخصیت کاربران توهین و بی ادبی کنید، بصورت بسیار جدی با شما برخورد خواهد شد.
انجمن برای همه و تاپیک برای کاربرانی که شرکت میکنند همیشه بازه، پس بهتره به درستی استفاده کنیم.
موفق باشید.
والسلام
با سلام
دوستانی که قصد دارند از سوئیت امنیتی Web Root استفاده کنند، باید در نظر داشته باشند که این برنامه تحت متصل بودن به اینترنت به درستی کار میکنه و در صورت آفلاین بودن بدلیل نبود دیتابیس عملا هیچ کاری نمیتونه انجام بده مگر با شناسایی هوش مصنوعی که اون هم باز وابسته به شبکه کلاد (Cloud) هست.
بهرحال بنده الان بر روی سیستم نصب کردم و هیچ کاهش سرعتی حس نمیشه مگر در مواقع اسکن سیستم که همانند کسپرسکی بهتره با سیستم کار نکنیم. (البته در هاردهای مکانیکی، بدلیل افت سرعت Read & Write) . در صورتی که در هاردهای جامد (SSD) کاهش سرعت چندان محسوس نیست.
دوستانی که میخوان سوئیت امنیتی آنلاین به همراه کمی دیتابیس در حالت آفلاین استفاده کنند، از Panda Antivirus Free میتونند استفاده کنند.
موفق باشید.
این "کمی دیتابیس در حالت آفلاین " شاید در ارتباط با نسخه های اولیه ی Panda Free antivirus که قبلا با نام Cloud antivirus شناخته می شده ، صادق بوده . ( نسخه های اولیه 1x ) . اما این "کمی" به اندازه ای بهبود پیدا کرد که در ورژن 2x با بهینه سازی هایی که انجام شد عملا شد " خیلی " ! به طوری که Panda Security عمدا این محصول یعنی Cloud Antivirus رو در تست های AV-Comparatives قرار داد تا عملکرد این محصول رو به رخ سایرین بکشه . همون طورم که میدونین برخی تست های AV-C مانند File Detection Test دسترسی به اینترنت رو از محصول امنیتی میگیره و محصول امنیتی باید با هوش مصنوعی خودش به شناسایی بد افزار ها بپردازه . با نگاهی به عملکرد Panda Cloud Antivirus متوجه میشیم ااین محصول در حالت آفلاین هم عملکرد عالی داشته و عملا بعد از ورژن 2x عدم دسترسی به اینترنت توسط محصول عملکرذ منفی در شناسایی نداشته ( البته دسترسی به اینترنت و Cloud در شناسایی مخرب های ناشناخته تاثیر مثبتی داشته ، اما عدم دسترسی به اینترنت باعث نشده تا محصول در شناسایی بد افزار های شناخته شده دچار اشکال بشه )
به هر حال ، موتور این محصول با سایر محصولات Panda متفاوت بود . لذا Panda Security تصمیم گرفت تمامی محصولاتش از موتور یکسان استفاده کنند و با کمی اصلاحات در طراحی ، در نهایت Panda Cloud Antivirus به Panda Free Antivirus تغییر نام داد
این یه نکته برای دوستانی که فکر می کنند Panda Free Antivirus بدون اینترنت ممکنه به دیتابیس کامل دسترسی نداشته باشه .
خیلی ممنونم عزیزم
درسته من بخاطر اینکه نسخه 1x مد نظرم بود گفتم.
ممنونم بابت توضیحات کامل
![]()
درود :
دوست عزیز System Volume information ویروس نیست خیالتون راحت باشه.یه فولدره جزو فولدرهای سیستمی و حفاظت شده ویندوز که توی تمام پارتیشنهای ویندوز وجود داره...مگر اینکه تبدیل به فایل شده باشه(یعنی جلوش پسوند اومده باشه) با اینکه داخلش مخربی چیزی باشه...توی حالت عادی شما بهیچ عنوان نمیتونین این فولدر رو پاک یا باز کنین یا تغییر نام بدین مگر اینکه ownership سیستمی اونو عوض کنید(از حالت سیستمی خارجش کنین) تا بتونین داخلش بشین یا تغییرنامش بدین و حتما به همین دلیل که اجازه پاک کردن و غیره بهتون نمیده گمان کردین ویروسه...اگه الان توی لیست فولدرها و فایلها میتونین ببینینش و دیدنش اذیتتون میکنه میتونین برید داخل فولدر آپشن و تیک گزینه HIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILES رو بذارید (که درست و پیشنهاد شده اش هم اینه که این گزینه تیک داشته باشه)
Last edited by aylar6888; 30-09-2015 at 18:21.
مهندس جان چند نکته :
شما گفتی وقتی نت نداری ویروس رو با هوش مصنوعی که به کلود وابسته هست شناسایی میکنه . ( خوب وقتی اینترنت قطع هستش کلودی در کار نیست .) درسته ؟
هوش مصنوعی آنتی ویروسهای Webroot موضوعش جدا از شبکه کلود وب روت که با عنوان ( Webroot Intelligent Network ) شناخته میشه هستش .
توی اسکن هم سیستم مثل بقیه آنتی ویروسها درگیر میشه ولی اونجوری نیست که گفتی . من احساس میکنم سیستمت ی مشکلی داره . بهتره سیستمت رو ی defragment کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)