تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 362 از 602 اولاول ... 262312352358359360361362363364365366372412462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,611 به 3,620 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    خودم هم فکر می کردم که هدفونی که پاسخ فرکانسی V داشته باشد می تواند مناسب باشد.
    بیس هدفون اپل متاسفانه پشت مید قرار گرفته و به همین خاطر مناسب نیست... یعنی مید خیلی فوروارد شده است، اما بیس از نظر مقدار تقریبا" خوب است. (تقریبا" همین حدود کمی ضعیف تر)
    Treble هم از چیزی که اتظار دارم کمتر است.
    EDIT: شاید این کمی کمک کند که از نظر من بیس PX200-II قوی است و IEM مورد نظر من باید بیس ضعیف تری داشته باشد.
    موفق باشید.
    سلام.
    درست است که PX200 بیس طبیعی دارد اما برای من زیاد است.
    M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
    مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
    موفق باشید.
    با این حساب ها، باید بری سمت هدفون هایی که تو ردۀ طبیعی ها جا می گیرن.
    ReZero, Re0, Re400, re272, ex600, fischer audio dba-02, fischer audio dba-02 mkII, gr07, gr07 bass edition, vsonic gr01, vsonic vc1000, Rock-it sound r50, er4pt

میبینی گزینه ها زیاده
    من نظرم اینه که طرف اونایی که خیلی طبیعی هستن نری
    یعنی گزینه هات این ها باشه:
    Re400 و ex600 و gr07 و gr07 bass edition گزینه های دیگه ایی هم هستن که بیسشون بیشتره، مثل fxt 90 (ولی هنوز با اون مفهوم بیس زیاد که توی ie8 می بینین تفاوت زیادی داره)
    در مورد تفاوت بین ex600 و gr07، براساس ریویوی جوکر:
    Ex600 با بیس مقداری بیشتر از gr07 و مید کمتر از gr07 و تریبل بیشتر از gr07

ولی 1 مسئله ایی که هست اینه که توجه داشته باش خیلی از رکورد های راک و متال (مخصوصاً قدیمی ها) مقداری ضعیف هستند، برای همین ممکنه تو تریبل سوت بکشن

نظرم بیشتر با این حساب ها کلاً روی gr07 bass edition هستش و بعدش gr07
    Last edited by rave-87; 05-09-2013 at 10:00.

2. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با این حساب ها، باید بری سمت هدفون هایی که تو ردۀ طبیعی ها جا می گیرن.
    ReZero, Re0, Re400, re272, ex600, fischer audio dba-02, fischer audio dba-02 mkII, gr07, gr07 bass edition, vsonic gr01, vsonic vc1000, Rock-it sound r50, er4pt

میبینی گزینه ها زیاده
    من نظرم اینه که طرف اونایی که خیلی طبیعی هستن نری
    یعنی گزینه هات این ها باشه:
    Re400 و ex600 و gr07 و gr07 bass edition گزینه های دیگه ایی هم هستن که بیسشون بیشتره، مثل fxt 90 (ولی هنوز با اون مفهوم بیس زیاد که توی ie8 می بینین تفاوت زیادی داره)
    در مورد تفاوت بین ex600 و gr07، براساس ریویوی جوکر:
    Ex600 با بیس مقداری بیشتر از gr07 و مید کمتر از gr07 و تریبل بیشتر از gr07

ولی 1 مسئله ایی که هست اینه که توجه داشته باش خیلی از رکورد های راک و متال (مخصوصاً قدیمی ها) مقداری ضعیف هستند، برای همین ممکنه تو تریبل سوت بکشن

نظرم بیشتر با این حساب ها کلاً روی gr07 bass edition هستش و بعدش gr07
    البته در تکمیل فرمایشات rave عزیز پیشنهاد میکنم بخاطر سبک مورد نظر بالاخص سبک گوتیک حتما از هدفونهای بالانس ارمیچر استفاده کنی به خاطر سرعت پاسخ فرکانسی .این یک مورد رو بشخصه تجربه کردم.

4. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته در تکمیل فرمایشات rave عزیز پیشنهاد میکنم بخاطر سبک مورد نظر بالاخص سبک گوتیک حتما از هدفونهای بالانس ارمیچر استفاده کنی به خاطر سرعت پاسخ فرکانسی .این یک مورد رو بشخصه تجربه کردم.
    سلام.
    دقیقا" همین چیزی که شما گفتید مرا نسبت به خرید GR07 مردد کرده است. چون سبک های Thrash و Gothic شلوغ و پر سر و صدا هستند. در حالی که GR07 و EX600 هر دو داینامیک هستند. سرعت پاسخگویی همان چیزی است که مرا ترغیب به خرید Balanced Armature می کند. فعلا" منتظر می مانیم.
    موفق باشید.

6. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

^^^
    صد در صد، سریعترین ها بالانس آرماتور ها هستن
    ولی توجه داشته باش، تو سریعترین ها رو می خوایی؟ جوکر توی ریویو ck10 می گه که "اینقدر این هدفون سریع هست، من بعضی وقت ها فکر می کنم همزمان می تونه چند تا آهنگ رو پخش کنه." اون هدفون ها اکثراً کاملاً بیس فلت دارن و کلاً فلت هستن. و توی تریبل مستعد سوت کشیدن با رکورد های ضعیف (هرچند همین gr07 و مخصوصاً ex600 هم همینطور هستن). سوند استیج ضعیفی دارن.
    حالا سوال اینه که سرعت gr07 کمه؟ جوکر که همیشه از سرعتش تعریف کرده و من فکر نکنم توی سرعت کم بیاره
    به هرحال گزینۀ سریعتر، gr01 , vc1000, dba02 mkII هستن. و صد البته ck10, er4s , r50 که باز هم بیس فلت تری از گزینه های قبلی دارن.
    اگر خیلی اصرار داری، می شه این 1 مورد رو از خود جوکر پرسید خب

جوکر تریبل r50 رو کمتر از gr07 تیز می دونه و سوند استیجش رو در حد gr07 می دونه. ولی بیسش جزء فلت ترین ها هستش
    Last edited by rave-87; 05-09-2013 at 12:23.

8. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    یک سوال دیگر: ایا این هدفون (GR07) به آمپ نیاز دارد؟ چونمن علاقه ی زیادی به گوش دادن به موسیقی با ولوم بالا دارم به همین دلیل می خواهم حجم صدای آن زیاد باشد.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان کسی نبود مارو کمک کنه برای خرید هدفون گوشی؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    درست است که PX200 بیس طبیعی دارد اما برای من زیاد است.
    M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
    مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
    موفق باشید.
    خوب دوستان با سوادتر که حسابی کمک کردند
    ولی من اگر جای تو بودم و میخواستم انتخاب کنم
    تقریبا ex600 رو بیخیال میشدم چون هم تمایل به صوت کشیدن داره هم سبک صدای رمانتیکی داره که بیشتر به درد سبک جاز کلاسیک میخوره تا سبکهای مد نظرت که صدای تهاجمی بیشتر به دردشون میخوره
    gr07 رو الویت بده چون هدفونیه با صدای طبیعی و همچنین سرعت خوبی داره که توی سبکت هم کمکت میکنه
    هدفونیه که جواب خودشو داده و خیلیها هم تاییدش کردند و افراد معتبر زیادی از جمله خود joker اون رو برتر از ie8 دونستند.
    تنها نگرانی که دارم اون بحث ولومی هست که میگی البته خروجی ipod touch 5th (چون خودم هم دارم) نسبتا قویه ولی خوب نمیدونم دقیقا مثلا چه ولومی مد نظرته مثلا با همون m50 ولوم رو یاخر باشه راضی کمیشی یا کمه؟؟
    بعد از اون gr07 bass edition چون میگی بیس px200 برات زیاده در صورتی که بیس اون رو joker طبیعی دونسته پس این گزینه هم بیسش برات یه کمی زیاد خواهد بود.
    بعد از اون
    er4pt
    این رو نظرم رو سومی هست چون صداش کاملا ممکنه که به دلت نشینه و بیشتر به درد کسی میخوره که هدفونهای زیادی داشته و سبک صداش رو میخواد با اطمینان انتخاب کنه.
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 05-09-2013 at 17:08.

12. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب دوستان با سوادتر که حسابی کمک کردند
    ولی من اگر جای تو بودم و میخواستم انتخاب کنم
    تقریبا ex600 رو بیخیال میشدم چون هم تمایل به صوت کشیدن داره هم سبک صدای رمانتیکی داره که بیشتر به درد سبک جاز کلاسیک میخوره تا سبکهای مد نظرت که صدای تهاجمی بیشتر به دردشون میخوره
    gr07 رو الویت بده چون هدفونیه با صدای طبیعی و همچنین سرعت خوبی داره که توی سبکت هم کمکت میکنه
    هدفونیه که جواب خودشو داده و خیلیها هم تاییدش کردند و افراد معتبر زیادی از جمله خود joker اون رو برتر از ie8 دونستند.
    تنها نگرانی که دارم اون بحث ولومی هست که میگی البته خروجی ipod touch 5th (چون خودم هم دارم) نسبتا قویه ولی خوب نمیدونم دقیقا مثلا چه ولومی مد نظرته مثلا با همون m50 ولوم رو یاخر باشه راضی کمیشی یا کمه؟؟
    بعد از اون gr07 bass edition چون میگی بیس px200 برات زیاده در صورتی که بیس اون رو joker طبیعی دونسته پس این گزینه هم بیسش برات یه کمی زیاد خواهد بود.
    بعد از اون
    er4pt
    این رو نظرم رو سومی هست چون صداش کاملا ممکنه که به دلت نشینه و بیشتر به درد کسی میخوره که هدفونهای زیادی داشته و سبک صداش رو میخواد با اطمینان انتخاب کنه.
    موفق باشید.
    سلام.
    با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
    موفق باشید.

14. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام.
    با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
    موفق باشید.

میتونی فردا بیای تهران این دستگاه پاناسونیک رو بدم ببری یه صدا بگیری؟

16. 2 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

سلام دوستان من قصد دارم یک هدفون قوی بگیرم که مخصوص رانینگ هم باشه. هزینه هم ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن اوکی هست (قبلا کیلیپش اس۵ آی داشتم) واسم میخوام بیس بالا + کیفیت عالی داشته باشه .

لطفا دوستان اهل فن پیشنهاد بدن مرسی

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •